RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Katalog Firm » Studio Fryzjerskie Unique Łódź 6-go Sierpnia 11
  • bardzo dobry salon fryzjerski Klientka (gość) 2008-10-25 20:15:28

Świetni są! Polecam Kasię :) Przemiła atmosfera, luźna, ale nie luzacka. Chodzę z przyjemnością, bo mają klasę oraz talent w rękach i nożyczkach!
  • super salon M.M. (gość) 2008-10-30 11:49:02

Cała załoga jest bardzo profesjonalna, a klient czuje się cudownie, gdy przy myciu głowy wykonywany jest masaż!!! Polecam wszystkich Sylwię, Kasię i Marcina to rewelacyjny zespół...
  • superowo Maciek (gość) 2008-12-20 19:25:11

Dziś byłem na obcinaniu włosów i jestem pod wielkim wrażeniem. Przemiła obsługa, zwłaszcza Marcin :) bardzo dobrze się czułem podczas masażu głowy. Mógłbym chodzić codziennie na samo mycie głowy z masażem. Pełen profesjonalizm.
  • Extra!!! Ewa (gość) 2009-01-03 19:25:20

Studio Fryzjerskie Unique to chyba najlepszy salon w jakim byłam... Serdecznie polecam i pozdrawiam Panią Sylwię:)
  • Wpis zgłoszony do moderacji
  • znam :) Kasia (gość) 2009-09-17 12:34:24

Post usunięty przez moderatora
  • Unique Donia (gość) 2009-09-24 14:42:57

Do tej pory nie spotkałam tak dobrego salonu jak Unique! Obsługa super i do tego zawsze słuchają tego o co proszą Klienci.
    Polecam z całego serca...
    Aha w Unique żaden Piotr nie pracuje i nie wiem czemu ktoś piszę tutaj o tym...
    Pewnie sam Pan Piotr reklamuje się na plecach dobrego salonu...
  • Unique- odradzam graza (gość) 2009-11-01 17:27:53

Pan kreuje się na wielkiego stylistę. Niby słucha co się do niego mówi, ale potem na głowie katastrofa. Strzyżenie trwa długo, ale potem pan kładzie mnóstwo środków chemicznych i robi skorupę na głowie z lakieru! Jak dla mnie nie ma człowiek polotu, pozer!
  • Rewelacja!!!!!!! Ania (gość) 2009-11-17 15:40:58

Unique to najlepszy salon fryzjerski w Łodzi a załoga w 100% profeska
  • heheh Adam (gość) 2009-12-09 22:44:03

hehehe powiało zazdrością konkurencji, kto zna Marcina ten doskonale wie jak dobym jest fryzjerem i to nie podlega dyskusji, a twoja wypowiedz już sugeruje zagrywke konkurencji
  • unique ok !!!! PIOTR (gość) 2010-02-14 18:03:32

Pełen profesjonalizm pana Marcina jestem zadowolony a maruda jestem straszny
  • Sylwia jest naprawdę średnia! Elektro funny bunny (gość) 2010-02-16 13:43:42

Byłam już w tym salonie 3 razy.Niestety 2 razy strzygła mnie p.Sylwia i to był dramat,natomiast jeśłi chodzi o p.Kasię to bardzo serdecznie ją POLECAM ,ponieważ nie spieszy się tak jak jej koleżanka po fachu,jest w przeciwieństwie do p.Sylwi dokładna i kontaktowa .U p.Marcina nie miałam okazji być -choć widziałam jak strzyże na fotelu obok i "szału nie ma",więc nie wiem czym sie tak zachwycacie :)
    Generalnie jest tam dość drogo jak na łdz
  • KUKA VISION najlepszy fryzjer KUKA FAN (gość) 2010-03-18 20:15:04

Post usunięty przez moderatora
  • Super załoga... Kas (gość) 2010-05-22 13:25:20

Jestem świerzo po wizycie w Unique i jestem oczarowana. Załoga jest przyjemna i bardzo zaangażowana. Doradzili mi super... Nie mogłam uwierzyc jak zobaczyłam się po wszystkim... Zrobili mi jakąs nową koloryzację i wyszło genialnie... Tak się bałam przed wizytą a teraz już wiem, że mam swoją fryzjerkę w Unique - polecam gorąco Panią Sylwię
  • Polecam... Ela (gość) 2010-11-09 15:00:31

Jestem od niedawna w Łodzi i powiem wam, że dopiero w Unique znalazłam swoją fryzjerkę. Pani Małgosia jest świetna. Serdecznie polecam ten salon bo warto tam wydac kasę. Efekty sa super!!!
  • Irmina (gość) 2010-11-16 14:32:57

Właśnie wróciłam z salonu UNIQUE. Sam salon bardzo przyjemny, obsługa również. Byłam u Pana Marcina. Miły, młody człowiek, ale żaden z niego "magik". Opowiedziałam mu wszystko, łącznie z numerami farb LOREAL, które zawsze kładł mi poprzedni fryzjer ( od lat tylko i wyłącznie kładę sobie farbę LOREAL ) i pan Marcin od samego początku zaczął się asekurować, że nie zna moich włosów, że nie wie jak się zachowają ( po części rozumiem, ale to znaczy,że boi się przyjmować nowe klientki?!? :) i że on by wolał zrobić to samo co poprzedni fryzjer podczas pierwszej wizyty w UNIQUE :) Powiem szczerze, że chciałam kilka tonów inny odcień, ale jak usłyszałam cytuję " boję się, mówię szczerze" to przystałam na propozycję zrobienia tego samego numeru farby. Pan Marcin zrobił mi dokładnie to samo co poprzedni fryzjer, a nawet trochę mniej, bo modelowanie liche i nie dotknął nożyczek i UWAGA zapłaciłam 300 PLN :) Doznałam szoku jak usłyszałam kwotę i jeszcze dodał " no dziś trochę taniej, bo bez cięcia" :) Chyba chciał mnie przygotować na następny raz, którego na pewno nie będzie z mojej strony w salonie UNIQUE. Chodziłam do salonu Gabriel, do Krystiana Wojewody ( Wojewoda Studio ), byłam w Le Grand, ale nigdy przenigdy nie zapłaciłam 300 PLN za fryzjera :) Mam włosy opadające lekko na ramiona.
  • Ola (gość) 2010-11-18 23:23:49

Może strzyzenie trwa długo ale potem włosy układaja sie bez zastrzezeń,jak dla mnie najlepszy salon ,a Pan Marcin rewelacja,słucha doradza proponuje,nie ma zadnej samowolki,no i ten masaz głowy,bajka...jak ktos chce miec fryzure w 5 min to niech i dzie to "pani Kazi za rogiem"... :-)
  • Anna (gość) 2010-11-20 14:20:35

Oj Irminka jak tak strasznie cię boli cena to może wybierz salon Pani Jadzi na swoim osiedlu a farby kup sobie sama skoro dokładnie wiesz jakich uzywasz! Do Unique idzie sie po to aby wypocząc odpręzyc się i spedzic czas w miłym towarzystwie bo takie tam mozna znaleźc! Marcin jest bardzo dobrym fryzjerem nigdy sie na nim nie zawiodłam a za odpowiednią obsługe kochana trzeba zapłacic a jeśli cię nie stac to wybierz cos tanszego!
    A jesli juz byłaś w tych wszystkich salonach i nigdzie nie zagrzałas miejsca to znaczy, że raczej ty masz problem a nie twoi fryzjerzy...:]
    A tym czasem polecam gorąco Studio Unique ja się nigdy nie zawiodłam!!!
  • Polecam gorąco w zimowe dni...:) Wiola (gość) 2010-11-30 09:49:41

Witam. Odwiedziłam Unique pierwszy raz i już wiem, że będę tam częstym gościem!!!! Załoga jest rewelacyjna, zadbali o mnie fantastycznie!!! Polecam... No poprostu super frycek :]
  • Pani Malgosia Becia (gość) 2010-12-04 18:24:37

Potwierdzam, Pani Malgosia jest z...sta, a jej masaz glowy....hmmm rewelacja.......do tej pory nie moge ochlonac...
  • Było genialnie... Cytrynka (gość) 2010-12-11 14:32:41

Drogie kobitki polecam wam serdecznie to studio, normalnie nigdy nie byłam tak zadowolona... Było super, kawa, nowy wygląd i do tego super rozmowa z Panią Sylwią... Polecam gorąco wszystkim gadatliwym i spragnionym pięknej fryzury...
  • Jestem bardzo zadowolona!!! K. (gość) 2010-12-28 18:17:42

Fryzura zrobiona przed świętami wszystkim się spodobała a najważniejsze, że małżonek też dostrzegł zmianę ;)))
    Dziekuję Pani Małgosiu:] Serdecznie polecam Panią Małgosię !!!
  • dobry fryzjer??? Mysha (gość) 2011-03-07 19:06:28

Szukam nowego fryzjera, bo mój stary ;) popadł w rutynę, trafiłam na to forum... i jak czytam te dobre opinie, to wydaje mi się, że to sami fryzjerzy się tak reklamują... :)))
  • Pytanie Zuza (gość) 2011-03-31 21:28:29

Witam,
    ciekawi mnie jakie ceny są za usługi fryzjerskie w salonie Unique, w szczególności za cięcie z modelowaniem. Niestety na stronie internetowej się nie chwalą, co pewnie oznacza że chodzi o spore sumy. Będe wdzięczna za informację.
  • Pani Sylwia mariola (gość) 2011-04-02 12:24:45

Pani Sylwia jest rewelacyjna! Potrafi świetnie dobrać fryzurę, doradzić, słucha klienta, jest dokładna. Dla mnie super. Pani może się nie podobać bo ma pani inny gust i pomysł na fryzurę niż pani Sylwia i tyle. Pani Sylwia jest profesjonalistką.
  • cena męskie strzyżenie???? Marcin (gość) 2011-05-13 12:36:54

w jakich granicach zamyka się cena za męskie strzyżenie z modelowaniem w salonie Unique??
  • Izis Pro Kamila (gość) 2012-01-12 13:20:46

Jest z tego co wiem tylko jeden salon w Łodzi, który daje GWARANCJĘ na kolor :) Jeżeli dobór koloru Ci nie odpowiada po 3 dniach (na przyzwyczajenie) farbują ZA DARMO od nowa. Tak właśnie tam trafiłam bo ciągle byłam niezadowolona z farbowania u innych. No i zostałam. No tylko, że salon izis pro jest wyłącznie dla PAŃ.

KOD

POLECAMY