RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Katalog Firm » UWAGA OSZUST !!! Serwis opon TKM Chojnacki Nordyński
  • UWAGA OSZUST !!! Serwis opon TKM Chojnacki Nordyński
  • UWAGA OSZUST !!! Serwis opon TKM Chojnacki Nordyński Oszukany (gość) 2008-11-18 22:19:31

Pierwszy raz korzystałem z ich usług wiosną 2008 r. Zapłaciłem za usługę wymiany opon z zimowych na letnie (drogo - 120,- zł) ale trudno. Niestety postanowiłem zostawić im opony na przechowanie (20,- zł za sztukę = 80,- zł). Wystawili fakturę na 200,- zł ale w jednej pozycji \"wymiana opon\". I to był pierwszy znak. Prawdziwe kłopoty zaczęły się gdy wymianiałem opony na zimowe. Pan Jacek Chojnacki stwierdził, że muszę zapłacić oprócz wymiany opon jeszcze za usługę przechowania. Podobno nie płaciłem. Całe 200,- zł to była wymiana. Teraz naliczył 140,- za wymianę i bardzo chciał dobrnąć do 200,- ale nie umiał - dopisał na siłę 40,- zł za czujniki (czyli razem 180,- zł za wymianę)(wynika z tego, że usługa staniała z koszmarnie drogiej na bardzo drogą) i drugi raz za przechowanie 80,-zł. Razem 260,- zł. Jeśli więc ktoś chce również zapłacić 460,- zł za 2 wymiany + przechowanie opon to nieuczciwy serwis opon czeka. PODAJĘ dokładne namiary :
    PPHU \"TKM\" s.c. Serwis Opon
    Jacek Chojnacki, Tomasz Nordyński
    94-104 Łódź, ul. Obywatelska 181/183
    NIP 727-24-49-663 Regon 472254491
  • odp pełnomocnik (gość) 2010-03-24 12:52:39

P.Tomasz Nordyński nie ma z tym nic wspólnego - nie jest udziałowcem firmy .
  • odp gość (gość) 2010-10-07 21:25:16

A z której konkurencji jesteś że tak piszesz?? Tak oczerniać człowieka publicznie no no ...
  • złodziej!!!!!!!!! klientka (gość) 2011-04-05 21:02:28

fatalna obsługa, po prostu żenująca!! panowie nie umieli wymienić żarówki w TOYOCIE yaris!! najpierw mieli kłopot z wyjęciem wypalonej - dwóch się naradzało jak to wykonać, później nie potrafili wmontować nowej, wiec dla porównania zaczęli wykręcać sprawną z drugiego reflektora. w czasie wykręcania sprawnej żarówki przypadkowo im się ona ukruszyła!!
    na koniec kazali zapłacić za usługę: tj. wymianę dwóch żarówek plus za dwie żarówki - wyszło razem 100 zl!!!!!!! zdecydowanie odradzam!!!
  • OSZUSCI!!!!! niezadowolony (gość) 2011-04-05 21:03:52

ZŁODZIEJE
    zastanówcie się nad sobą!!!!!!
  • zadowolony (gość) 2012-04-20 11:22:42

Piszac takie rzeczy nie macie pojecia o ludziach którzy tam pracuja od samego poczatku jezdze do nich i to nie z jednym autem ale wszystkimi ktore sa w firmie i nigdy nie spotkalem sie z oszustwem z ich strony

KOD

POLECAMY