RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Katalog Firm » Auto Szkoła Juszczak Łódź Rydzowa 2
  • Super Szkoła Maciej z Teofilowa (gość) 2011-05-12 09:36:41

Polecam szkołe Juszczak naprawde profesjonalna kadra i fantastyczne warunki do nauki. Zdałem i teorie i praktyke za 1 razem (i nie jestem wyjątkiem). Wielkie dzięki dla wszystkich instruktorów a zwłaszcza Bartka (super gość).Pozdrawiam wszystkich
  • ZADOWOLONY rudy (gość) 2011-05-12 13:47:41

Z auto szkoły juszczak jestem zadowolony ale z osrodka egzaminiwania przy ul. smutnej -nie!!!!! GBURY I OBLEWAJĄ SPECJALNIE...zdałem za trzecim ale jestem dobrym kierowcą dużo nauczyłem się na kursie pozdrawiam(szczególnie przesympatyczną panią Ewę )
  • Wpis zgłoszony do moderacji
  • hurrra Ziom (gość) 2011-06-30 22:20:05

Diś odebrałem wyniki matury jest git....a rano zdałem za pierwszym podejściem egzami kat. B jestem boski pozdro dla juszczaków jesteśmy jak woda z Lichenia......BOSCY
  • wielkie dzięki Łukasz 21 (gość) 2011-07-01 21:30:22

Auto Szkoła Juszczak to strzał w dziesiątkę!
    Zdałem za pierwszym razem
    Wielkie dzięki!!
  • OK Seba (gość) 2011-07-01 23:58:32

Szkoła bardzo OK, zdałem za1. POLECAM
  • Super Milena M. (gość) 2011-07-15 16:54:20

Gorąco polecam ;D Profesjonalizm i miła atmosfera ;) Pozdrawiam Pana Jacka Juszczaka i dziękuję :D
  • opinia Anna (gość) 2011-08-05 12:58:31

A ja nie polecam tej szkoły. Jest wysoce przereklamowana.Uczyłam się u Juszczaka i niestety kilka razy oblałam. Poszłam do szkoły mniejszej -bez tego wielkiego "halo" i tam dopiero nauczyli mnie naprawdę jeździć.Zdałam od razu:-) Tak więc, nie tylko Juszczak uczy dobrze jeździć w naszym mieście-ludziki:-)
  • AS Juszczak :) (gość) 2011-08-31 20:47:56

W 101% polecam tą auto szkołę. Szczegolnie p. Jacka Juszczaka - poważne podejscie do kursanta, elastyczność, cierpliwość i mega dokładność (co zaowocowało na egzaminie - zdałam ZA 1 RAZEM dzięki opanowanym do perfekcji nawykom, podczas jazd z wlaścicielem). Jak dla mnie rewelacja, wielu moich znajomych zdało za pierwszym, dzięki AS Juszczak. Bez problemu nauczycie sie jezdzic w ciagu 30 godzin - nie trzeba brać dodatków i wywalac bezsensownie kaski tak jak w innych auto szkołąch. POLECAM! :)
  • Wpis zgłoszony do moderacji
  • zzz zzzz (gość) 2011-10-01 15:55:00

P.Jacek sam sobie komentarze pisze:)
  • pozytyw marek.p. (gość) 2011-10-04 10:15:22

zdałem nie powiem za którym ale dziś poszło...kurs kończyłem w innej autoszkole ale dodatkowe jazdy wykupiłem tutaj bo było taniej a co ciekawe wiecej sie nauczyłem polecam instr.Sławka i Czarka .Marek z lutomierskiej.
  • polecam kursantka (gość) 2011-10-13 11:56:28

Polecam instr. Wojtka ....jazdy z nim to ogromna przyjemność.....oczywiście zdałam za pierwszym podejściem.pa
  • PODZIELAM OPINIE Ola (gość) 2012-02-12 19:43:24

Mam porownanie z inna szkola i dzieki temu moja opinia jest obiektywna.Instruktor pan Cezary wykazal 100% zaangazowania i konsekwentnie poprowadzil mnie do celu. Jest fachowcem w swej dziedzinie i jednoczesnie doskonalym pedagogiem. Egzamin zdalam na Maratonskiej przy jego obecnosci i jestem pewna, ze bardzo mi to pomoglo, o ile nie zdecydowalo calkowicie o moim sukcesie. Jesli masz problemy ze zdaniem egzaminu i nie wierzysz w swoje mozliwosci ta szkola jest dla Ciebie!! Goraco polecam!!!
  • POLECAM kierowca (gość) 2012-02-24 11:48:16

Szczerze polecam wszystkim.do zobaczenia na drodze.
  • juszczak odradzam!!!!!!!!!!!! daria (gość) 2012-03-01 22:35:03

ja wprost przeciwnie nie polecam tej szkoły ze względu na panujące tam zaszady.właściciel to napompowany gbur jak wpłacisz całe pieniądze to zaczyna cię olewać i zbywać dojąc kolejne pieniądze za dodatki........
  • polecam sławek.k (gość) 2012-03-05 10:23:14

witam dziś zdałem egzamin praktyczny na retkini strasznie sie ciesze -dziekuje wszyskich inst auto szkoły juszczak ktora goraco polecam.
  • POLECAM Kasia (gość) 2012-03-05 21:23:55

Witam w sobotę zdałam egzamin za pierwszym razem i do dzisiaj nie mogę w to uwierzyć ( a łatwo nie było ) ale dzięki zaangażowaniu pana Czarka i pana Sławka udało się .Dziękuję i polecam wszystkim
  • O (gość) 2012-03-08 12:41:57

Jak miło jak pięknie, z biura lecą posty :-) ja byłem i odradzam niestety ale każdy musi się przekonać sam...
  • za pierwszym szczapan (gość) 2012-03-13 11:58:47

obiecałem ,ze jak zdam za pierwszym to wpisze pozytywa i udało sie polecam auto szkołe juszczak

KOD

POLECAMY