RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Katalog Firm » Salezjańska Wyższa Szkoła Ekonomii i Zarządzania Łódź Wodna 34
  • Świetna kadra i super atmosfera absolwentka SWSEiZ (gość) 2007-07-24 12:54:25

Jestem absolwentką uczelni i bardzo się cieszę, że skończyłam właśnie tą uczelnię. To były wspaniałe lata. Bez problemu znalazłam satysfakcjonującą mnie pracę. Szkoła nie jest molochem...tam każdy się zna co gwarantuje świetną atmosferę. Naprawde warto tam studiować.
  • miła atmosfera i wysoki poziom nauczania stuentka (gość) 2009-11-13 19:28:18

uważam iż ta uczelnia jest jedną z najlepszych uczelni w łodzi.jestem studentką w tej uczelni i jestem bardzo zadowolona z nauczania.atmosfera jest bardzo przyjemna dzięki czemu z chęcią przychodzi się na uczelnie
  • świetna uczelnia absolwentka (gość) 2010-06-23 11:23:40

Świetna uczelnia, wg mnie kandydaci na studentów powinni pchać się tam drzwiami i oknami ;) A poważnie: w tej szkole udało się zrobić rzecz bardzo trudną - połączony został wysoki poziom nauczania z atmosferą prawdziwej otwartości na studenta. Jako absolwentka polecam tę uczelnię z całym przekonaniem.
  • uczelnia na wysokim pozimie i dydaktycznym i kuturalnym Piotr absolwent (gość) 2010-12-03 11:06:51

w 2004 r uzyskałem tytuł licencjata na tej uczelni. Studiowałem Administrację (wtedy był to nowoutworziny kierunek)Dużo sie nauczyłem nie mailem problemów na 2 letnich mgr na UŁ. Nadal mam sentyment do tej uczelni Polecam!!!
  • Umilowali mamonę ponad wszystko o_Cecylian (gość) 2011-04-22 13:13:19

Umiłowani Siostry i Bracia!
    Po kilku latach rekonwalescencji wielebni salezjanie wracają do wysokiej formy. W jej apogeum ustanowili rekord Polski w oszustwie, przekręcając banki na ponad 418 mln zł pożyczek udzielanych w oparciu o sfałszowane dokumenty, z której to kwoty nie spłacili 132 mln zł. Niewątpliwym dopingiem jest fakt, że toczący się przed Sądem Okręgowym w Legnicy proces 10 mnichów oskarżonych o udział w zorganizowanej grupie przestępczej trwa już czwarty rok, a jego końca nie widać (według stanu na połowę kwietnia 2011 r., zeznawało dotychczas ponad 200 świadków z przewidzianych 417). Widać natomiast konsekwencje...
    W ostatnim dniu marca grupa agentów CBA złożyła niezapowiedzianą wizytę w Różanymstoku (gmina Dąbrowa Białostocka), gdzie zakon prowadzi „słynące rozlicznymi łaskami" sanktuarium maryjne. Agenci nie przybyli tam wszakże na modły, lecz udali się do biura Salezjańskiego Ośrodka Wychowawczego im. św. Jana Bosko (dalej: SOW), gdzie zabezpieczyli szafy z dokumentacją finansową ośrodka oraz działającej przy nim Fundacji im. Agnieszki Marczyńskiej.
    Prokuratura Okręgowa w Białymstoku wszczęła śledztwo w oparciu o dostarczone przez CBA materiały.
    O sakralna obłudo! O eklezjalna hipokryzjo!
    = = = =
    Czytajcie tygodnik Fakty i Mity nr 16 str.7 -

KOD

POLECAMY