RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Katalog Firm » AUTO-PERFEKT Łódź TOKARSKA 10/12
  • naciągacze Piotr M. (gość) 2009-05-20 13:55:29

Nie polecam.

jako, ze nie mieszkam na stale w Lodzi, tak wiec nie mam lodzkich tablic rejestracyjnych. Zostawilem tam auto. Naprawiali 5 tygodni a sprawa skonczyla sie w sadzie bo jak sie okazalo za wymiane uszczelki pod glowica panowie policzyli sobie 900 zł (wlasciwie to niepotrzebnie naciagneli na ten koszt). Panowie dzwonili dwa-trzy razy w tygodniu z przykrymi wiadomosciami, ze kolejne elementy sa zepsute.
    SKANDAL!!!!

Nie polecam nikomu tego warsztatu. Jako, ze znam sie nieco na mechanice, wiedzialem ze cos jest nie tak ale mieszkancy miasta nie majacy zbytniego pojecia o mechanice zostana naciagniety na niepotrzebne koszty.

NIE POLECAM
  • ile mozna...? Włodzimierz (gość) 2009-05-26 13:36:16

Zaprowadzilem auto, ktore stalo u nich dokladnie 7 tygodni. Przez p;ierwszy miesiac zarzekali sie, ze czekaja na jakies bardzo rzadkie czesci, korych normalnie nie mozna dostac. Dowiedzialem sie co to i zalatwilem to w jeden dzien na Wróblewskiego. Kolejne 3 tygodnie panowie zwodzili mnie i narzekali jak to duzo pracy maja i ze sie nie wyrabiaja. Po co biara tyle zlecen?????? Na koniec, kiedy przez ponad poltora tygodnia dzwonilem da razy dziennie auto w koncu naprawiono. Zdziwienie dotknelo mnie tylko kiedy przyszlo do placenia bo oczywiscie jak sobie mozna to wyobrazic padly slowa ile to czasu i pracy i zadali niebotycznych kwot za glupia w istocie naprawe. NIE POLECAM bo nerty Panstwo straca zadajac sie z tym warsztatem....
  • Złodzieje oszuści Kuba (gość) 2009-09-18 20:45:56

Wątek usunięty przez moderatora.
  • Polecam gość (gość) 2009-09-28 15:48:06

Szybka i fachowa obsługa polecam ten warsztat :)
  • polecam rybka (gość) 2009-11-04 18:26:05

szybka i fachowa obsługa przez pana konrada
  • polecam łks (gość) 2010-01-09 12:57:37

szybko tanio solidnie polecam
    bardzo dobry mechanik to pan mariusz
  • pirat zadowolony (gość) 2010-01-09 13:54:02

bardzo solidny zakład,wspaniali fachowcy ktozy rozwiaza kazdy problem,wyspecjalizowani w wymianie oleju pan konrad to fachowiec od wszystkich problemow tzw.zlota raczka polecam
  • Autko marika (gość) 2010-01-09 20:06:17

Ja pierdole-alkocholicy!!! Imprezy zamiast naprawy aut!!! Non stop w you tubie zamiast w kanale!!!!!!!!!!!Pozdrowienia dla Pana Sebastiana od Primery p-11!!!! :-((
  • SZEF SZEF (gość) 2010-01-11 19:47:02

MEGA MATOŁ TEN PAN OD P11 GORSZEGO NIE WIDZIAŁEM POZDRAWIAM
  • WARSZTAT WARSZTAT (gość) 2010-01-11 19:49:20

LUDZIE SERDECZNIE POLECAM NAPRAWJAJĄ AUTA ZA DARMO LUBIE TAKIE WARSZTATY
  • bardzo polecam zadowolona (gość) 2010-01-12 20:46:21

jestem bardzo zadowolona z usług tego warsztatu kiedy miałam wypadek miesiac parkowali moje auto pomogli rozliczyć szkode i doradzili jak sprzedać rozbite auto a ptem pomogli kupić drugie zamontowali świetną instalacje gazową z której jestem bardzo zadowolona oczywiście jest pare drobiazgów które mogli by dopracować ale to naprawde drobiazgi ja osobiście polecam ten warsztat bo naprawde znają sie na tym co robią
  • do szefa kolega matoła (gość) 2010-01-12 20:50:36

TY SZEF SAM JESTEŚ MATOŁ A GOŚĆ OD P11 TO MÓJ KUMPEL A TY JESTEŚ PROSTAK A JAK MASZ JAJA TO SIĘ PRZEDSTAM OSILE
  • ODPOWIEDŻ KUMPEL (gość) 2010-01-12 20:55:40

WARSZTAT napisał:

LUDZIE SERDECZNIE POLECAM NAPRAWJAJĄ AUTA ZA DARMO LUBIE TAKIE WARSZTATY

BO CHŁOPAKI NAIWNI SĄ I WIERZĄ ZŁODZIEJĄ ALE MAM PRZYKRĄ WIADOMOCI KONIEC TEGO WIADOMOSC DLA WSZYSTKICH OSZUSTÓW I ZŁODZIEJ
  • DO SUKI MARIKI OBIEKTYWNY (gość) 2010-01-12 21:09:27

marika napisał:

Ja pierdole-alkocholicy!!! Imprezy zamiast naprawy aut!!! Non stop w you tubie zamiast w kanale!!!!!!!!!!!Pozdrowienia dla Pana Sebastiana od Primery p-11!!!! :-((

ty gościu jakiś walnięty jesteś albo nienormalny znam tą ekipe 4 lata jacy alkocholicy jakie imprezy ty zmień lekarza i dilera bo obydwoje cię oszukują a PAN SEBASTIAN TO NORMALNY GOŚĆ i jak chłopaki czasem jakieś małe piwko zrobią to co 2 lata tam serwisuje samochód i nigdy nikogo tam niewidziałem napitego baran jesteś i to wszystko PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALANT
  • SERDECZNIE POLECAM MUMBECZKA (gość) 2010-01-12 22:43:26

WITAM, CHCIAŁEM POLECIĆ WARSZTAT Z ULICY TOKARSKIEJ WSZYSTKIM ZMOTORYZOWANYM POSIADAJĄCYM WOREK PIENIĘDZY NA ZMARNOWANIE. EKIPA MECHANIKÓW TO KLUB BRACI " MAM DWIE LEWE RĘCE, ALE DOBRZE NIMI KRĘCE".
    PRZYKŁAD PŁYNIE Z SAMEJ GÓRY TO ZNACZY PAN SEBASTIAN PRZYWÓDCA ZORGANIZOWANEJ GRUPY OSZUSTÓW KROI SWOICH KLIENTÓW NA CZĘŚCIACH,POTEM JEGO PRACOWNICY ROBIĄ Z SIEBIE DEBILI CO SIĘ NA WSZYSTKIM ZNAJĄ,A NIC NIE POTRAFIĄ.PRZESTRZEGAM PRZED TYM WARSZTATEM WSZYSTKICH CHĘTNYCH DO SKORZYSTANIA Z USŁUG TYCH RZEZIIMIESZKÓW.
    ZDRUZGOTANY WŁAŚCICIEL ROVERA I JESZCZE KILKU INNYCH AUT,KTÓRE TAM NAPRAWIAŁEM.
    P.S.
    JAKI BYŁEM GŁUPI, ŻE TAK DŁUGO DAWAŁEM SIĘ OSZUKIWAĆ
  • TURBINA MICHAŁ (gość) 2010-01-12 22:45:04

WARSZTAT WYSPECJALIZOWANY W NAPRAWIE BMW E60 (TURBO) TRAFNA DIAGNOZA!PEŁEN PROFESJONALIZM! SERDECZNIE POLECAM!!!!!PAN MICHAŁ I PAN BARTEK TO PRAWDZIWI ZAWODOWCY,MISTRZOWIE W SWOIM FACHU!!!!!!SZEF CZYLI PAN SEBASTIAN BARDZO MIŁY I PRZESYMPATYCZNY CZŁOWIEK O BARDZO DUZYM DOSWIADCZENIU W BRANZY MOTORYZACYJNEJ!!!!
  • STRATUS ŁUKASZ (gość) 2010-01-13 07:22:52

Ja chciałbym polecić zakład mechaniki pojazdowej z ulicy Tokarskiej.Zapewne ktoś był rozczarowany obsługą tego warsztatu,ale ja zaliczam się do grona tych klientów co z uśmiechem na twarzy opuszczali kanał.Jestem posiadaczem amerykańca,który w oststnim czasie przyspożył mi wiele kłopotów (... i tak pozostane wierny chryslerowi...).Polecam pana Michała to młody człowiek, ale z dużą wiedzą praktyczną.Doskonale poradził sobie z moim autem, a był u dwóch innych znawców tematu i nic nie zdziałali.
    Podsumowując

DO WARSZTATU PRZY TOKARSKIEJ PRZYJECHAŁEM NA LINCE, A WYJECHAŁEM W 100% SPRAWNYM SAMOCHODEM.

POLECAM Z PEŁNĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ !!!
    ENTUZJASTA AMERYKAŃSKIEJ MOTORYZACJI

ŁUKASZ Z ŁODZI

ZAPOMNIAŁEM DOPISAĆ.
    POKAŻCIE MI WARSZTAT GDZIE PRZYJMUJĄ AUTO W WIGILJE I PRACUJA DO PÓŻNYCH GODZIN POPOŁUDNIOWYCH I DOPROWADZAJĄ SPRAWĘ DO KOŃCA

PEŁEN SZACUNEK ZA PODEJŚCIE DO KLIENTA TO ZNACZY SFRUSTROWANEGO WŁAŚCICIELA AUTA.
  • ... .... (gość) 2010-01-13 22:24:50

http://autoperfekt.republika.pl
  • Nie polecam Sterownik (gość) 2010-01-21 16:15:13

Banda zlodziej i naczele znimi Pan Michal i spulka pojedziesz dobrym altem na sprawdzenie wyjedziesz zjebanym a kse biorm zajebistom i sprzedajom sterowniki na boku kturych tak naprawde nie wymieniajom asam dobrze wie pan Michal zlodziej i cham NIE POLECAM
  • Sterownik pan Michał (gość) 2010-01-22 13:05:44

Najpierw idz do szkoły i naucz się pisać. Kto dobrym autem przyjeżdza do warsztatu chyba tylko taki matoł jak ty .
  • mumbeczka wazniak (gość) 2010-01-22 18:43:23

te kilka aut to bardzo dumne stwierdzenie są raptem dwa i obydwa powiązane drutami żeby było taniej.Byłem świdkiem mimowoli rozmowy właściciela ROVERA i szefa firmy DUZO TANIO TESCO, albo sie jeżdzi trupem, albo z trupa robi się fure ale to kosztuje i nazywa się to RENOWACJA.
  • sterownik naprawa bardzo zadowolony (gość) 2010-01-22 20:58:35

troche się nieznam ale byłem w trzech warsztatach kazali wymieniac wszystko po kolei swiece przewody jakieś kopułki palce czujniki sondy w jednym warsztacie silnik bo podobno to juz koniec trafiłem na tokarska i gośc gada ze sterownik ja pojęcia niemam co on gada ale już mam dosc ryzykuje szef gada ze jak nie to nic nie zapłce ok mówie przychdze po odbiur samochodu i szok chodzi jak zegarek stary golf 3 i jeszcze robią numer wykręcaja moje nowiutkie świece zakładaja świece używane i każą jechac i przyjechac jutro czy wszystko ok ludzie szok autko cud miód na tych starych świecach jeżdzi mówie nieznam się ale coś zrobili i jest ok tak dlamnie ok bo chociaż konkret tak polecam
  • paliwo el,,,,,,, (gość) 2010-01-24 01:17:35

zodzieje spuszczaja paliwo!!!!!!!!!wymyslaja problemy ktorych niema banda,alkoholikow,unikajcie ich jak ognia,chamstwo,zlodziejstwo,patologia,
  • do ŁUKASZ niedoszły klijent (gość) 2010-01-24 23:14:07

Wątpię w prawdziwość wypowiedzi "ŁUKASZA" ja byłem z tydzień przed świętami i powiedzieli że mogą się wziąć za naprawę dopiero po nowym roku.
  • lakierowanie KALA MALA (gość) 2010-02-24 13:01:03

bardzo polecam pana JARKA(lakiernika)lakierowal mi samochod w firmie AUTO PERFEKT trwalo to troche dlugo gdyz jak zwykle pan KONRAD nie mogl zostac troche dluzej w pracy. Panujace tam warunki lakiernicze sa fatalne, ale pan JAROSLAW stana na wysokosci zadania i polakierowal moj samochodzik jak w komorze lakierniczej GORACO POLECAM to prawdziwy fachowiec:)
  • Złodziejstwo Klient (gość) 2010-03-26 10:11:31

TRZYMAJCIE SIĘ DALEKO OD TEGO WARSZTATU CI LUDZIE KŁAMIĄ NIE ZNAJĄ SIĘ NA NICZYM I POTRAFIĄ TYLKO ZEPSUĆ WSZYSTKIM KIEROWCĄ TAXI O TYM MÓWIĘ I SAM OD WIELU SŁYSZAŁEM BARDZO NEGATYWNE OPINIE LUDZIE Z TAKIMI ZAKŁADAMI NAPRAWCZYMI JAK TEN POWINNO ZROBIĆ SIĘ PORZĄDEK, BO NIE MAJĄ RACJI BYTU I OSZUKUJĄ LUDZI, KTÓRZY LICZĄ NA UCZCIWOŚĆ
  • Złodziejstwo ????? wazniak (gość) 2010-03-27 20:36:47

te pajac, jeżdzisz TAXI? Czyli nie masz auta? To o czym właściwie Mówisz bo bardzo jestem ciekaw co tam naprawiałeś, skoro jeżdzisz taksówkami? Naprawiałem tam swoje stare Uno, fakt troche długo, ale skóry ze mnie nie zdarli i uczciwie powiedzieli to co sam wiem, mam stare ale jeszcze jare auto i ciesze sie że są zakłady w których można je jeszcze naprawić bo serwisy rozkładają ręce.
  • ZADOWOLONY!!!! SZPROKET (gość) 2010-03-30 14:58:39

Co za bzdury wypisuje ten ZŁOTÓWA JA jeżdze do tego warsztatu od półtora roku, zawsze byłem i jestem zadowolony zresztą wystarczy przyjechać do tego warsztatu i zobaczyc co sie dzieje na placu tam zawsze jest około 20 aut do naprawy.A więc wniosek nasuwa sie sam. GORĄCO POLECAM TEN WARSZTAT:)!!!!!!!!!!!!
  • z polecenia audi a4 (gość) 2010-04-09 00:16:42

polecam. Pana mechanika BARTŁOMIEJA za fachowa obsługe i doradztwo w sprawach amortyzacji pojazdu,trafna diagnoza i szybka dostawa częśći GORĄCO POLECAM ----HAPPY----
  • szef piekna angela (gość) 2010-07-07 14:24:38

witam,dzis odwiedziłam warsztat przy ul.tokarskiej w łodzi przywitał mnie szef w którym zakochałam sie od pierwszego wejzenia jest taki meski i kulturalny..........jeszcze tylko jakby wymył sobie swoje pietki to byłoby super!!!!!!!!!!!szkoda ze juz nie ma pana mariusza jemu tak dobrze "z oczu patrzyło""""............pa chłopcy pozdrawiam!!!!buziaki dla szefa i pana konrada(scholla)

KOD

POLECAMY