RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Strony specjalne » Łódzki przewodnik rowerzysty » Po uniejowskie perełki
  • Po uniejowskie perełki
  • herbowa , rob33 (gość) 2008-05-11 17:42:10

Nie polecam , osobom które zamierzają zrobić tam chrzciny , komunie , wesele itp, . Zamawiając sale osobiście zapytałem „ jaki jest koszt za 1 osobę „ ten ze zdenerwowaniem odpowiedział ze nie liczą od osoby lecz za ustalone MENY nie interesują go osoby lecz ilość żywności ile zamówię tyle będzie – OK powtarzał to z 6 razy cokolwiek zapytałem żeby nie było niejasności ten jeszcze większymi nerwami . Nie miałem innej sali więc musiałem znieść jego zachowanie , więc ustaliliśmy 2400 zł za wszystko (30 osób chrzciny )zapowiedział ze tydzień przed imprezą zadzwoni i zapyta ile nakryć ma być . Zadzwonił odpowiedziałem dodatkowo 4 nakrycia dla dzieci niezmieniając ilości jedzenia .Generalnie facet bardzo nie przyjemny . Kiedy przyszło do zapłaty doszło do nieprzyjemnej sytuacji gdyż zaczęli liczyć nie za menu lecz za każdą osobę 80 zł ( +320 zł) i naliczyli dodatkowo 500 zł za herbatę , kawę i wodę z 2400 zrobiło sie 3220 . Okazuje się ze jest to ich powszechna praktyka więc nie polecam !
  • Uniejów SAnti (gość) 2008-10-01 21:50:09

Uniejów śliczny.Zjeżdziliśmy go na rowerkach.Herbowa w Zamku lipa straszna.Drogo i do d... Informacja o przeprawie promowej nieścisła.Na Warcie funkcjonuje wiele przepraw promowych.Sprawdziłem.Przejechałem rowerem Nadwarciański Szlak Rowerowy , od Uniejowa do Poznania .Pozdrawiam
  • Wpis zgłoszony do moderacji
  • GOŚCINIEC marta (gość) 2008-12-02 23:09:18

GORĄCO POLECAMY GOŚCINIEC W UNIEJOWIE! Zorganizowaliśmy tam już dwa przyjęcia (wesele i chrzciny).Świetna obsługa, jedzenie bardzo smaczne i swieże, ciasta jak domowe. Nasi goście byli bardzo zadowoleni. Polecam wszystkim!
  • NIe POLECAM!!!!!!!!!!!!!! niezadowolony (gość) 2009-01-24 10:48:09

bylem tam na weselu i to byla najgorsza impreza w jakiesj bralem udzial..czekalem pol godziny zeby napic sie herbaty!!!!! po kilkudziesiecu prosbach w koncu ja dostalem..tyle ze juz zimna!! a kapusta do obiadu byla zwyczajnie zepsuta..nie mowiac juz o braku ziemniakow!!!!! ja sie nie najadlem a rodzincom pani mlodej bylo strasznie wstyd przed goscmi..!!
  • Wpis zgłoszony do moderacji
  • GOŚCINIEC NIE POLECAM!!!! XXX (gość) 2009-11-23 11:23:49

Post usunięty przez moderatora

KOD

POLECAMY