RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Katalog Firm » Auto Szkoła Juszczak Łódź Rydzowa 2
  • To prawda mika44 (gość) 2008-01-11 11:50:27

To jedna z lepszych szkół - wykupiłam tam dodtakowe jazdy po kursie w innej szkole i rzeczywiście dowiedziałam się o połowę więcej. Instruktorzy cierpliwi, tłumaczą do skutku, miła atmosfera i niewygórowana cena. Polecam!
  • Zgadzam się Gosia (gość) 2008-01-11 11:57:23

Zgadzam się - niedawno robiłam tam kurs i jestem bardzo zadowolona. Wprawdzie zdałam za drugim razem, bo nie jestem taka zdolna :) ale poszło dobrze. Instruktorzy sympatyczni, nauka na wesoło - tak jak piszą na stronie - bezstresowo! pozdrawiam
  • Zgadzam się z opiniami - bardzo fajna szkoła. Arek (gość) 2008-03-01 12:50:42

Zgadzam się z opiniami - bardzo fajna szkoła. Zdałem za pierwszym razem!! Młodzi instruktorzy, którzy potrafią dokładnie wszystko wytłumaczyć i na prawdę sie starają by kursant zdał. Polecam wszystkim !
  • Fantastyczna szkoła Madzia (gość) 2008-03-25 07:05:40

Wybór tej szkoły to strzał w dziesiątke i naprawdę polecam wszystkim.Pan Jacek to spoko gościu nigdy nie było problemu z przesunięciem czy przełożeniem godzin jazdy zawsze mi powtarza KLIENT NASZ PAN.Te większe szkoły lecą sobie w gumki chodziłam i miałam non stop przekładane godziny bo instruktor ma lekarza 3 razy w tygodniu,zatrzymywał się załatwiając swoje sprawy w czasie moich jazd,jakieś łapania przypadkowe za nogi totalne nieporozumienie!!!Dlatego gorąco polecam Szkołę Juszczaka ja po pierwszej godzinie w tej szkole wreszcie odczułam,że jazda samochodem może sprawiać przyjemność!!!
  • Perfekcyjna szkoła Rylu :) (gość) 2008-05-03 10:18:06

Auto szkoła Juszczak to przede wszystkim perfekcjonizm w każdym calu. Jeśli chodzi o właściciela no to z Jackiem dogadasz się co do każdej sprawy. Nauka w tej szkole to naprawdę wielka przyjemność. Instruktorzy z którymi można normalnie porozmawiać a nie jakieś sztywne dęby!!! Nie ma w tej szkole żadnych przekrętów jak to jest w niektórych ze znanych szkół. Ja osobiście jestem bardzo zadowolony i polecam tą szkołę. Zdałem egzamin za 1 razem i zawdzięczam to nie tylko swoim umiejętnością ale wysokim poziomie jaki preferuję Auto Szkoła Juszczak
  • no anula (gość) 2008-05-14 21:11:52

widzę że w Łodzi sa tylko 4 autoszkoły biedne miasto a co z tymi 140 autoszkołami które ten sposób reklamy olewaja
  • no anula (gość) 2008-05-14 21:12:00

widzę że w Łodzi sa tylko 4 autoszkoły biedne miasto a co z tymi 140 autoszkołami które ten sposób reklamy olewaja
  • Fajna szkoła! ania (gość) 2008-07-11 22:02:37

Chodze tam własnie na kurs - bardzo mili instruktorzy, cierpliwi, nie spóźniają się i ogólnie spoko. Wykłady tez były ok, także w sumie już niewiele musiałam się uczyc w domu. Egzamin juz nie długo, ale sądząc po tym jak mi idzie powinnam zdac za pierwszym razem, chyba ze egzaminator się uweźmie.
  • Bardzo dobra szkoła! gonia85 (gość) 2008-07-18 13:46:40

Polecam goraco ta szkołę, bo naprawdę instruktorzy starają się nauczyc kursanta jeździć, a nie tylko się wożą po ulicach. Pokazali mi takie sposoby manewrowania, że egzamin na placu a potem parkowanie zrobiłabym z zamknietymi oczami. Zrobic prawo jazdy to nie jest na prawdę jakas wielka sztuka, tylko trzeba znaleźć szkołę gdzie dobrze wszystko wyjaśnią, a tak jest w Auto Szkole Juszczak. Moje koleżanki tez sobie zreszta chwalą.
  • spoko lupo (gość) 2008-11-17 22:40:25

Spoko szkoła. Wykupiłem kilka godzin i zdalem za drugim razem.Gra gitara
  • Mi polecił tą szkołę znajomy egon (gość) 2008-12-30 18:13:41

i rzeczywiście było warto. Dojeżdżają do kursantów, fajni instruktorzy ( ja bym cierpliwość juz dawno starcił, heheh) i wogóle nie miałem zadnych problemów z załatwieniem czegoś. Klient nasz pan - i u nich tak jest.
    Możecie się smiało tam wybrac.
  • super szkoła gosia (gość) 2009-01-04 20:31:42

Polecam auto szkole Juszczak, poniewaz zanim podjelam nauke zrobilam rozeznanie po innych szkolach. Zdecydowanie najlepiej wypadla wlasnie szkola Juszczak, najtaniej, pelen profesjonalizm i wysoka kultura osobista instruktorow.Egzamin zdalam szybko, prawko odebralam i teraz smigam auteczkiem bez problemu.
  • nowa sala wykładowa lula22 (gość) 2009-02-23 17:52:49

no i przynajmniej jakąś salę wykładową mają normalną, a nie norę w piwnicy czy pokój w grażu, jak opowiadali mi o innych znajomi. Kawka, herbatka, kulturka pełna. Jak dla mnie ok.
  • ja też jestem zadowolony grzesik (gość) 2009-03-10 18:13:06

ja tez jestem zadowolony, bo szybko zdałem, a cały kurs skończyłem w niecałe 2 miesiące. Jeszcze dostałem 1 h gratis, bo przyprowadziłem kumpla. On też zresztą dostał. Generalnie wporzo szkoła. Polecam
  • świetna autoszkoła! Dominika (gość) 2009-05-31 10:34:36

od pierwszej lekcji wszystko mi się podobało! :) miałam świetnego instruktora, rzeczywiście tona cierpliwości (ja bym już się wykończyła psychicznie), do skutku i bez nerwów tłumaczy, cały czas uśmiech na twarzy, w zasadzie bezstresowo (chociaż to zależy od człowieka), ale cisza, spokój i wolne ruchy :) kursu może szybko nie skończyłam, ale to tylko z mojej winy. Perfekcyjna nauka, jeżdżą dokładnie po trasach egzaminacyjnych :) Gorąco polecam! :)
  • dobra szkoła tomek (gość) 2009-06-03 23:10:42

dobra szkoła dobrzy instruktorzy fajna sala wykładowa polecam
  • dobra szkoła adam (gość) 2009-06-05 23:21:39

jestem zadowolony bo zdałem za pierwszym razem!!
    polecam
  • fajna szkoła sebastian (gość) 2009-06-07 21:33:45

dojezdzają do kursantów
    ładna sala wykładowa (nie jakas nora w piwnicy) dobrzy instruktorzy - ogólnie też
    polecam
  • dobra szkoła ewa (gość) 2009-06-09 01:07:56

dobrzy cierpliwi instruktorzy
    polecam
  • BARDZO DOBRA zielu (gość) 2009-06-09 17:58:31

Dobra szkola szybkie nauczanie mili instruktorzy pozdrawiam Pana Zbyszka Pana Jacka i Pana Cezarego
  • bardzo dobra szkoła Marian (gość) 2009-07-01 17:33:03

bardzo dobra szkoła
  • dobra szkoła polecam Tomek (gość) 2009-07-14 23:32:14

polecam -spokojni kulturalni instruktorzy można się z nimi bez stresu dogadać , zdałem za drugim razem to chyba dobry wynik
  • auto szkola juszczak ema (gość) 2009-08-03 14:07:36

ja powiem tak...jedzilam z instruktorem ktory chyba zaczal tracic do mnie cierpliwosc po kilkunastu godzinach, przez co bardzo sie stresowalam i mialam wrazenie ze jestem do niczego. kurs skonczylam na pczatku lipca po czym wydawalo mi sie ze jestem do niczego i odlozylam egzamin na koniec lipca.Poszlam na niego zrezygnowana, z kaska na wykupienie nastepnego i co sie okazalo?!?!?!?! ze zdalam!!! za pierwszym razem!!! w jakis tam sposob ciesze sie ze jezdzilam wlasnie z tym stresujacym instruktorem a nie z innym bo przeciez egzamin to jeden wielki stres , a ja juz bylam do niego przyzwyczajona;P
  • TURBO gosiek (gość) 2009-08-21 17:39:50

A ja Wam polecam autoszkołe TURBO a konkretnie instruktora Pana Irka S. wspaniały nauczyciel ... podczas 30h z innnym instruktorem z innej autoszkoły nie nauczyłam się tyle co przez 8h z P. Irkiem ... oj a cierpliwość musiał mieć do mnie ;D mimo iż jest to szkoła z Pabianic to świetnie uczy po Łdz z instruktorem jeździłam po wszystkich trasach co miałam egzamin :))) jedynym minusem jest to że nie mają w łdz jeszcze placyku manewrowego ale zawsze coś wymyślił Ireneusz :D POLECAM :)))
  • Najlepsza Łukasz P. (gość) 2009-09-28 23:40:29

Jak dla mnie najlepsza AS wlodzi zdalem za 2 podejsciem ;) bez problemów Polecam instruktora pana Macka Wilkosa najprade zajbisty instruktor!!!
  • Zgadzam się z wami Ewuś (gość) 2009-10-26 13:27:36

Robiłam cały kursik :) Atmosfera bardzo przyjazna i instruktorzy naprawdę chcą nauczyć dobrze jeździć do tego spokojni i z humorem :) Polecam Pana Czarka oraz Jacka Juszczaka właściciela - profesjonaliści.
  • DWA BIURA agnieszkar (gość) 2009-10-26 13:32:27

Autoszkoła Juszczak się rozszerza mają już dwa biura na ul. Rewolucji (z salą wykładową tam zawsze sa wyklady) oraz na ul. Rydzowej. Polecam gorąco.
  • Polecam! ROMKA (gość) 2009-10-26 14:13:22

Robiłam cały kursik :) Atmosfera bardzo przyjazna i instruktorzy naprawdę chcą nauczyć dobrze jeździć do tego spokojni i z humorem :) Polecam Pana Czarka oraz Jacka Juszczaka właściciela - profesjonaliści.
  • Zgadzam się Kacper (gość) 2009-11-04 12:36:07

Dołączam się do pozostałych pozytywnych opini :) Zdałem bezproblemowo za pierwszym razem (a nie jest łatwo). Polecam wam instruktora Sławka rewelacyjny w tym co robi !! Nie szukajcie innej autoszkoły ta jest najlepsza.
  • Auto Szkoła warta polecenia!!! Anna (gość) 2009-11-05 17:30:00

Jestem bardzo zadowolona z kursu w auto szkole Juszczak, a fakt że nie jestem już osobom młodą może zachęcić ludzi po 40 do robienia tzw. \"Prawka\". Zdałam za 2 razem. Instruktorzy z prawdziwego zdarzenia!! Polecam jeszcze raz!

KOD

POLECAMY