RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Katalog Firm » Gimnazjum nr 27 Łódź ul. Pogonowskiego 34
  • Gimnazjum nr 27 Wojtek 172 (gość) 2009-06-18 20:08:44

Ludzie to gimnazjum to najgorze gimnazjum jakie jest w łodzi.gdy uczeń ma problemy ta pożal się boże pedagog niepomagaga tylko to ignoruje i łobuza robi ucznia poszkodowanego Proszę państwa proszę tę szkołe omijać szerokim łukiem jeżeli zależy państwu na swoich dzieciach to piekło nie szkoła wiem i piszę to ponieważ jestem absolwentem tej szkoły i przeżyłem tak istne piekło więc proszę omijajcię tę ,,szkołę\'\' szerokim łukiem
  • Gim nr 27 Kasiula (gość) 2010-03-04 21:56:20

Z tego co zobaczyłam Wojtek 172 to tylko ty się wypowiadasz tak złe o tej szkole na każdym forum!!!!!!!!!
  • 27 hmm (gość) 2010-03-20 14:14:12

Szkoła jest fajna. Wojtek 172 nie wiem dlaczego dałeś taką opinię. Ja obecnie chodzę do 3 klasy w tym Gimnazjum i nie narzekam :) Wbrew pozorom nauczyciele dużo wymagają i ciekawie prowadzą lekcje. I w tym roku szkolnym ma być otwarta nowa klasa turystyczno językowa. Pani od matematyki bardzo dobrze uczy i Pan od geografii inni nauczyciele też są spoko,ale tych lubię najbardziej. A to link do strony internetowej http://www.gim27.24siedem.kylos.pl/
  • Gimnazium wesołek (gość) 2010-04-29 13:26:20

ta szkoła jest super, nie zamienił bym jej na inną nigdy w życiu :)
  • Gimnazium nr 27 Iza00 (gość) 2010-05-25 17:59:23

Szkoła jest ok. Jest mnóstwo konkursów. To prawda że nauczyciele dużo wymagają, ale nie wszyscy na szczęście, ale to nawet dobrze bo dalej będzie nam łatwiej.
  • gim27 Uczennica (gość) 2010-10-02 21:15:57

hmm.. ja nie zgodzę się z Wojtek 172. ta szkoła jest bardzo dobra i fajna szkołą...
    Nauczyciele wymagaja dość duzo ale to po to żeby później było łatwiej ;) naprawde sa różne festiwale w których szkoła bierze udział. wiele kół zainteresowań... Wycieczek i naprawde rada pedagogiczna jest w porządku... Tych nauczycieli pamiętam najlepiej ze wszystkich szkół ;) zawsze służą pomocą są poprostu ze złota!! polecam tą szkołę!!!!

KOD

POLECAMY