RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Katalog Firm » autoKOWALSKIszkoła Łódź al. 1 Maja 77
  • OPINIE o tej szkole Zbyszek (gość) 2008-08-29 11:22:18

wszystkie opinie n/t tej szkoły znajdują się na następnej stronie
  • Super Szkoła!!! Rufiii (gość) 2008-08-31 12:09:56

Auto Szkoła ,,Kowalski\" jest najlepsza w mieście. Super atmosfera, instruktorzy pierwsza klasa Zdałem za pierwszym razem i jestem wdzięczny całemu Sztabowi Szkolącemu:) Pozdrawiam
  • jest słaba zyga (gość) 2008-09-02 23:14:38

nic sie nie nauczyłem musiałem zmienić szkołe ale cóż dałem sie nabrac powodzenia
  • DOBRA SZKOłA KOWALSKI RAFAł (gość) 2008-09-03 15:09:17

Zyga jeżeli kończyłeś tą właśnie szkołe to powiedz na forum co szczególnego znajduje się na sali wykładowej. Jeżeli nie wiesz to znaczy że kłamiesz-zwyczajnie!!! Uważam że w tej szkole nikt nie jest traktowany zdawkowo, do każdego jest indywidualne podejście i nikt nie kończy kursu niezadowolony. Ja osobiście BARDZO POLECAM tą właśnie szkołę. A jeżeli chcecie się przekonać to poczytajcie sobie wszystkie opinie-nie pożałujecie!!!
  • FAJNIE OLA (gość) 2008-09-04 08:21:43

Fajna szkoła pod wszystkimi względami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!- dziekuje za miłą atmosfere, teraz już jeżdżę sama i wspominam WAS wszystkich. DZIęKUJę
  • kiepsko Łukasz€ (gość) 2008-09-06 11:07:11

• autoszkoła KOWALSKI? - OK.!!! aga (gość) 2008-09-07 20:58:13

ja osobiście uważam że jest to szkoła godna polecenia. Może są lepsze ? ale ja akurat chodziłam do gorszej. Tutaj dopiero otworzyły mi się oczy!!! POLECAM
  • KOWALSKI?- jasne że OK.!!! ola (gość) 2008-09-11 17:05:28

• super jazda z KOWALSKIM Ewka-marchewka (gość) 2008-09-22 22:33:10

bardzo bardzo bardzo gorąco polecam- fajna przygoda nigdy bym nie przypuszczała.Ja zdałam za pierwszym razem. 50% szczęścia pozostałe to zasługa super instruktorów. Fajna atmosfera, przemili ludzie, szybko, tanio bardzo na temat. Pozdrawiam wszystkich z ekipy bardzo gorąco mam nadzieję że nie przyczyniłam się na żadnego siwego włosa na głowie, Jeszcze raz wielkie dzięki i do zobaczenia na drodze.
  • AUTOSZKOŁA \"KOWALSKI\"-super!!! andrzej (gość) 2008-10-12 20:11:55

jest tutaj bardzo miło- traktują wszystkich z osobna indywidualnie , czujesz sie pod opieką fachowych instruktorów. Poprostu ja osobiście POLECAM!!!
  • KOWALSKI- ok! ok ! ok ! calineczka (gość) 2008-10-26 12:27:51

wszystkie pozytywy o tej szkole to prawda
  • \"KOWALSKI\" KAMIL (gość) 2008-11-03 13:08:11

DOBRA SZKOŁA - jeżeli ktoś szuka szkoły w której chce nauczyć się jeździć, oraz mile ją wspominać- tak właśnie jak ja to POLECAM!!!!!!!!!
  • NAJLEPSZA AUTO SZKOŁA W ŁODZI kursantka (gość) 2008-11-17 10:45:25

SUPER NAUKA!!! przede wszystkim profesjonalnie!!! a do tego miła atmosfera i bezstresowa nauka!!! POLECAM WSZYSTKIM!!!
    DLA MNIE TO NAJLEPSZA SZKOŁA W ŁODZI!!!
  • ile ci rabatu dali za tą reklamę ? heheh powściągliwy (gość) 2008-11-18 13:22:46

ile ci rabatu dali za tą reklamę ? heheh
  • KOWALSKI - dobra szkoła jazdy Rufiii (gość) 2008-11-19 12:27:41

do POWŚCIĄGLIWEGO: - RABAT w tej szkole dostaje każdy i nie jest to z pewnością najlepsza szkoła ale nikt tutaj nie kończy kursu nie zadowolony. Uczą dobrze, na jazdy można zapisywać sie codziennie(nie czeka sie po 2,3 tygodnie jak w innych szkołach), badanie lekarskie i wykłądy na miejscu . Lokal super urządzony a nie w jakiejś tam piwnicy. Kurs można skończyć w miesiąc i szef jest w porządku.Ja nie mam zastrzeżeń!!!pozdrawiam wszystkich moich znajomych z kursu czerwcowego
  • Polecam AUTOSZKOŁE \"KOWALSKI\" Dominika (gość) 2008-11-22 11:38:14

GORĄCO POLECAM Autoszkołę \"KOWALSKI\", bardzo fajna atmosfera podczas kursu, ciekawie prowadzone wykłady przez P.Zbyszka, świetni instruktorzy, spokojni i z sercem podchodzący do swojej pracy, P.ZBYSZEK świetnie tłumaczy, spokojny, opanowany i zawsze uśmiechnięty, MARIUSZ to \"młodsza kopia\" P.Zbyszka:)), MARCIN świetnie tłumaczy parkowania. Jazdy u Nich to naprawdę nie strata czasu tylko w pełni wykorzystana godzina, masz umówioną jazdę np. na 10 dostajesz kluczyki masz czas na przygotowanie i po góra 5min. już wyruszasz w miasto, naprawdę jestem zadowolona, choć nie zdałam za pierwszym razem ale to nie wina umiejętności jakie nabyłam w autoszkole tylko mojego ogromnego stresu, który niestety wcale nie pomaga, ale co tam mam już to za sobą i już niedługo odbieram swój upragniony \"plastkiczek\" i jeszcze raz z całym sercem polecam AUTOSZKOŁĘ \"KOWALSKI\"!!
  • byle nie tam !!!! Maciek (gość) 2008-11-22 14:24:39

wszystko na lewo..
    wszystko bezproblemowo..
    a interes nauczenia kursanta w d... ;/
    pozatym sama nauka ehh.. instruktor i jego zakupy w tesco O_o ;/
  • \"KOWALSKI\"-pozytywnie Aga (gość) 2008-11-28 08:18:18

powiem tak: uczyłąm się w innej szkole, tutaj przyszłąm na dodatki bo powiedziała mi koleżanka i co???? dostałam olśnienia jak można nauczyć sie bezstresowo i skutecznie. Zdałąm u KOWALSKIEGO za pierwszym razem - mogę POLECIĆ
  • polecam!! Blusik (gość) 2008-12-03 16:53:01

Bardzo polecam tą szkołę! Bardzo miła a zarazem profesjonalna kadra instruktorów :)
  • autoszkoła KOWALSKI szkoła Kursantka (gość) 2008-12-10 20:23:40

Jest to szkoła na 5-kę!!! też przyszłam z innej autoszkoły i zwrócono mi uwagę na takie rzeczy o których wcześniej nikt mi nie mówił. Zdałam u KOWALSKIEGO za 2 razem ale to były niestety zaniedbania. Uczą tu naprawde dobrze POLECAM i tyle.
  • Najlepsza Weronika (gość) 2008-12-11 09:31:25

Jak ktoś ma zamiar pisać jakieś bzdety typu, że nie uczą jeździć i nie są zainteresowani to lepiej niech sobie daruje i pójdzie na browar albo wogóle nie robi prawka, bo po co...?! Ja polecam i KAŻDY NORMALNY KTO UKOCZYŁ KURS W TEJ SZKOLE ZGODZI SIĘ ZE MNA. Reszta niech się goni :) Pozdrawiam i POLECAM, bo nie ma takiej drugiej auto szkoły!!
  • SUPER SZKOŁA I INSTRUKTORZY TEŻ Monika F (gość) 2008-12-13 22:46:14

REWELACJA - konkretnie, życiowo i bez zadnych problemów! Instruktorzy znają się na tym co robią - mili sympatyczni, bez stresu!Z poświęceniem podchodzą do kursantów często kosztem swojego czasu! Super! Duża zdawalność za 1 razem:) to chyba o czymś świadczy prawda? A jak komuś coś się nie podobało to chyba nie bardzo słuchał co się do niego mówi lub miał swoją wizję na naukę jazdy! Ogólnie SUPER szkoła! jak najbardziej polecam!
  • szkoła KOWALSKI naprawdę dobra kursant (gość) 2008-12-17 18:04:17

możecie spokojnie udać się tutaj do p.Zbyszka Kowalskiego i będziecie naprawdę zadowoleni- POLECAM!!!
  • KOWALSKI autoszkoła- dobra!!! JOLA (gość) 2008-12-21 17:01:18

zaczęłam,uczyłam i skończyłam cały kurs szybko w ciągu miesiąca! nie wiem czy miałąm duuużo szczęścia ale zdałąm za PIERWSZYM razem. Tak jak szef p. Zbyszek mówił szczęście ale przede wszystkim umiejętności się liczą na egzaminie!!!POLECAM!!!
  • KOWALSKI-POLECAM Aga (gość) 2009-01-06 13:13:49

szkoła naprawdę ok.!
  • GREJT!!! kursant 2 (gość) 2009-01-18 12:21:27

super autoszkoła podziękowania dla Mariusza instruktora nr 1 w mieście, luzak a tłumaczy jak mało kto polecam bardzo gorąco tę szkołę !!!!!!
  • Poniżej krytyki Paweł (gość) 2009-01-22 16:19:36

Nieprofesjonalna autoszkoła, instruktorzy źle przygotowywują kursantów do egzaminu.
  • KOWALSKI - jak najlepiej... wdzięczny kursant PIOTR (gość) 2009-01-22 22:15:52

KOWALSKI - jak najlepiej...uczą!!! Paweł ale im pojechałeś, no wiesz... myślę że pomyliłeś autoszkołę, bo nawet nie wiesz z kim jeżdziłeś? Ja słuchajcie kończyłem tą autoszkołę i nie mam nic do zarzucenia odnośnie przygotowania kursantów. Jest wybór auta, instruktora, dogodnych godzin jazd. Nie wiem co jeszcze mozna oczekiwać. SERDECZNIE POLECAM!!!
  • zdałam za pierwszym razem Hania (gość) 2009-02-19 14:09:54

Kochani. POlecam Autoszkołę \"Kowalski\". Dostałam nizły wycik od instruktorów, ale to dlatego że każdy nawet najmniejszy błąd był traktowany bardzo poważnie. Więc mimo, ze nie byłam orłem to się nauczyłam :) POzdrawiam i polecam !
  • eeeeeetam;/ Tomasz (gość) 2009-02-24 13:56:48

nie podobalo mi sie.. na jazdy dodatkowe poszedlem do innej auto szkoly... dobrze ze nie trzeba sie na stale wiazac ze szkola..

KOD

POLECAMY