RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Wydarzenia » Trudno sprzątnąć po "burdelu na angliku" w XXX LO
  • Wątek do artykułu: Trudno sprzątnąć po "burdelu na angliku" w XXX LO
  • Łabędzi śpiew \"chocholi...\"?(ort.+gram.) Rada niepedagogiczna (gość) 2009-06-16 18:05:04

\"Brutus i Cezar\"też padli-ale to była tragedia-to już jedynie farsa...Pani Jolu-przepiękna rola, scenografia, dialogi i reżyseria...
  • co tu mnie za słuchy dochodzą Przemysław Woźniak (gość) 2009-06-16 22:55:36

Ja pierdziele słyszę, że w XXX LO leci najlepsza kadra. A szkoda i to bardzo bardzo. Pozdrawiam Tych co się trzymają. Było miło.. Ale jak to wieszcz narodowy śpiewał: \"Ale się skończyło\"
  • Sześć czy pięć zmysłów-a może strach z\"cwaniactwem\"...? Obserwujmy \"schizofrenię\" (gość) 2009-06-18 13:10:24

Działania\"władzy\"...Podw-oje podw-ójność Ewy Du...?Prawdziwie dwie osobowości w jednym...Jaka słodycz-brak jedynie czerwonych dywanów...Nawet wozi sie pracowników wlasnym prywatnym pojazdem i nie tylko...Wilcze oblicze i\"dywaniki\"ukryte...na chwilę...Choć wilki sa inteligentne i dzialaja stadnie dla jego i wlasnego W NIM dobra-wilkolaki NIE...
  • Koniec roku szkolnego... \"Pomyślunek\" (gość) 2009-06-19 06:01:31

Pędźmy na zakończenie,
    Kończmy rok ciężkiej pracy
    Uspokoimy grono i...sumienie
    Świństwa Bóg wybaczy?

Wakacje są zaraz przecie
    Czas odpoczynku naszego
    I nic lepszego na świecie
    Nie ma...od dobra...
    właśnie...\"wykonanego\"...
  • Trzeba było poprosić o fakturę VAT alex (gość) 2009-06-19 13:02:58

- to by był wyszczególniony sprzedawca. Gdyby nie chcieli wystawić to donos do skarbówki.
  • Nauczyciele, musicie nagrywać dyrektorkę. dyktafonik Zbyszka (gość) 2009-06-19 18:55:47

\"Ryba zawsze psuje się od głowy\". To pewne.
  • niby Norwid gość (gość) 2009-06-20 00:00:39

coś z tymi pauzami nie tak, sens z lekka koślawy. Czyżby nowa wieszczka narodowa (wieszczek - szczek)? Dotyczy wpisów o łabędzim...i zmysłach, które trudno policzyć.
    Czas na dokształcanie chyba.
  • Oceniacz/ka gość (gość) 2009-06-21 02:52:05

Ale czuc pedagoga w ostatniej wypowiedzi...pouczanko,ocenianko,poprawianko i zlość...pewnie ten \"rowniejszy\" A to fe-juz wakacje!Daj sobie luz-wyluzowac!Wymięknąć!Tak dotrze?Może poleceniem?Cóż robi przyzwyczajenie do...Ewy Du...Władza+dryg...
  • Oceniacz/ka gość (gość) 2009-06-21 02:52:43

Ale czuc pedagoga w ostatniej wypowiedzi...pouczanko,ocenianko,poprawianko i zlość...pewnie ten \"rowniejszy\" A to fe-juz wakacje!Daj sobie luz-wyluzowac!Wymięknąć!Tak dotrze?Może poleceniem?Cóż robi przyzwyczajenie do...Ewy Du...Władza+dryg...
  • Dajmy spokój!(ad.norwid) gość (gość) 2009-06-21 03:54:25

To jest frustrat nawiedzony,pisze to-co ma w glowie,nie wie co-oszolomiony,dyrektorka mu co-powie!
  • Opinia Uczeń (gość) 2009-06-29 22:45:07

Mówcie co chcecie ale ja wiem jedno,przez 3 lata miałem biologie z Panią Dudkiewicz i wiem że Ona nie pozwoliła by sobie na takie zachowanie, predzej by dała w twarz (co zreszta w takiej sytacji według mnie jest uzasadnione)

KOD

POLECAMY