RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Katalog Firm » Effectiv-Band Łódź rataje
  • bardzo pozytywnie :) dagmara (gość) 2008-08-20 13:12:47

super zespół... daaawno sie tak nie bawiłam!!!
    pozdrawiam,
    panna młoda po oczepinach z 16.08.2008 ;)
  • Wesele 01-08-2009 Piotr (gość) 2009-08-12 21:05:22

Jestem przekonany, że grają na żywo, jak dla mnie mało konkursów, ładne brzmienie, bardzo szeroki repertuar, wokalistka super - dobry angielski, utwory pod nogę, chociaż nie lubię tańczyć ubawiłem się jak nigdy.
  • Fajną mają stronkę www Piotr (gość) 2009-08-12 21:23:30

Podaję link: http://www.effectivband.republika.pl

Poleciłem ich w pracy, wszyscy zachwyceni, po cichu liczę na podwyżkę.
  • tede (gość) 2011-01-24 20:12:32

straszna lipa.basista strasznie miesza.klawiszowiec laik niesamowity.ogolnie lipa straszna
  • Effectiv Band Darek (gość) 2011-03-23 11:46:58

lipna jest twoja wypowiedz Chłopie!!!
    Na początku też się na to nabieraliśmy, ale szybko okazywało się że im gorsze opinie na forach tym lepszy zespół. Chorobliwie zazdrosna konkurencja, wypisuje te głupoty ("basista strasznie miesza" to ponoć najlepszy basista w okolicy) od razu widać, że jesteś z jakieś podrzędnej kapelki, której nikt nie chce. Ja i moja małżonka szukaliśmy dobrego zespołu grającego na żywo przez pół roku, przesłuchaliśmy blisko 20 płyt DVD. Byliśmy na kilku próbach innych zespołów w końcu wybraliśmy "Effectiv Band" szczerze polecam!!! Nie tylko dlatego, że dobrze grają, najbardziej podobało nam się to, że potrafią wprowadzić bardzo fajną przyjacielską, rodzinną atmosferę na weselu.
    Nasza rada - nie sugerujcie się opiniami na forach, tu najczęściej piszą na siebie muzycy z innych zespołów. Co do demówek na stronach to czasami nagrania są zrobione w studio, natomiast na próbie całkowita klapa. Z doświadczenia wiem trzeba samemu posłuchać , wystarczy pojechać gdzieś gdzie grają lub na próbę danego zespołu i wszystko staje się jasne. Co do „Effectiv Band” z Turku naprawdę Super!!!
  • ? Ada (gość) 2011-05-02 16:21:02

A ja słyszałam że się rozlecieli, wie ktoś może coś więcej, bo stronka funkcjonuje, ale jest bardzo okrojona?
  • izka (gość) 2011-05-03 21:37:49

Byliśmy u nich na próbie, fakt chyba gitarzysta i perkusista jest inny , wokalistka też była, ale nadal jest ich pięcioro, pytaliśmy o strone i zmiany twierdzą że w przebudowie , no skoro się zmienił skład to przebudowują, ale nadal nam się podobają nawet może i bardziej niż jak byliśmy pod salą kiedys ich posłuchać -roześmiani sympatyczni, i będą u Nas grali . puki co polecamy super kontakt

KOD

POLECAMY