RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Katalog Firm » EXIM-BIKE Łódź Łagiewnicka 121
  • Duży wybór rowerów dziecięcych Maciek (gość) 2009-06-19 12:28:08

Największy w łodzi wybór rowerków dla dzieci.mapka dojazdu
  • rower nora (gość) 2010-06-04 22:53:46

obsługa....fatalna.....dla kogo ten sklep jest....?
  • Wpis zgłoszony do moderacji
  • Przyjemna obsługa Radek (gość) 2010-11-10 20:26:33

Przygoda zaczęła się od złapanego kapcia niedaleko Łagiewnik, doholowałem rower do sklepu, błyskawiczna wymiana i super obsługa.

Oddaje teraz rower do serwisu regularnie i jestem zadowolony
  • Atrakcyjne ceny w serwisie Ela N. (gość) 2010-11-17 09:06:34

mieszkam na osiedlu nieopodal.
    dziecko zniszczył strasznie swój rowerek. Panowie profesjonalnie podeszli do tej naprawy i za niewielkie pieniądze naprawiłam dziecku rowerek i może teraz śmigać ( co prawda obecnie tylko po domu )
    Polecam
  • Serwisu brak Przemyslaw W (gość) 2011-04-21 16:32:26

Serwis nie poradził sobie z naprawą tylnej piasty w kole. Powiedział ze naprawił, kasę zabrał a piasta się rozpadła po 20 kilometrach jazdy asfaltową drogą :D Oddałem koło do innego punktu i okazało się że jedyne co zrobili w exim to przemyli, nawalili smaru i skręcili. Nawet kulek nie uzupełnili! To jest serwis? no to ja dziękuję - postoję :D

PS. Nic Wam nie da zgłaszanie do moderowania. Nie umiecie naprawiać to warto żeby o tym inni wiedzieli :D nic personalnego...
  • Sprzedawcy nie potrafią dobrać roweru do klienta Przemyslaw W (gość) 2011-04-21 16:41:00

A jak już o ścisłość chodzi to sprzedaliście mi rower tylko dlatego że się na tym nie znałem. Sprzedawca widząc kupującego który ma 195cm wzrostu i wagi lekko ponad 100kg prezentuje rower na zwykłych piastach z 32 szprychami :D - wspomnę że rower trekingowy. Ot, profesjonaliści :D
  • Rowerek dla dziecka Jacek M (gość) 2011-04-21 16:46:09

Idelanie dobrali mi rower dla dziecka. Przyjechałem, odebrałem przygotowany przez nich rower i zawiozlem go do domu. Na spacerze nastepnego dnia okazalo sie ze korba jest tak skrecona ze dziecko nie moglo nia zakrecic!
  • Sklep rozwinął się od kiedy ostatni tam byłem Marek D. (gość) 2012-05-17 18:59:21

Exim-Bike powiększył się o sklep obok, wymienili serwisantów i mają ciekawą ofertę części rowerowych. Kupiłem bardzo tanio koła Mavic'a.
    Polecam.[Dojazd]

KOD

POLECAMY