RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Katalog Firm » OSK - Mariola Ostrycharz Wieluń Adama Asnyka 7
  • nie polecam niezadowolony/a (gość) 2010-09-03 20:35:50

nie polecam pierwsza lekcja a juz na ciebie krzycza
  • nie polecam oburzony (gość) 2010-10-05 13:38:36

Pani instruktor niewłaściwe ubrana podczas jazdy... w spódnicy...???? Słabo uczą, też nie polecam:(((((((((
  • nauka jazdy kursant (gość) 2010-10-07 19:36:42

czy ubior instrruktora jest istotny ?? :D co za koles, jak dla mnie to najlepsza szkola w wieluniu, mila atmosfera szkolenia, oraz swietna kadra szkolaca. Z czystym sumieniem moge polecic ta autoszkole. Zdalem za pierwszym (nie chwalac sie) :P
  • nauka kursantka (gość) 2010-10-24 20:35:32

A ja bardzo serdecznie polecam... Miło, wesoło i przyjemnie. Warto tam pójść przede wszystkim dla przecierpliwych instruktorow. Pozdrawiam serdecznie.=)
  • zbulwersowany zbulwersowany (gość) 2011-01-23 21:37:41

miło i przyjemnie. to chyba inny ostrycharz. co do wlascicielki marioli to jak zle cos robisz to od razu sie drze a jej maz nie jest lepszy
  • prawko kursant (gość) 2011-02-05 20:14:58

osobiście przeszedłem przez dwie szkoły z czego Ostrycharz był drugą. Nie chce mówić która była pierwsza, ale chyba nie słyszałeś co to znaczy prawdziwe darcie się na kursanta. Jak dla mnie p. Mariolka to oaza spokoju i jednocześnie w deche instruktorka na p. Waldka też nie mogę złego słowa powiedzieć, a ich instruktorzy to naprawdę świetni kolesie, naprawdę ok przekazują wszystko. U Ostrycharza egzamin oczywiście za pierwszsym poszedł. polecam tą szkółke.
  • prawko kursant (gość) 2011-02-07 19:06:45

w 100% polecą tę auto szkołę miła atmosfera, najlepsza kadra z którą można się pośmiać w trakcje jazdy i wcale nie jest tak jak niektórzy piszą wiadomo konkurencja musi coś wymyślać, zdane za pierwszym razem oczywiście :)
  • prawko zadowolona bardzo (gość) 2011-03-04 12:15:27

Ja też uczyłam się u pani Marioli Ostrycharz,super kobieta,humor jej nieopuszcz.Z czystym sumieniem moge polecic ten osierodek,wszystkim co myśla o zdaniu prawka.Codziennie są w sieradzu,dużo godz. w kursie to jazda po Sieradzu,po Wieluniu to tylko 2 góra 3 pierwsze godziny kursu.Są elastyczni względem kursanta tzn jak nam coś wypadnie można zawsze przełożyć jazdę na inny termin lub gdz. i nie robią z tego problemu.
  • kursant MMM (gość) 2011-05-06 21:43:56

Ja również uczyłam sie u pani Marioli i jestem bardzo bardzo zadowolona:) super nauczyciele zwłaszcza pan Darek z którym zawsze można było sie pośmiać i pożartować oraz pan Leszek który zawsze tłumaczył to co było trudne dopóki sie nie nauczono:) Ja z całego serca polecam, naprawde warto :)
  • ... ... (gość) 2011-05-06 21:46:29

chyba jesteś tak ułomny że nie dało sie inaczej i musieli sie drzeć.... ŻAL
  • Smerfetka (gość) 2011-08-15 22:32:05

Ludzie co wy tu wypisujecie, tylko straszycie innych. Wiadomo ze instruktor musi pokrzyczec bo inaczej kazdy jezdzil by po swojemu. Ja tez chodzilam do Ostrycharza i bylo zajebiscie. To naprawde super ludzie. Z ogromnym poczuciem humoru i wyrozumialoscia. Serdecznie polecam ta szkolke i pozdrawiam pania Mariolke :-)
  • zadowolona (gość) 2011-10-10 17:11:29

Według mnie są to najlepsi instruktorzy jest wesoło i przyjemnie się jeździ oczywiście tłumaczą jeżeli czegoś nie rozumiesz. Pozdrowienia dla pana Darka:)
  • Zadowolona A. S. (gość) 2012-02-25 21:05:56

Gorąco polecam!! Instruktorzy bardzo mili - wszyscy, bez wyjątku. Jeśli zdarzy im się "opierdzielić" kursanta, to wyłącznie wtedy, kiedy sytuacja tego wymaga. Atmosfera jest bardzo wesoła i luźna, mimo to bardzo dobrze uczą. Potrafią dostosować się do każdej osoby. Są zorganizowani. Jak dla mnie rewelacja! Pozdrawiam Panią Mariolę, Panów Waldków;) Pana Darka, Pana Zbyszka, Panów; Janusza, Rafała, Mariusza etc.;) Wielkie dzięki!;)
  • Zadowolona A.d (gość) 2012-04-07 17:39:11

Właśnie niedawno ukończyłam kurs w szkole Państwa Ostrycharz pomyślnie zdanym egzaminem. Miła atmosfera, terminy dogodne dla kursanta. GORĄCO POLECAM!! p.s Pozdrowienia dla całej kadry szkolącej na czele z Panią Mariolką :)

KOD

POLECAMY