RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Katalog Firm » Gimnazjum nr 22 Łódź ul. Kusocińskiego 100
  • gim piti (gość) 2008-09-03 21:46:24

jest to super gim
  • Ehh xdxdxdxd (gość) 2008-11-17 16:06:54

Nie bede nikomu polecac tego gimnazjum.Jestem w 1 klasie i mam juz ok 11 jednyke.Mimo ze naprawde sie ucze.jestem zalamana . Jesli nauczyciele nie robia kartkowi to nie ma lekcji bez pytania w dodatku jeszcze srednio 2 testy w tyg. Ostatnio tak mielismy.Mysle o przepisaniu sie do innej szkoly
  • xdxddxd xdxdxdxd (gość) 2008-11-17 16:08:21

Jesli chodzi o ludzi to sa naprawde fajni ale gorzej z poziomem skzoly
  • wow asia97 (gość) 2008-11-19 12:48:13

• ojej ChudaMaruda (gość) 2008-11-22 20:30:43

straszne. 11 jedynek? niemożliwe. ja też się ucztyłam i jakoś nie wpadało mi ich wcale. to świadczy jedynie o wysokim poziomie i o tym że ta szkoła jest dla wytrwałych, niewytrwali - odchodzą.
    a jezeli masz z p. Danecka i te 11 jedynek od niej to się nie przejmuj, w liceum za to będziesz miała 4 bez problemu
  • zła UCZEŃ22 (gość) 2009-09-01 20:06:55

TA SZKOŁA NICZYM SIĘ NIE WYRÓŻNIA OD INNYCH
  • co..? ja (gość) 2009-10-01 15:58:57

to ze masz 11 jedynek to świdczy raczej o twojej głupocie ! Moze maja ci same 5 stawiac apotem wyrosniesz na wiekszego debila niz jestes? polecam to gimnazjum baardzo!
  • Kursy Rysunku, Malarstwa i Grafiki Warsztatowej www.miedzioryt.pl (gość) 2010-01-31 21:48:56

Pracownia Rysunku, Malarstwa i Grafiki Warsztatowej zaprasza na zajęcia - hobbystów, amatorów oraz kandydatów zdających na uczelnie artystyczne. Program kursu dostosowany jest indywidualnie do potrzeb każdego ucznia. Zajęcia prowadzone są od podstaw nie wymagają wcześniejszego przygotowania plastycznego. Dla zdających na uczelnie plastyczne możliwość skompletowania prac (teczka). Zajęcia z rysunku i malarstwa obejmują : studium martwej natury, postaci. Zajęcia z grafiki warsztatowej obejmują : podstawowe techniki grafiki warsztatowej: akwaforta, akwatinta, sucha igła, miedzioryt, mezzotinta, miękki werniks, odprysk, drzeworyt, linoryt. Więcej szczegółów na stronie: www.miedzioryt.pl

Zapraszamy !!!
  • Super Superruper (gość) 2010-06-12 13:30:54

Ja już kończę to gimnazjum i jestem zadowolona . Obecnie mam średnią 5.3 a średnia szkoły wynosi powyżej 4.40 . Jeżeli masz tyle jedynek to weź się do pracy a nie do zniechęcania innych do tej wspaniałej szkoły
  • Super Superruper (gość) 2010-06-12 13:33:56

A do twojej wiadomości to gimnazjum w 2007 r. było pierwsze na rankingu gimnazjach łódzkich więc nie zmyślaj średniej tej szkoły
  • gimnazjum na medal Dminika (gość) 2010-06-12 13:35:17

A ja wam mówię że gimnazjum 22 jest super uczę się już tu 3 lata i jestem zadowolona . Chodziłam do szkoły podstawowej 149 na Widzewie i nauczyciele sami mi je polecali . Obecnie moja średnia wynosi 5.3 a średnia szkoły powyżej 4. 40
  • książki do gimnazjum asia (gość) 2010-06-21 17:39:40

czy ma ktoś odsprzedać książki do I gimnazjum??;)
    mój mail: jwieczorek0@wp.pl
  • Mudnurki Przyszły uczeń (gość) 2010-07-24 20:47:14

Może wie ktoś gdzie można zamówić marynarke do szkoły? Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc.
  • gim. 22. Lexi. (gość) 2010-08-19 12:17:54

ja napisał:

to ze masz 11 jedynek to świdczy raczej o twojej głupocie ! Moze maja ci same 5 stawiac apotem wyrosniesz na wiekszego debila niz jestes? polecam to gimnazjum baardzo!

to,że ma 11 jedynek nie swiadczy o tym, że jest głupia. Juz taj ty se spokój! Może po prostu nie jest dobra w jakimś przedmiocie, a akutar trafiła jej się taka wiedźma, że nie daje sobie rady. Ja osobiście chodze do tego gimnazjum i moge powiedzieć, że tak czasami sie dzieje. Moja przyjaciółka też miała sporo pał z matmy i nadodatek trafiła jej sie taka nauczycielka, że ledwo wytrzymała. A co do szkoły.. Ludzie, to na pewno wielki + tej szkoły. Ale jesli chodzi o nauczycieli.. To można "troche" na nich pomarudzić. Wrecz czasami mam wrażenie, że to oni powinni być jeszcze dziecmi. >.>' No, ale coż. Nie wszyscy są tacy, akurat ja miałam farta i trafili mi się nauczyciele, na których raczej nie narzekam. ;) Ale nie powiedziałabym, że to gim. jest jakieś super, extra i wogóle.. Raczej byłabym skłonna stwierdzić, że to gimnazjum jak każde inne i niczym szczególnym sie nie wyróżna. A jeśli chodzi o marynarki, to należy pojechac do 22 i zamówić u sekretarki. Trzeba podac wymiary (przynajmniej tak było kiedy ja szłam do szkoły), ale te nasze marynarki były po prostu za małe. Rpzmiary były jakieś obnizone. Wiec moim zdaniem najlepiej jest kupic sobie marynarke samamu. Musi być utrzymana w kolorach granatowa-czarna. Potem tylko po znaczek do sekretarki, przyszyc do marynarki i juz. ;)
  • N88 uczeń (gość) 2010-09-01 17:24:00

Czy naprawde codziennie, sumiennie trzeba chodzić w mundurkach? Czy może można to troche złagodzić? Czy wiecie jaką wychowawczynią jest pani Szkopek ?
  • Lekarskie Mariola (gość) 2010-10-12 02:54:12

Jak coś znam dobrego lekarza :) gdyby ktoś miał problem ze zwolnieniem lekarskim :D piszcie gg:12768375
  • Średnia Wiewióra (gość) 2011-02-13 17:31:26

Chodzę do szkoły na Widzewie więc jestem z poza rejonu gimnazjum nr. 22 .Wiem że jest tu wysoka średnia i dlatego martwię się czy się dostanę do szkoły mając średnią 5.00 zachowanie wzorowe
    PROSZĘ O SZYBKĄ I SPRAWDZONĄ ODPOWIEDŹ !;)
    ( z góry dziękuję )
  • mundurki doma (gość) 2011-04-14 22:37:21

czy jeżeli raz nie założy się mundurka to co???
  • do Wiewióry Duśka. (gość) 2011-06-16 16:43:33

Myślę,że nie będziesz miała problemu z dostaniem się, chyba, że będzie bardzo dużo chętnych lepszych od Ciebie ;)
  • Strasznie !! Draka (gość) 2011-09-24 12:32:35

o tym gimnazjum mogę powiedzieć tyle że nie polecam go ludziom którzy są wrażliwi !! Ja taka jestem i choć odchodząc z podstawówki nr. 149 ( naprawdę fajne ) miałam śr. 5.45 nie mogłam tu wytrzymać !! P. Daniecka ... wykończyła mnie !! fakt że nie lubiłam nigdy matematyki tylko to pogorszył ( w podstawówce miałam z matematyki 5 ) Po kilku tyg. postanowiłam sie przepisać do 44 wiem że nie jest to gimnazjum najlepsze w Łodzi ale jak ktoś będzie chciał się uczyć to i tak będzie się uczyć nie zależnie od miejsca . Nauczycielka matematyki do prowadzała mnie do płaczu nie tylko na lekcjach ale też w domu . Moja klasa składała się z samych kujonów i wśród osób ze sr. 5.9/5.7 nie mogłam wytrzymać !!
    Nie mogę powiedzieć że wszyscy byli złymi nauczycielami ale wyścig szczurów to nie dla mnie :(( ( dokładnie po 3tyg przeniosłam się do 44) Gimnazjum nr. 22 polecam ale dla tych którzy wierzą i wiedzą że są na bardzo dużym poziomie ;)

KOD

POLECAMY