RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Katalog Firm » auto szkoła LUX Mirosław Borowski Łódź Piotrkowska 294
  • Julek is the best... Aga (gość) 2010-06-23 18:12:26

Julek is the best... nie znam lepszego trenera jazdy... gorąco polecam zwłaszcza jazdy po Bałutach,,,:-)Doskonale zorientowany w temacie, potrafi jasno tłumaczyć, zna trasy egzaminacyjne, tydzień temu odebrałam prawko...
  • Szkoła LUX Paulina (gość) 2010-10-14 02:03:37

Witam !! Szkoła jedna z wielu ale za to instruktorów maja wspaniałych a juz Pan Sławek to piła straszna ( tylko znaki,znaki ) ale dzięki jego zaangazowaniu zdałam za
    pierwszym razem a to przeciez jest najwazniejsze .Dziękuje Panie Sławeczku
  • The Best Łukasz (gość) 2010-11-02 00:58:19

Sławek jest The Best ...........wymagający jak cholera ale liczy sie to, ze dobrze i skutecznie uczy. Zdałem za 2 razem ale tylko i wyłacznie ze swojej winy poniewaz olewałem rekaw i na nim poległem. On mnie nauczył jezdzic na rekawie w 10 minut. zadnych problemów na egzaminie. Profesjonalista Polecam pod kazdym względem .
  • PolecaM Sylwia (gość) 2011-06-09 23:03:40

Polecam szkołę LUX, mili instruktorzy, dobrze tłumaczą, zero stresu na jazdach :D

Polecam instruktora Norberta :D
  • szkoła LuX Sylwuśka (gość) 2011-06-10 00:02:07

Super szkoła :)
    Mili i sympatyczni instruktorzy :D
    Pan Sławek dużo wymaga, ale dzięki niemu wiem co gdzie wolno, a co nie ;)
    Sławek i Norbert sa the best :)
  • Super szkoła Anka (gość) 2011-09-01 23:11:07

Szkoła jest sympatyczna, gdzie pracują doświadczeni i mili ludzie. Możliwość przekładania godzin, gdy coś wypadnie i co mnie bardzo cieszy zdałam bezstresowo - Jezeli chesz zdać za 1 razem to pytajcie o Sławka. Jak uda wam sie do niego dopasować terminowo to trzymajcie się jego. Wymaga dużo ale potrafi nauczyć a przecież o to chodzi Pozdrawiam Anka
  • Jarek Jarek (gość) 2011-09-23 22:20:06

Norbi i Sławek - Is The Best !!!!!!!!! - Fachowcy dużej klasy. Samochody czyste i schludne . Zdecydowanie polecam
  • Spoko szoła Kamil (gość) 2012-03-28 10:25:28

Szkoła profesjonalna, instruktorzy tez .Jeżeli mam być szczery to najwięcej nauczył mnie Sławek .Człowiek bez nerwów, tłumaczy jak się jezdzi nie tylko na egzaminie ale rownież w życiu codziennym. Gorąco polecam szkołę

KOD

POLECAMY