RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Katalog Firm » Max and ice coffee Łódź Manufaktura, rynek
  • Porażka smutas (gość) 2008-03-27 18:47:48

A jak mają pracować jak mają takie szefostwo. Jeśli będziesz chciał lub chciała poczuć sie jak \"niewolnik\" idź do pracy w \"maxi ice\". Totalny wyzysk i brak szacunku dla ludzi, którzy tak ciężko tam pracują. Wiem, bo pracowałem.
  • ale lody mają dobre fiolka_ (gość) 2008-08-10 00:14:44

O gustach się nie dyskutuje, tylko się je ma..Dlatego np mi niektóre lody bardziej smakój a inne mniej, ale to nie znaczy że są niedobre. Tylko że mi akurat odpowiadają te wybrane. Więc następnym razem można spróbować innych smaków dla porównania*)...co do pracowników na rynku..to już inna sprawa...
  • Beznadziejny max and coffee mała (gość) 2009-02-11 17:52:55

Też tak myśle to normalny obóz pracy i tyle.........
  • max ice wyzwolona (gość) 2009-05-14 21:19:17

też tam pracowałam, jedynie czego można się tam nauczyć to hamstwa i poniewierania ludźmi, tam pracownik jest nikim nie ma zadnych praw a jedynie musi znosić obelgi i fochy tych co stoją nad nim wyzej
  • Max ice & coffee wymiatacz (gość) 2009-05-26 12:07:01

Błem tam i na pewno nie był to ostatni raz. Mają pyszne lody. Obsługa jaka jest każdy widzi:P najgorzej jest przy dużym ruchu ale dla tych deserów warto poczekać kilka minut. Nigdy nikogo w pasiakach nie widziałem:P obuz pracy chyba ktoś przesadza.
  • miodek miodek (gość) 2009-12-02 13:00:16

czytając opinie byłych pracowników MI&C odnoszę wrażenie, że dla tych ludzi obozem pracy była też szkoła podstawowa bo ktoś coś od nich wymagał. Chyba nie pracowaliście McD:)
  • pyszne to ja (gość) 2010-02-19 12:48:12

moja dziewczyna tam pracuje i jest zadowolona mają zniżki na swoje produkty a i mi się nieraz coś trafi.
    Kierownictwo??? moja dziewczyna nie narzeka a i dla mnie są mili kawa herbata lody nigdy nie robią problemu. Może to jest tak jaki masz stosunek do pracy taki mają stosunek do ciebie
  • słyszałam plim plom (gość) 2010-02-19 13:17:41

pracuje w kawiarni od niedawna ale słyszałam że wcześniej pracowały tam jakieś śmierdzące wieśniary po podstawówce ale na szczęście już ich nie ma teraz jest miło i fajnie nawet starsze dziewczyny mówią że to co kiedyś było ciężkie teraz wydaje się łatwe
  • Smierdzące forum pachnący (gość) 2010-02-19 13:26:22

to forum śmierdzi jak mało które opinie są śmierdzące i czytając je nawdychałem się tylko smrodu. Takie śmierdzące forum z tak śmierdzącymi wpisami powinno się znależć na śmietniku i tam dokonać swojego śmierdzącego żywota. Ciekawy jestem czy ten śmierdzący moderator czy administrator zrobi tu kiedyś porządek żebym mógł się czegoś ciekawego dowiedzieć bo to że opinie pracowników na temat miejsca pracy są śmierdzące to każdy dorosły człowiek wie. A ciekawy jestem czy tylko mój wpis zostanie usunięty czy może ta cała śmierdząca strona zostanie odświeżona. To przede wszystkim wam powinno zależeć na tym żeby zaglądający tu ludzie mogli się dowiedzieć tego czego tu przyszli szukać...bo mode na sukces i śmierdzące problemy mają w tv.
  • praca były pracownik (gość) 2010-02-23 13:41:11

obóz pracy może nie... ale brak szacunku, hamstwo, brak docenienia, ciągłe pomysły - głupie udosonalenia, niska pensja i bałagan, brak kontroli z góry!
  • z pod Łodzi ciekawska (gość) 2010-05-09 15:13:04

A kto wie może kto jest tu właścicielem??
  • 1 1 (gość) 2011-05-09 14:15:52

• cyn (gość) 2011-09-27 21:12:51

dopiero co przestałam tam pracować.
    cudem wytrzymałam 3 tygodnie.
    nie masz życia, musisz być na każde zawołanie szefostwa, jak czegoś nie umiesz, to na 15 osób 1 ma ochotę Ci powiedzieć jak to zrobić.
    czepiają się o wszystko. w grafiku masz do 21 wychodzisz o 23 "bo tak".
    nie, nie i jeszcze raz NIE polecam.

KOD

POLECAMY