RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Strony specjalne » Przewodnik po ziemi łódzkiej » Cudowne wino Matki Boskiej Gidelskiej
  • Cudowne wino Matki Boskiej Gidelskiej
  • wierze w cuda ewa (gość) 2007-12-07 21:29:53

blagam wyslisie mi cudowne winko!potrzebyjemy pomocy i wiary i modlitwy .wierze w was blagam ,ewa z ilawy
  • Prożba wiesława (gość) 2010-02-01 21:41:16

Proszę o wysłanie jeśli to możliwe cudownego winka .Potrzebujemy Go dla ciężko chorego Olusia.Wierzę,że wiara i modlitwa sprawią cud.
  • Prożba wiesława (gość) 2010-02-01 21:47:18

Proszę o wysłanie jeśli to możliwe cudownego winka .Potrzebujemy Go dla ciężko chorego Olusia.Wierzę,że wiara i modlitwa sprawią cud.
  • Prosba maria gosc 001610-567-3220 Maria Sowinski (gość) 2010-02-03 16:41:13

Prosze o wyslanie winka Matki Boskiej Gidelskiej dla ciezko chorego Cyryla,wierze ze wiara i modlitwa sprawia cud,.Moj adres 265 Swedeland Rd
    King of Prussia PA 19406 USA imie-Maria Sowinski
  • Pytanie gość (gość) 2010-02-05 12:24:40

po przeczytaniu artykułu chętnie zobaczyłabym opisane miejsca i pomodliła się przed obrazem Matki Boskiej ale gdzie jest Gidlów??
  • Kto mi pomoże? apankiewicz1@op.pl (gość) 2010-02-07 08:54:41

Kto mi pomoże? Kto wyśle mi to wino i modlitwę np. za pobraniem lub w jakiś inny sposób? Sama nie mogę po nie pojechać. Proszę o pomoc. Gdyby ktoś zechciał mi pomóc oproszę o kontakt apankiewicz1@op.pl.
  • Kto mi pomoże? apankiewicz1@op.pl (gość) 2010-02-07 08:58:00

Ja zapłace za to wino, nie proszę o nie za darmo. Proszę o pomoc.
  • Pytanie puste.konto@op.pl (gość) 2010-02-18 22:17:19

Kogo mozna prosic o przysłanie nam wina ,mam chorego Wnuczka i bardzo chciałabym Mu pomóc,a słyszałam własnie o mocy tego wina z modlitwą.
    Dziękuje !
  • po winko do Dominikanów KP (gość) 2010-02-22 11:39:01

Post usunięty przez moderatora
  • winko Grażynayna (gość) 2010-02-23 10:27:20

Proszeo modlitwe i wninko dka bardzo chorego brata
  • Prośba o pomoc dla noworodka aska.1507@o2.pl (gość) 2010-03-11 17:17:26

Proszę o winko dla noworodka. Dzidzia dopiero się urodziła i ma poważne problemy z oddychaniem i spuchniętą twarz. Również ma guza lub coś na ten wzór. nie wiem... :( nie może samodzielnie oddychać... Znajduje się w Zielonej Górze w szpitalu ale tam jej pomóc nie mogą ... za kilka godzin helikopter zabierze ją do Warszawy... nie wiem co dalej... Winko jest bardzo potrzebne bo jak ono będzie to dzidzia będzie zdrowa , wiara jest... to mój email : aska.1507@o2.pl .
  • winko misia (gość) 2010-03-25 08:42:48

Post usunięty przez moderatora
  • zastanow sie luki (gość) 2010-04-09 23:53:23

misia napisał:

kobieto, kup sobie tanie wino w sklepie, dosyp szczyptę soli, pomódl sie nad nim i podaj w kieliszku sobie i swoim bliskim, a dziecku daj tylko powąchać. Pomaga. Powodzenia.

Prosze nie pisz w ten sposob, to boli, nawet nie wiesz jak bardzo
  • pomocy Magda (gość) 2010-04-12 17:00:35

Mam bardzo chorą mamę która zawsze pragneła jechac do Gidla po winko by móc sobie pomóc, niestety mieszkamy bardzo daleko, i mimo iż obiecałam mamie ze kiedyś ją tam zabiorę na chwile obecną nie mam takich możliwości, byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś pomógł mi w zdobyciu winka, dla mojej mamusi, gdyby ktoś sie zdecydował bardzo prosze o kontakt na meila pink_us@vp.pl
  • chciałabym aneta (gość) 2010-04-14 17:05:10

Berdzo bym prosiła aby ktoś wysłaąl mi winko Matki Boskiej Gidelskiej , nie mam jak jechac do tej miejscowosci ;( nawet za pobraniem to jest oj adres e mile prosze o kontat aneta874@wp.pl
  • prosze paulina (gość) 2010-04-14 17:10:49

wysłałby mi je ktos?:( prosze...
    zaplace za nie prosze o kontakt
    paulinal0dz@poczta.onet.pl
  • błagam o pomoc jadzia (gość) 2010-04-14 17:52:01

również prosiłabym o kontakt w jaki sposób zdobyć to winko, z góry dziekuje wszystkim pomocnym dłoniom
    joszko1@poczta.fm
  • winko blagam o pomoc (gość) 2010-04-14 19:59:52

Prosze o wino mam bardzo chora córkę jest chora prosze pomozcie mi kto ma to winko bo bym chciala je dla niej
  • Proszę o pomoc chora mama (gość) 2010-04-15 15:19:13

Proszę o namiary jak można zdobyc takie winko albo o wysłanie go dla ciężko chorej mamy :( moja poczta to; madziakoziol7@vp.pl
  • Prośba o pomoc dla noworodka Helenka (gość) 2010-04-15 20:27:09

.....urodzila mi wnuczuszka z rozczepem kregosłupa +porażenie poprzeczne (grozi jej wozek inwalidzki )+ wodogłowie .
    Proszę o winko dla chorej Paulinki - jak je można kupic .
    helena1961@vp.pl
  • Prosze o pomoc mama (gość) 2010-04-16 10:27:41

Prosze o pomoc w zakupie cudownego winka Matki Boskiej Gidelskiej. Jak go zdobyc.anowis5@o2.pl
  • proszę o pomoc kenew (gość) 2010-04-20 21:04:27

w jaki sposób mogę nabyć cudowne wino Matki Boskiej Gidelskiej jestem obłożnie chorym kontakt kenew245@poczta.onet.pl
  • prosze o cud... karolina (gość) 2010-04-21 21:40:05

wiem ze to moze egoistyczne, ale mam 22lata, 4 rodzenstwa i narzeczonego,zktorym planujemy slub za 1,5 roku. dowiedzielismy sie jednak ostatnio, ze nasza mama umiera na raka, prawie wszystkich organow. mam to winko Matki Boskiej Gidelskiej, do tej pory nie wierzyłam w jego działanie ale świadectwa osob uzdrowionych dja mi nadzieję, ze i mojej mamie pomoze. modle sie teraz do Niej o uzdrowienie, modle sie do Pana Boga o laske uzdrowienia... Was internautów także proszę o modlitwę za moją mamę. wiem że każdy cierpi i ma problemy, ale wspólne modlitwy i wzajemne modlitwy mają tą siłę o którą prosimy. jutro rano w Kosciele odbedzie sie msza w intencji mojej mamy. mamy nadzieję że przyjdzie duzo osob aby wspolnie modlic sie o jej zdrowie. Mamy nadzieje i ufamy...
  • odp iwon (gość) 2010-04-22 21:08:53

witam, w połowie maja wybieram się do gidla ,pomodlic się o swoje zdrowie więc i tobie mogę przywieźć winko jesli jeszcze bedziesz zainteresowana. aha jestem z zielonej góry.
    IWONA.ZG@interia.pl
  • jak zdobyć winko iwon (gość) 2010-04-22 21:12:47

Ja zdobylam je dzwoniąc do sanktuarium w gidlach, tel ze strony www.gidle.dominikanie.pl i po rozmowie tel. Wysłałam na ofiarę na sanktuarium i w odpowiedzi dostałam 3 fiolki winka i nowenne.
  • jak zdobyc winko Aneta (gość) 2010-05-03 19:14:24

Jestem z lubuskiego. Byłam w Gidlach po wino dla mojego ciężko chorego taty( cudowne miejsce). Na miejscu dowiedziałam się, że można napisać do dominikanów, jeżeli ktoś nie może przyjechać i oni wysyłają fiolki.Jeżeli kogoś to zainteresuje to piszcie na adres" Klasztor Dominikanów,P.Dominikański 6, 97-540 Gidle
  • jak zdobyc winko Aneta (gość) 2010-05-03 19:18:06

mozesz napisać do dominikanów. Wino mogą również wysłać, jeżeli ktoś nie może przyjechać. Adres podałam na forum. Pozdrawiam i życzę zdrowia
  • żródełko GOŚĆ (gość) 2010-05-03 19:35:30

w dzietrznikach znajduje się takie miejsce objawienie co co roku odprawia się msza św 3 maja jest tam takie żródełko ludzie biorą z tamtą wode co ma moc uzdrowienia przemywali oczy co niewidzieli otrzymywali wzrok piją wode otrzymują zdrowie to żródełko mieści się w lesie to jest gmina pątnów pow wieluń prosze wejść na strone gminy pątnów tam jest właśnie to żródełko tam jest figura matki boskiej
  • pytanie ela (gość) 2010-05-06 02:50:56

witam,
    w jaki sposób przesłałaś pieniążki na ofiarę , proszę o odpowiedz ponieważ pilnie potrzebuję cudownego wina dla przyjaciółki, mam jeszcze prośbę jeżeli masz numer telefonu do Sanktuarium to bardzo prosiłabym o podanie go , ponieważ nie mogę wejść na stronę którą podajesz.
    Dziękuje z góry za odpowiedz i pozdrawiam serdecznie
  • pytanie do Anety ela (gość) 2010-05-06 02:53:48

witam,
    w jaki sposób przesłałaś pieniążki na ofiarę , proszę o odpowiedz ponieważ pilnie potrzebuję cudownego wina dla przyjaciółki, mam jeszcze prośbę jeżeli masz numer telefonu do Sanktuarium to bardzo prosiłabym o podanie go , ponieważ nie mogę wejść na stronę którą podajesz.
    Dziękuje z góry za odpowiedz i pozdrawiam serdecznie

KOD

POLECAMY