RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Katalog Firm » Cztery Pory Roku Łódź ul. Piotrkowska 39
  • manipulacja natasza (gość) 2010-08-22 20:44:05

troche jestem zmanipulowana ...chce isc do tej szkoly ale te komentarze mnie przerazaja .nie chce sugerowac sie plotkami ale niestety w kazdej ziarnko prawdy jest.nie wiem co mam myslec i znowu wracam do punktu wyjscia jesli chodzi o pokierowanie moja pasja i hobby jakim jest wizaz. W ogole nie mam zdania nie mam pojecia co dalej robic i czym sie kierowac.ciezko pracuje i nie chce pieniedzy wyrzucic w bloto o czym tu czesto wspominacie.prosze o naprawde szczere i obiektywne opinie .pozdrawiam Natasza
  • Natasza Sasza (gość) 2010-08-30 23:20:48

Natasza lepiej wpłać te pieniądze na powodzian czy biedne dzieci jak masz je przeznaczyć na stracenie. W tych wypowiedziach może i jest ktoś złośliwy, ale aż tyle osób złośliwych? Ktoś je namówił? Po co. To chyba raczej ofiary tego sępa. Pomyśl zanim zrobisz to samo.
  • zgadzam się z Saszą zgadzam się z Saszą (gość) 2010-08-31 22:14:23

zgadzam się z Saszą
  • Żenada!!!!! Zadowolona (gość) 2010-09-21 00:45:00

To co wypisujecie jest jedna wielka zenada!!! Znam ta szkole bardzo dobrze...sama ja konczylam pare lat temu i jestem bardzo zadowolona... Szkola wiele mnie nauczyla...Piszac ze jest tam wiele gadania, widac ze wszytsko wpadalo wam jednym uchem, a wypadalo drugim, nie sluchalyscie tego co mowili!!Jestem ciekawa, ktora z was bez tej szkoly znala by historie makijażu i ubioru, ktorej tam nauczaja i zwracaja uwage na kazda drobnostke, albo analize kolorystyczna, ktora robi Zuza poswiecajac swoj czas nawet po zajeciach zeby pomoc dziewczynom, ktore nie zrozumialy na zajeciach!!! Jestem ciekawa rowniez jak byscie Wy poprowadzily takie zajecia i co byscie madrego powiedzialy!!! Szkola funkcjone od ladnych parunastu lat i z tego co zdazylam sie zorientowac wyszlo z niej wielu swietnych wizazystow oraz stylistow.
  • Żenada Zadowolona (gość) 2010-09-21 00:46:02

Niestety by sie duzo nauczyc trzeba sluchac i miec troche pokory w sobie a nie siedziec z nabzdyczona mina wsciekajac sie ze nie robia tam cudow!!! Niestety zeby sie odnalezc w tym zawodzie nie wystarczy skonczyc szkole, ktora daje teorie i wiedze na temat makijażu, stylizacji i charakteryzacji!!!a mieć potencjał i zdolność wybicia sie!!!Poza tym zeby czuc sie i byc doswiadczona wizazystka potrzebne jest doswiadczenie i praktyka!! tak jak w liceum!!cos wam pokazuja a wy musicie to cwiczyc cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc zeby sie tego nauczyc!!! tak jest i tam i w kazdej innej szkole!! pokazuja wam makijaże, analize kolorystyczna, ale to trzeba cwiczyc zeby sie wycwiczyc i miec sprawna reke oraz dobre oko!!!
    A haslo ze szkola wyzyskuje pieniadze najbardziej mnie rozsmieszylo!! jestecie niezadowolone to prosze bardzo zapraszam do Dziewulskich tylko ze tam nie bedzie takiego nianczenia jak w CPR gdzie zawsze mozna bylo przyjsc i powiedziec jaka jest sytuacja a Panie to rozumialy i wstrzymywaly sie z kasa az sie ustabilizujecie!!! Mowicie ze strata takiej kasy u Dziewulskich w tym momencie ucza tego samego a placi sie 1500 wpisowego i 650zl miesiecznie a taki sam tryb nauczania!! Nikt was nie zmuszal zeby tam isc!!!!!!Skoro nie ma sie drygu z wróbla orła sie nie zrobi!!!!
  • pasja sluchaczka (gość) 2010-09-21 22:10:55

od wrzesnia zaczelam uczesczac na zajecia w omawianej a raczej obgadywanej szkole.Moje obiektywne podkreslam obiektywne odczucia sa jak najbardziej pozytywne.Bardzo zaskoczyla mnie forma przekazywania wiedzy,jest interesujaca ,artystyczna,wrazliwa a zarazem konkretna.co tydzien nie moge doczekac sie nastepnych zajec,jestem ich ciekawa i sama mam wiele do zaoferowania.omawiane tematy sa dla mnie inspiracja,stymulacja mojej wyobrazni i wiary w siebie.moge ja okreslic jako miejsce sensualne ,odbierane wszystkimi zmyslami.Naprawde widac zaangazowanie Pani Izy i Zuzy,pasje,milosc i wzajemne uzupelnianie sie co mozna wziac za przyklad wspanialej relacji i realizacji.te "spotkania towarzyskie" sa forma naprawde fajnej terapii zwiazanej z poczuciem wlasnej wartosci ,intuicji,poznania ludzi i mechanizmu swiata zewnetrznego,ktory kazdy wizazysta musi miec opanowane i przede wszystkim rozumiec istote tego schematu.Na pewno jest i bedzie ciezko przebic sie w tym zawodzie ale start jaki jest zagwarantowany dzieki tej szkole jest swietny.Trzeba duzopracy wytrwalosci konsekwencji hartowania osobowosci zeby zdobyc szczyty tej ale takze kazdej innej dziedziny!a tego uczy zycie ,zadna szkola!o ty stanowi dojrzalosc emocjonalna i madrosc zyciowa.POLECAM i pozdrawiam prowadzace:)
  • ja się pytam... Natalia Sobczak (gość) 2010-11-23 15:02:33

JA SIĘ PYTAM !!!!!!!!!!!!!!!!! skoro było Wam w tej szkole tak źle, to czemu nie wykazałyście inicjatywy by zmienić ją wtedy ? żeby isć do właścicielki i powiedzieć " to jest be, to jest nie ok, tego jest mało a tego za dużo" !!! Ja kończyłam szkołę w zesżłym roku, miałąm szczęście, bo na moich zajęciach nie było zatopionych jadem lasek - tylko była super zgrana ekipa dziewczyn i TO ***MY*** tworzyłyśmy tą grupę. Było pozwolenie na zmiany, na powtórzenia materiału, kurs się do Nas dostosowywał... Jeśli jakiejś techniki było za mało, drążyłyśmy temat....

Więc ja się pytam ?!?!? Skąd Wy jadowite szumowinki się urwałyście ?! języków w dupach zabrakło, by wstać i powiedzieć " uważam że za mało rozmawiamy o...."

Teraz wszystkie gwiazdki odważne, bo internet daje anonimowość i możecie się na kogoś bezkarnie wysr***ć ....

Żal....
    Żałość....
    nic dziwnego, że nie dostałyście żadnych zleceń - z takim podejściem też bym Wam nic nie zleciła.. Ja dostałam od CPR 5 zleceń i dzięki temu przedostatniemu nawiązałam współpracę z agencją fotorgaficzną. Teraz piszę do Was z Wrocławia, gdzie stać mnie na wynajem mieszkania i kolejne kursy....

Baj baj :)))
  • . . . demon_driver (gość) 2010-11-23 22:36:01

Żal wam dupska ściska, że z własnego lenistwa i "olewactwa" nic z tej szkoły nie wyniosłyście. Program szkoły jest świetny, a wykładowczynie poza teorią dysponują również warsztatem praktycznym! Niestety są chyba ZA dobrymi ludźmi... Z tego co widzę dla niektórych słuchaczek powinny być bardziej egoistyczne i sukowate zamiast podchodzić do nich z sercem na dłoni! Za takie zaangażowanie, troskliwość i wyrozumiałość jakie wykazują powinnyście je na rękach nosić a nie pluć jadem jak pospolite żmije!!!
    Mam nadzieję, że ta podłość wróci do was z trzykrotnie większą siłą, bo przecież nic w przyrodzie nie ginie i zawsze wraca...
    Niedobrze mi jak to bzdety czytam. Jesteście obrzydliwymi małymi człowieczkami, którzy nie zasługują nawet na pogardliwe spojrzenie!
  • Rudzia (gość) 2011-02-14 18:06:26

Siema dziewczyny też się zastanawiam do wybrania do tej szkoły ale po tych komentarzach jestem dość z rezerwą nastawiona do tej szkoły ie wiem co robić poradźcie nie stać mnie na to żeby wyrzucać pieniądz w błoto..;/
  • cpr niezdecydowana (gość) 2011-09-04 09:30:37

czy ktoś może mi powiedzieć ile wynosi czesne w tej szkole?
  • czesne Zosia (gość) 2011-10-20 13:36:32

czesne to bagatela 400zł ,niestety o 300zł za dużo jak na tą szkołę.
  • poraszka VUK (gość) 2012-03-21 23:18:23

Witam, tak się składa że jestem charakteryzatorem specjalnym, zajmuje się tematem już kilka lat, współpracuje z tą szkołą i tu pytanie, skoro są takie beznadziejne jak piszecie to jakim cudem są na takich imprezach jak :
    wybory miss UMed
    Viva Flamenco
    Carnavalia
    Fashion Week
    Na te imprezy są zapraszane rok rocznie, nie mówiąc o ilości sesji przy których pracują, stare metody, Panie drogie wszystkie nowe metody bazują na starych, programy z analizy bazują na czterech porach roku :D więc zanim napiszecie jakieś pierdoły oczerniające ludzi poczytajcie co zarzucacie bo wychodzi na to że nic nie wiecie w tym temacie, nie dzielenie się wiedzą, tak macie racje to właśnie to przyświeca Zuzie gdy każdej osobie na kursie lub w szkole tłumaczy każdy ruch, wyjaśnia czemu coś robić lub nie.
    Dzieci, jak jesteście niezadowolone bo nie dostajecie zleceń do ręki to przykro mi ale o to trzeba zabiegać, co myślicie że przyjdą do Was i będą błagać o współpracę, śmiech na sali, a na koniec wisienka, jeśli są takie kiepskie to czemu ich uczennice wygrywają mistrzostwa makijażu ostatni 6 miejsce w mistrzostwach świata. pozdrawiam i życzę więcej oleju w głowie
  • Ana (gość) 2012-04-05 21:59:43

Jezeli tak sie wysławia nauczyciel tej szkoły ( ani jedno zdanie nie jest napisane poprawnie) to nie dziwie sie ze opinia jest coraz gorsza...

KOD

POLECAMY