RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Katalog Firm » Heaven Club Dance Łódź Piłsudskiego 14
  • Same Plusy Neo (gość) 2007-10-14 13:03:28

Spoko klimat ,każdy znajdzie coś dla siebie , sporo miejsca gustowne sofy .Obsługa bez zastrzeżeń,ochrona pełna kultura i profesjonalizm!!!!!
  • Chamstwo i agresja. Azrael (gość) 2007-10-28 20:02:32

Agresja, chamstwo, rzucanie szklankami, napinający się ochroniarze.
    Byłem raz, wraz z 5 znajomych. I nigdy więcej tam nie pójdziemy!
  • pozytywnie soyka (gość) 2007-11-03 19:07:10

no bylam wczoraj tam pierwszy raz;p muzyka porywala mnie do tanca;p klub bez zarzutu ;) miła ochrona...przystojni barmani...wystrój mi sie podoba bardzo....hm..w sumie nie widze minusow narazie...
  • piatek 2 listopada dawe (gość) 2007-11-06 00:31:17

bylem w piatek 2 listopada po raz pierwszy ale zapewnie nieostatni:) naprawde mile zaskoczenie ze z przecietnej vivy zrobili cos takiego , duzo ludu
  • jest ok cube3 (gość) 2007-11-11 19:13:27

Lokal na naprawde wysokim poziome,jedyny dostrzegalny minus to duze kolejki przed wejsciem do sztani i wc.
  • srednio srednio protektorianka (gość) 2007-11-25 15:20:10

bylam wczoraj po raz pierwszy, wystroj ladny, przypomina Brzeski. Muzyka dosyc fajna,ale mogloby byc cos lepszego. Moze i w Lodzi jest to obecnie dobry klub:) Ale na pewno nie wpuszczaja od 18lat,ale nizej. pozdrawiam
  • Ochrona to nie lacho ciągi! MadZiUnia=) (gość) 2007-11-29 20:02:55

..Proszę nie obrażać ludzi, którzy ochraniają, bronią budytnki, sklepy, dyskoteki, itd. bo to jest nie dopuszczalne!!.. Oni strzegą mienia placówek!!.. Nie życzę sobie takich textów!! Straszne!!
  • Ochrona to nie lacho ciągi! MadZiUnia=) (gość) 2007-11-29 20:03:07

..Proszę nie obrażać ludzi, którzy ochraniają, bronią budytnki, sklepy, dyskoteki, itd. bo to jest nie dopuszczalne!!.. Oni strzegą mienia placówek!!.. Nie życzę sobie takich textów!! Straszne!!
  • super króliczek (gość) 2008-01-02 17:11:20

jest zajebiście, musze sie wybrać bo dawno nie byłem
  • nawet spoko Piotrasz (gość) 2008-01-06 19:10:19

zimno,ale jeśli chodzi o wystrój wnętrza to jest to najbardziej ekskluzywne miejsce w łodzi,ochrona chamska i nieprzyjemna.
  • Troche sie zmienilo :) 2008-01-16 18:39:18

Bylem ostatnio i troche mnie zatkalo. pamietam jeszcze VIVE. niesamowita zmiana na lepsze - wystroj wnetrz powala. fajny klimat w klubie i dobrze, ze jest selekcja.
  • tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niunia (gość) 2008-04-08 22:53:43

Nikomu niepolecam tak odpychajacego miejsca jeśli chodzi o obsługe i ochrone.
  • noo proszee OlUnIa (gość) 2008-08-07 23:07:01

...tam sie teraz tylko dzieciaki po 15 i 16 lat bawia...no ale nie powiem wystroj fajny
  • jest dobrze :)) Marta (gość) 2008-11-03 19:15:46

wystrój i caly klimat gitara...fakt troche sie zmienilo jesli chodzi o wpuszczane osoby bo ostatnio coraz czesciej pojawiają sie małolaty ;/ ale za to muzyka wymiata :D
  • dzieciarnia!!! izus (gość) 2008-11-10 14:51:06

po co pisac ze wstep od lat 18 skoro tak samych przedzkolakoe wpuszczaja?
  • Wpuszczają dzieciarnię !!! Carioca (gość) 2009-01-30 22:27:21

Lokal w porządku ale ta DZIECIARNIA to C H A M Ó W A!!
    Połowa łodzkich gimnazjum.
    PROPONUJĘ SPRAWDZAĆ DOWODY PANOWIE !!!!
  • Ochrona .! adam (gość) 2009-02-03 23:15:30

W heaven bylem hmm 4 razy i na kazdej imprezie zadyma. ochrona do zwolnienia i juz raczej tam nie zawitam chyba ze zmienia ochrone.
  • Obsługa i Ochrona Heaven Gość 3x w tyg (gość) 2009-02-22 14:46:02

Jesli chodzi o ochrone pilnuja dobrze a jesli goscie nie umieja sie bawic albo nie dociera do nich co wolno a czego nie to pretesje niech maja do swoich pustych peleryn...obsługa100%satysfakcjai profesjonalizm---jak by ta obsługa nie byla to i tak znajda sie ludzie ktorym nie bedzie to odpowiadac najlepiej jak by byla samoobsługa...barany
  • sreednio Ania (gość) 2009-02-24 14:02:40

cala Lodz jest srednia inne miasta sa o wiele lepsze ;]
  • zakochałam się Justyna (gość) 2009-06-19 09:42:16

byłam raz w heaven, poznałam super chłopaka w którym sie zakochałam a on mnie rzucił ale nie żałuje!!!!!
  • srednio Patrycja (gość) 2010-03-18 18:28:54

Słyszałam że ten lokal jest do wyburzenia- w kwietniu tego roku.
    Bardzo spadła selekcja osób które wchodzą do Hvn, połowa z Nich nie ma nawet 16 lat :/ a połowa to dresy ;) Ale mimo tego uważam że to jest klub w którym każdy może znaleźć coś dla siebie, bo przecież nie koniecznie idzie się do klubu żeby wyrwać jakąś 16-stkę ;) tylko żeby się dobrze bawić a ten klub to gwarantuje :)
  • Heaven i pseudoochroniarze antyheaven (gość) 2010-03-21 00:37:10

Osobiście uważam, że Heaven jest miejscem gdzie można bardzo miło spędzić czas przy naprawdę dobrej muzyce. Jednak poziom jaki reprezentują \"ochroniarze\", chociaż ciężko ich w ogóle tak nazwać, jest po prostu skandaliczny. Ich praca bowiem nie polega na okładaniu pięściami, powalaniu na podłogę osób niestwarzających zagrożenia ani też żadnych problemów. Pytam więc jak to możliwe, że takie sytuacje zdarzają się w Heaven notorycznie??? Nawet funkcjonariusz policji może użyć siły tylko w określonych sytuacjach więc dlaczego \"pseudoochroniarze\" bezprawnie jej nadużywają? Byłam już świadkiem takich zajść kilka razy, \"na szczęście\" nigdy nie dotyczyły one moich znajomych ani mnie, gdyby tak było nie omieszkałabym wezwać natychmiast policję. Myślę, że pomogło by mi to bardzo szybko rozstrzygnąć czy ochroniarz miał prawo użyć wobec mnie siły (licencja) a jednocześnie definitywnie ustalić kiedy osoba zajmująca się ochroną lokalu ma prawo jej używać. Uważam, że Heaven NIE JEST miejscem gdzie można czuć się bezpiecznie. Poczucie dyskomfortu nie jest jednak wynikiem hipotetycznego zagrożenia ze strony innych uczestników imprezy a dotyczy agresywnego, niekompetentnego zachowania pracowników ochrony, którzy, o dziwo, zamiast zapewniać bezpieczeństwo i dbać o ład i porządek sami zachowują się, nie przebierając w słowach, jak chuligani. Z tego względu nie planuję już \"wizyt\" w Heaven. Sprzedaż alkoholu nieletnim jest przestępstwem - w heaven to normalka. ŻENADA

KOD

POLECAMY