RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Katalog Firm » Całodobowa Lecznica Weterynaryjna As Łódź Składowa 37a
  • haha Martyna Jakubowska (gość) 2008-05-19 19:53:46

super lekarze uczeni porządna obsada
  • xd kiniu$ (gość) 2008-12-05 11:31:18

ta lecznica jest fajna...
  • nie lubie łii tam (gość) 2009-10-19 22:25:51

drogo i średni poziom usług. Sympatyczni lekarze nie niweluja niesympatycznego wlasciciela, ani wysokich cen, chyba najwyzszych w Łodzi
  • tragedia gość (gość) 2009-11-29 14:07:08

lecznica bardzo droga,a do tego nie potrafią zadziałać jak należy,naciągacze
  • Opinia alex (gość) 2010-01-01 11:49:50

Drakońskie ceny usług! O fachowości lekarzy się nie wypowiadam, bo mam mgliste pojęcie na ten temat. W zeszłym roku musiałam uśpić psa. Jak usłyszałam cenę za przyjście do domu i eutanazje to prawie sama zeszłam. Dodam ,że mieszkam ulicę dalej od lecznicy. Pies był wyczerpany chorobą i nie chcieliśmy, żeby "zasnął" na swoim posłaniu.Poprosiliśmy innego weterynarza, który prowadzi mała lecznicę. W życiu takiego lekarza nie widziałam - za to jak obszedł się z moim pupilem, będę mu wdzięczna zawsze. Cena "usługi" medycznej przystępna na kieszeń przeciętnego zjadacz chleba.
  • alex edycja opini (gość) 2010-01-01 11:58:10

Pies był wyczerpany chorobą i chcieliśmy, żeby "zasnął" na swoim posłaniu - Przepraszam za błąd- oczywiście zależało nam, by pies odszedł przy nas, na własnym posłaniu. Lekarz z powołania, do którego zawsze będe się zwracać z problemami zdrowotnymi zwierząt. Lecznica na składowej to raczej miejsce dla pacjentów z grubymi portfelami.
  • ni polecam niunia (gość) 2010-02-11 22:51:02

nie polecam ...lepiej omijać z daleka
  • lecznica na złoty medal!!! Sandra (gość) 2010-07-27 16:26:00

A ja polecam wszystkim tę lecznicę. Uważam, że obsługa jest fachowa, najnowszy sprzęt laboratoryjny i weterynaryjny. Jedyna lecznica posiadająca szpital dla zwierząt, w którym można zostawić swojego pupila po np. operacji pod opieką lekarza. Pomagają zwierzętom bezdomnym wziętym przez kogoś obcego po wypadkach czy tez znalezionych. Lekarze z sercem, na prawdę widać, że są w tym zawodzie z powołania. Ja od ponad 15 lat leczę tam swoje zwierzaki i jestem bardzo zadowolona z tej lecznicy. Nie mam dużo kasy, ale wole pójść do lekarza profesjonalisty- jak to jest tej lecznicy, niż do innej i jakiejś "wróżki" która leczy psa burakami i na co innego niż mu jest.
  • Lecznica na + Michał (gość) 2010-07-27 16:37:32

A ja polecam uratowli mi mojego kota !!! Lekarze znają się na swojej robocie, są mili i zawsze można liczyć na ich dyspozycyjność. Czy jest drogo ? Według mnie nie. Zastanawiam się czy gość \\\"tragedia\\\" i \\\"niunia\\\" oszczędzają tak bardzo jak im coś dolega. Założe się, że nie. I widać jak zależy im na swoich pupilach.
  • Lecznica super Beata Z (gość) 2010-08-27 14:19:33

Witam. Lecznicę bardzo polecam. Obsługa szybka i profesjonalna to czego inny weterynarz nie dostrzegł dla weterynarzy w tej lecznicy było oczywistością, diagnozę postawili w 5 minut po czym oczywiście potwierdzili zdjęciem rentgenowskim. Usługi w bardzo przystępnych cenach, tym tez byłam mile zaskoczona.
  • NIE POLECAM , LEPIEJ OMIJAĆ !!!!!!!!!!!! Anjik (gość) 2011-05-14 18:32:35

Pomijając fakt ze zdzierają kase nie polecam tej lecznicy nikomu !!!! zapłaciłabym każde pieniądze zeby tylko uratować swojego psa niestety przez "DOKTORA" marcina T. moja 6 miesięczna sunia zdechła bo taką wielką wiedzą weterynaryjną "DOKTOR" wladał. moja sunia według jego opini była histeryczką i miała zakwasy dał jej jakiś gówniany zastrzyk i wysłał mnie do domu tam po kilku godzinach stwierdziłam ze jest z nia coraz gorzej pojechałam do lecznicy na łagiewnickiej polecam ją ... tam mi od razu zdiagnozowano zatrócie wtórne niestety było już za późno ... po całym fakcie byłam u p A n A marcina ten stwierdził ,że tak się zdarza ....
  • zgadzam się ! Anjik (gość) 2011-05-14 18:35:26

dokładnie tak jest !!!
  • POLECAM !!! Weronika (gość) 2011-06-01 11:02:06

Witam,
    Trafiłam na tę lecznicę przez przypadek. Zależało mi na czasie i liczyła się każda minuta by uratować życie mojej kotki. Przez totalny brak uwagi i paranoję, aby kociczka była zdrowa i silna podałam jej preparat EXPOT zawierajacy pyretrynę (dla kota toksyna). Uratowali jej życie. Stan był bardzo cięzki, zdychała mi na rękach. LEKARZE Z AS-a TO PROFESJONALIŚCI I PRAWDZIWI MIŁOŚNICY ZWIERZĄT, widać to jak traktują zwierzęta. Co do ceny-wysoka, ale odpowiednia do poziomu świadczonych usług. Cena warta życia mojej Mituszki. Moja kotka żyje i to TYLKO DZIĘKI TYM LUDZIOM. Z całego serca IM dziękuję i życzę wszystkim aby mieli z tą lecznicą podobne doświadczenia.
    Pozdrawiam serdecznie!
  • INTELIGENTNI ZŁODZIEJE Ewa (gość) 2011-08-07 23:37:50

Ogromna kompetencja lekarzy i bogate zaplecze laboratoryjne kłoci się z polityką tej firmy. Leczyliśmy w Asie dwie kociczki. U pierwszej wykryto guzy sutków, przeprowadzono operację usunięcia, łącznie z pobraniem wycinków do badania histopatologicznego. Operacja szczęśliwie udana. Nikt niestety nie kwapił się aby poinformować nas o złośliwości pobranego odcinak i możliwości przerzutów - KTÓRĄ POWINNIŚMY MONITOROWAĆ . W niewielkim odstępie czasu pojawiliśmy się w klinice z drugą kotką. Kici z widocznym wodobrzuszem przez 4 dni podawano kroplówki i zlecano coraz to nowe ( jak się później okazało zupełnie zbędne badania). Nikt nie kwapił się aby zbadać najbardziej znaczący objaw choroby- pobrać płyn z wzdętego brzuszka. Przy kolejnej, nagłej wizycie zalecono nam tylko bez żadnego rozpoznania choroby abyśmy rozważyli eutanazję. Podejrzewam, że lekarze od początku dobrze wiedzieli, na co choruje nasza kotka. Ze względu, że ( jak się okazało FIB) nie przytrafia się starszym kotom i jest trudne do rozpoznania wyciągnęli z nas tyle pieniędzy ile się dało a przede wszystkim skazali nasza kicię na wielkie cierpienie. FIB u naszej kotki z miejsca rozpoznali lekarze z Sowy, którzy leczyli i nadal leczą nasze koty. Polecam tę lecznicę. Tworzą ją lekarze z wielką wiedzą i olbrzymią miłością do zwierząt. Jesteśmy i na pewno będziemy jej wierni.
  • Anima (gość) 2011-08-10 11:56:01

Ja lecznicy nie polecam.JAk dla mnie typowi naciągacze. Szczególnie pani blondynka, niestety nie znam nazwiska. Kobieta w stylu:" Zapłaciłaeś to spadaj, następny proszę" Nie bardzo interesowało ją co kotu jest, w trakcie jak mówiłem gapiła się cały czas w komuter, zero zainteresowania. Potem dała zatrzyk w pupe i do widzenia, Kot był rozwścieczony, nie mogłem go uspokoić. a ona poprostu wyszła z gabinetu. Kiedy wróciła powiedziała mi taka sumę że aż mi się w głowie zakręciło. U swojego weterynarza (który niestety jest na urlopie) za wszystkie wizyty nie zapłaciłem tyle co tu za 1 zastrzyk, który de facto nie pomógł. Zero wiedzy, zero fachowości, tylko dawaj kase. Jestem po prostu zniesmaczony.
  • lek wet z lecznicy as (gość) 2011-08-11 17:23:37

nie FIB tylko FIP - warto wiedzieć jak się kogoś oczernia
  • opinia bezstronny (gość) 2012-04-14 18:00:28

witam wszystkich, zdecydowanie NIE POLECAM, zero profesjonalizmu i podejscia do zwierzat za to fachowe podejscie do KLIENTA i jego PORTFELA, Efekt wizyt byl marny, bo zaden z lekarzy nie wpadl zeby zrobic odpowiednie badania u kota wzietego z ulicy, co nawet w internecie dla byle laika jest dostepne po wstukaniu kilku fraz. Kolejna niewinna ofiara ich "biznesu" i pieknych slowek oraz zagmatwanych wyjasnien, ktore maja na celu skolowanie wlascicieli to niestety moj kotek. Tendencja rozwoju lecznicy jest nastepujaca: "od pupila do wlasciciela d(e)ebila", bazujac na niewiedzy wiekszosci pacjentow i lecac na RUTYNIE!!!!
  • Tinka (gość) 2012-04-15 12:37:30

Lek. wet. Jarosław Charmas
    Super lekarz pełen profesionalizm polecam
    Wspaniała opieka
  • masakra lecznica pupil (gość) 2012-05-04 21:22:36

OMIJAJCIE wielkim łukiem masakra liczy sie tylko kasa przy kasie kasują za wszystko a nie za leczenie zwierzaka kasa kasa i zero leczenia naciągają na kolejne wizyty
  • Cindy Adamska (gość) 2012-05-12 23:27:19

Polecam bardzo dobra opieka wspaniały lekarz dr Jarosław Charmas dzieki niemu nasza sunia przezyła mimo ciężkiej choroby jeszcze długo a my dzięki niemu łatwiej pogodzilismy sie z odejściem naszego ukochanego skarba Polecam tego lekarza

KOD

POLECAMY