RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Katalog Firm » Gymnasion Manufaktura Łódź Karskiego 5
  • Zrzeszenie zdegustowany (gość) 2007-10-14 22:34:41

Co to w ogóle jest???!!! Ludzie opamiętajcie się!!! 200zł za siłownie i jeszcze jakies wymagania!!!! Masakra nie polecam!!!!
  • to lekka przesada... fitness fan (gość) 2007-10-18 18:37:04

Zgadzam się! 25 lub 50(!!!)zł za jednorazowe wejście na fitness to jakaś paranoja! W NORMALNYCH klubach takie zajęcia kosztują 10-15 zł. Nie wiem, jakie efekty musiałyby dawać takie zajęcia, żebym była gotowa zapłacić za nie taką kwotę...
  • dla bogaczy bartek (gość) 2008-01-05 16:33:12

prawda jest taka ze ten klub jest dla najbogatszych łodzian którzynie patrza sie ,że jeden wdech tam kosztuje 50 i nawet wiecej złotych mają miliony na koncie wiec szstają pieniędzmi!!A to że sa leprze kluby wiem w warszawie miesieczny karnet \"miesięczny\" o wiele leprzym i wiekrzym klubie kosztuje 135 zł o nieograniczonej ilości wejść!!
  • ja niechce żyć chwilom ja chce coś ośongać z czasem na czas indiwidual Tomek >P (gość) 2008-01-26 11:59:07

to jest własinie apsurd apsurd.apsurd k...a. tak tak
  • nie polecam byla klientka (gość) 2008-02-05 22:00:14

nie polecam, jest drogi i niekoniecznie dobrze; sa mili gdy potzrebuja wypenic grafik - czyli zlapac klienta a jak pojawi sie jakis problem to juz sa fochy a raczej jeden wielki foch i brak zainteresowania klientem; poza tym zlodzieje i kanciarze NIE POLECAM
  • Hmm.. asda (gość) 2008-07-15 22:19:15

Miło i czysto. Karnet miesięczny na wszystkie dni w miesiącu 99zł. No nie wiem, czy to taka fortuna. O żadnych specjanych wymaganiach nie słyszalam.
  • yyy =/ Peć (gość) 2008-12-27 09:50:48

od kiedy 50 zł za wejście? :/ ładnie Was już wszystkich pogrzało? Karnert ulgowy na wszytskie zajęcie o obojętnie której godzinie w DWÓCH klubach : w silver screen i w manu kosztuje 119 zł. Można chodzić kiedy się chce i na ile się chce, siłownia, zajęcia... a karnet normalny 139 zł. Zwróćmy też uwagę na warunki ! Nie jest to miejsce w którym złapiemy grzyba przy pierwszym myciu się :) pozdrawiam wszytskich, którzy mają chyba zbyt bujną wyobraźnię.
  • Super - naprawde polecam Gocha (gość) 2009-10-26 09:56:02

Klub jest śliczny, czyściutki, miła obsługa i wykfalifikowani trzenerzy i instruktorzy. w takim Klubie ćwiczenia to przyjemność :) Przekonajcie sie sami
  • zawiedziona sniezynka (gość) 2009-12-26 20:01:43

W klubie jest fatalna klimatyzacja wlaczaja ja raz na miesiac.Gdy mroz trzymal na zewnatrz w klubie nie dalo sie wytrzymac z zimna.Jest jeden trener na cala sale ,gdy sie go o cos poprosi to widac na jego twarzy ,ze robi Ci wielka laske i obrusza sie fochem ,widac ,ze inne osoby tez potrzebuja pomocy bo zle wykonuja cwiczenia na maszynach!!!co moze sie nawet skonczyc powazna kontuzja!Polowa maszyn cardio jest popsuta,trzy bierznie na cala sale,tragedia ,jak to zobaczylam to mina mi zrzedla i zalowalam ze kupilam karnet na caly miesiac:(W Łodzi polecam tylko Sportere,wracam tam ,bo w Gymnasionie nie da sie wytrzymac.
  • Do bani Sonny (gość) 2010-01-10 18:20:18

Gdy ostatnio przyszedłem z synem do klubu po świętach pisało że zamknięte z powodu awarii i dotąd nie otworzyli! Ten klub to lipa dziadostwo i oszustwo! Niektóre maszyny zepsute, tak że musiałem czekać na moja kolej. Obsługa pod koniec (do zamknięcia) była niechętna aby pomóc. Moje rzeczy: ręcznik, dres, buty, zostały w szafce i bardzo jestem ciekaw czy je odzyskam. Zero informacji na temat ponownego otwarcia klubu! Kupiłem drogi karnet na miesiąc i od dwóch tygodni nie mogę ćwiczyć. Ciekawe czy odzyskam chociaż pieniądze za niego. Nie dziwię się wcale że ten klub zostanie całkowicie zamknięty bo nikomu już go nie polecam. Nie wiem jak oni działają w innych miastach. Jeśli podobnie jak w łodzi to dziwię się że ludzi tam w ogóle przychodzą. Gorąco nie polecam!
  • masakra baśka (gość) 2010-01-11 20:28:22

fakt, klub zamknięty i zero informacji na stronie klubu, ani że jest zamknięty ani możliwego terminu otwarcia, a telefonów nikt nie odbiera:( napisałam do nich maila, i odpisali, ze 10 stycznia otworzą, dzisiaj byłam i nadal zamknięte:( rozumiem, że awaria, że popsuło się ogrzewanie, ale klientom należą się informacje!!!!
  • zamkniete saos (gość) 2010-01-12 09:48:16

Rowniez chcialem sie zapisac, ale niestety mi sie nie udalo. Gdzies w necie znalazlem ze maja awarie z ogrzewaniem i nie otworza do 10 stycznia, ale dzisiaj jest 12.
    Mam pytanie, bo krazy plotka, ze gymnasion w Manufakturze wogole maja zamknac. Czy to prawda?
  • super Goska (gość) 2010-01-13 01:01:05

Najlepszy klub fitness w lodzi mila ludzie świetni trenerzy czysto schludnie a ceny wcale nie sa wysoki jak pisano wyzej fakt ze troche przeginaja z tym zamkniecie ale mimo wszystko mam nadziej ze klub wktótce otworza bo jest naprawde super polecam kazdemu

z tego co mówila pani z infolini klub prawdopodobnie otwarza ponownie 15 stycznia {piatek }
  • bez przesady Diana (gość) 2010-01-13 01:15:08

Nie wiem dlaczego w pan wyżej taka negatywna opinia do klubu chodzę od 5 miesięcy co do obsługi niezauwazylam jakiś napiec czy odmowy pomocy w razie potrzeby na sali zawsze jest choć jeden trener który zawsze pomoże maszyny działają dobrze zepsuty jest jedynie jeden rowerek .rozumiem ze wszystkich nas ponoszą nerwy z powodu zamknięcia ale po co ludzi w błąd wprowadzać
  • brak info baśka (gość) 2010-01-13 08:50:28

ale wystarczyłaby na stronie głównej, jakaś informacja na temat że klub zamknięty i że jak tylko uporają się z awarią poinformują klientów. po prostu brak informacji rodzi plotki i frustracje klientów. osobiście też nie mogę się doczekać kiedy otworzą klub, bo zajęcia fitness w Gymnasion są chyba najlepsze w Łodzi.
  • Pytanie ? robo (gość) 2010-01-15 11:09:55

Czy ktoś wie czy juz otwarli ?
  • zawiedziona sniezynka (gość) 2010-01-15 12:18:25

dajcie spokoj z tym Gymnasionem ,to totalny niewypal...!!!
  • info gosc (gość) 2010-01-15 21:47:40

wszystko opisane jest na stronie gymnasion.pl
  • Gymnasion Manu Blue (gość) 2010-01-16 11:18:22

Niestety tez nie mogę nic dobrego o Gymnasionie w Manu napisać! Chodzę tam już od 2 lat i zamiast ulepszania klubu- jest coraz gorzej. Chyba nie mam on szczęścia do dobrego managera! Macie rację, że coraz więcej sprzętu nie działa i bardzo długo zajmuje obsłudze jego naprawa! Dwa razy zwracalam managerowi na różne szczegóły, ale odbiło się to - jak od ściany... Czy ktoś z Was zanotował od kiedy dokładnie klub jest zamknięty? Ja dopiero to zauważyłam 22 grudnia...A informacja na stronie gymnasionu pojawiła sie 13 stycznia z informacją, że klub jest CHWILOWO nieczynny... Ładne mi chwilowo!!!!!! Aż trudno uwierzyć, że tak długo zajmuje naprawienie awarii...Zresztą zaglądam do klubu dwa razy w tygodniu i jeszcze ani razu nie zanotowałam tam ruchu.... ZEROWA OBSŁUGA KLIENTA!!! I DBAŁOŚĆ O CZŁONKÓW!!!! Skandal! Też doszły mnie słuchy, że to nie kwestia awarii, ale zaległosci finansowych... Ciekawe czy kiedy oddzadzą zaplacone pieniądze za abonament?
  • ? kuba (gość) 2010-01-16 17:03:49

nie zauważyłem żeby maszyny były zepsute a jestem 2 razy dziennie niedawno doszło jeszcze jedno wiosło wiec o co szum ? klub zamkniety jest od 19.12.09 A z tego co wiem to od października jest nowy manager wiec może coś się zmieni bo klub jest spoko i trenerzy tez .
  • !!!!! marta (gość) 2010-01-16 19:37:51

sam fakt że inf. o zamknięciu klubu dopiero się pojawiła na stronie gymnasionu, świadczy o tym że ten menadżer też nie jest najlepszy;/ przez trzy tygodnie nie było żadnych informacji co się dzieje:( a w sumie dopiero co zamknęli klub w silverscreenie. w ogóle nie wiem co o tym myśleć????????
  • gymnasion manu Blue (gość) 2010-01-17 10:17:41

Kubo, to dziwne, że nie zauważyłeś, że na kilku maszynach naklejone są kartki, że nie działają- na dwa orbitreki- jeden nieczynny przynajmniej miesiąc, na 3 rowerki- jeden - już ze dwa miesiące nie działa... Przez jakiś czas jedna z 3 bieżni nie funkcjonowała, nie mówiąc o telewizorze z prawej strony i obu tv w damskiej szatni ( ale rzeczywiście o tym możesz nie wiedzieć;-)) Ale może mówimy o innych gymnasionach ;-)?
    Nie wiedziałam,że w Silverze też zamknęli... Widać coś jest na rzeczy.....niepokojące...
    A co do managera, to chyba został nim jeden z trenerów... Hmm jak widać nie udźwignął na razie tematu...Brak informacji dla członków klubu to brak poziomu...Czy tak trudno byłoby nagrać wiadomość na sekretarce po nr tel klubu? Od razu wyglądałoby to poważniej....
    Ciekawa jestem co myślą teraz o klubie stali bywalcy? Czy odzyskaliście pieniądze? Czy dajecie jeszcze klubowi szansę?.... Ja straciłam cierpliwość....
  • manu kara (gość) 2010-01-17 15:08:10

Nie za ciekawie to wygląda ale klub jest fajny i panuje mila atmosfera mam nadzieje ze go ponownie otworzą bo nie wyobrażam sobie przejść do innego . moze ktoś wie kiedy maja zamiar go otworzyc ?
  • fajnie MAC (gość) 2010-01-18 12:06:23

i tak nowa gdynia jest lepsza
  • sara sara (gość) 2010-01-18 14:47:16

no nie wiem zeby tam sie dostac trzeba sie przez lasy przedzierac z 3 kilometry od przystanku
  • siłka kruszyna (gość) 2010-01-18 17:28:36

a ja nie wiem co mam myslec, co jakis czas z nadzieja dzownie ale telefon nie odpowiada , kurde...bardzo przyzywczailam się do tego miejsca mimo wyzej wymienionych niedociągnięć : nie działający sprzęt, czasami niedociągnięcia w szatniach, pod prysznicami, ale jednak sentyment zostaje i pewnie tez bede borykala się z pytaniem...czy olać tą siłownię ze wzgledu na to jak NIEPROFESJONALNIE podeszli do sprawy i jak zbagatelizowali znaczenie swoich klientów czy dać im jeszcze szanse, narazie nic nie wiadomo kiedy klub ruszy...wiem tylko ze w MANU otwiera się nowa silka nad bilardem
  • gym marysia (gość) 2010-01-18 18:42:28

dziś odpisali mi na maila, że "Z uwagi na brak części zamiennych data otwarcia klubu się przesunęła. Jeżeli będzie znana 100% data ponownego otwarcia klubu informacja o tym pojawi się natychmiast na naszej stronie internetowej", a jak będzie nazywać się ta nowa siłka, wiesz może?
  • gymnasion manu blue (gość) 2010-01-18 22:25:09

Nowy fitness klub to pure poland... Ma byc duzo wiekszy i z nowoczesniejszym sprzetem, saunami... Reklamuja sie niezle ale czy potem beda spelniac standardy? hmmm tego juz nie mozna byc pewnym... widac po gymnasionie... Az trudno uwierzyc ze ponad miesiac zajmuje im sprowadzenie jakiejs czesci... W XXI wieku??
  • nowy kamil (gość) 2010-01-19 00:08:20

Ceny w Pure to dopiero bajka za samo członkostwo trzeba 150 zapłaci .
    A co do Gymnasion... to tak jak wyżej pisano już przywykłem i nie chce mi się zmieniać na inna sentyment jednak swoje robi a jak jest z wam zostajecie jak go ponownie otworzą ?
  • awaria?? jaka awaria?? AndynatorTermnator (gość) 2010-01-20 04:28:33

Ja nie wytrzymałem napięcia już przepisałem się do Pure. Wygląda to nieźle, a od 14 można już oglądać co zrobili. Gymnasion... ??? hmmm??? no cóż, panie i panowie wyglada na to że to jedna wiekla ściema. Naprawa systemu grzewczego?? położenie nowego systemu grzewczego w średniej wielkości domu trwa 2 tygodnie. Sprowadzanie części?? jakich to części nie można dostać w terminie 1 miesiąca??
    Kasa jak kasa, ale niektórzy z nas narzucili sobie jakiś tam rygor treningowy którego nie mogą realizować. do tego umowa na rok co prawda można rozwiązać ale wielu wydaje się ze to może za wcześnie lub że to nie potrzebne bo przecież otworzą. Nie wiem jakie wy podejmiecie decyzje, Ja z Gymnasionu uciekam. Jestem im bardzo wdzięczny schudłem u nich 50 kg i fajnie. Obiektywnie poziom klubu przez ostatni rok pada na twarz. od wiosny do jesieni zepsuta maszyna na klatkę piersiową, orbitrek jeden z dwóch nie dziala 1 rwer uszkodzony już dosyć długo, to chyba lekka przesada, do tego dochodzą prysznice w męskiej szatni, nikt ich nie mył chyba od poprzedniej wiosny, podłogi mokre i z regóły brudne. Obsługa miła.Zatem mój drogi GYMNASIONIE, skoro srasz na mnie to ja właśnie zesrałem się na ciebie. Bo widzisz to Ja decyduję na to gdzie wydaje swoją kaskę. Wam drodzy koledzy i koleżanki polecam takie samo podejście, Pozdro

KOD

POLECAMY