RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Katalog Firm » Od Świtu Do Zmierzchu Łódź Piotrkowska 82
  • Sa swietni... ali (gość) 2007-02-18 13:40:42

robilam tam juz dwa tatuaze i poprawialam jeden do tego zaserwowalam sobie kolczyk w brwi wszystko bylo tak jak trzeba
    polecam
  • rewelacja jareth (gość) 2007-06-27 15:56:08

poleciły mi ich koleżanki,podchodziłam do sprawy sceptycznie,ale gdy zobaczyłam tatuaż oniemiałam.to nie był jakiś tam pies, to był mój pies.polecam.
  • POLECAM!!! Mariusz (gość) 2007-09-26 08:11:57

Wlasnie tu robiłem swój tatuaż i nie ma osoby, która nie byłaby nim zachwycona! Mało tego kilka osób wzieło ode mnie adres i również zrobiło sobie tam tatuaż i są róweni zadowoleni co ja! A ja już niedługo wybieram się na kolejny, tym razem nieco większy tatuaż do Sebastiana :) POLECAM!!!!!!!!!!!
  • pełna fachowosc Pałka xD (gość) 2007-10-28 18:43:36

przekłuwałam tam jezyk i nie było zadnych komplikacji ...nie ma sie co bac wszystko jest sterylne :)
  • Swietny.. Alicja (gość) 2007-11-01 11:29:55

robilam sobie tam kolczyk w sobote... sylwia??? rewelacja.. porozmawiala wytumaczyla kilka sprawnych ruchow i ju bylam posiadaczka pierzyka.. planuje juz nastepne kolczyki oczywiscie wykonanane w tym salonie
  • tylko tu... Pietras (gość) 2007-12-15 11:55:51

Siedze w tattoobiznesie,porównaem troche i dla mnie są najlepsi w Łodzi
  • zdolna laska Tomek (gość) 2007-12-17 22:39:31

polecam Kaske, zdolna laska robiłem u niej duzy tatuaż,a potem kilku znajomków artystycznie super, na ich stronie sa fotki jej prac rewelacja, i tylko kilka prac seby ciekawe czemu?? (: www.tatuaz.com.pl
  • NAJLEPSI!!! Żaneta (gość) 2008-06-29 23:40:39

Robiłam tam kolczyk-poleciłam kumplowi i robił tam tatuaż potem siostra 2 kolczyki i tak można by wymieniać dość długo-w dużym skrócie-ŚWIETNA I PROFESJONALNA ROBOTA. Pozdrawiam Sebastiana i Kasie=)
  • partacz jakich malo! fox (gość) 2008-09-30 10:45:06

Stałam się chodzącą ANTYREKLAMĄ tego studia
    To, co zrobil mi Sebastian w niczym nie przypomina wzoru, o który prosiłam. Obiecał zrobić kilka wersji, nie zrobił, dwa razy przekładał termin, zadzwoniłam, powiedział, ze już ma wzory. Weszłam do studia.. siedział i gadał na gg, a wersji jak nie było, tak nie ma. To co mi wytatuował przypomina wszystkim oglądajacym bazgroł mazakiem. No cóż, z tego co słyszałam spieszył się na jakieś spotkanie z kolegą, a ja byłam ostatnią klientką...

Mój czwarty w życiu tatuaż, jedyny skopany.

Szczerze nie polecam, szkoda nerwow!
  • Polecam!!! MARTA (gość) 2008-09-30 20:20:08

Przekłuwałam tam nos u Sylwii,przemiła osoba,bardzo profesjonalne podejście,od razu wytłumaczyła co robić by jak najszybciej się zagoiło co kupić w aptece, super sterylne warunki. Zabieg szybki i sprawnie przeprowadzony.Teraz wybieram się tam na tatuaż.
  • Cena Paulina (gość) 2008-11-08 21:36:19

Ile tam kosztuje przebicie języka?
  • awesome! paniM (gość) 2008-12-05 22:20:20

Sebastian jest świetny- jestem całkowicie zachwycona tatuażem! poza tym czas szybciej leci, jak można fajnie pogadać z kims, kto cię kłuje. polecam!
  • przebicie ucha ktoś (gość) 2009-01-02 13:36:02

Ile kosztuje przebicie ucha????
  • rewelacja paula (gość) 2009-01-16 19:03:31

robiłam 2 tatuaże u Sebastiana co prawda lubi przekładać terminy ale jest profesjonalista i jest przemiły i gaduła , przebijałam sobie również język i muszę powiedzieć , że po 3 dniach już mi sie zagoił a wcale nie przestrzegałam zasad , polecam to studio
  • Serdecznie NIE polecam Malinka (gość) 2009-01-21 14:35:46

Przy takiej ilości alkoholu jakie się tam pije trudno uwierzyć że cokolwiek Sebastianowi wychodzi.
    Jak się rączki trzęsą to chyba ciężko zrobić coś dobrze.
    Dwa - Geometryczne wzory jeszcze jeszcze ale cieniowanie kiepskie.
    Trzy - Bardziej interesują go laski które tatuuje niż fachowość i dopracowane wzory.
    Jedno co trzeba im oddać to higiena to jest w miarę ok!
  • oj nie benia (gość) 2009-01-21 14:39:53

Zgadzam się z malinką!
    Robiłam tam tatuaż , dziękuje.
  • Polecam Natalia (gość) 2009-03-07 12:12:42

Moim zdaniem to świetne studio i przede wszystkim pracują tam świetni ludzie. Wczoraj Sebastian robił mi tatuaż i jestem naprawde bardzo zadowolona z efektu :)
  • Polecam!!! Beth (gość) 2009-03-08 23:58:51

Studio świetne, sterylne, miła obsługa, a Sebastian jest prawdziwym profesjonalistą i do tego szalenie sympatyczny!! Polecam wszystkim!!
  • OK kobietkaxxx (gość) 2009-03-17 14:23:29

Polecam! :) Zrobiłam sobie tatuaż w urodzinki... mimo że była to sobota nikt nie robił problemu! :) Ze trzy razy prawie nie zemdlałam... na kozetce mogłam sobie poodpoczywać! :) Nic się nie paskudziło, szybko zagoiło... aż się zdziwiłam! :) Teraz jestem w ciąży i z racji tatuażu ginekolog zalecił mi zrobinie badań w kierunku żółtaczki... w tym salonie na 100% nic nie złapałam! :) Pozdrawiam... i może jeszcze kiedyś odwiedzę! :)))
  • pani Kasia otworzyła własne studio Hard to Forget na Piotrkowskiej 44 Danuta (gość) 2009-03-20 22:46:35

hej, daw lata temu robiłam u tej dziewczyny tatuaz, super wszyscy są zaskoczeni jakością tej pracy, w zeszłym miesiącu znalazlam jej studio!! gratuluje!!
  • pani Kasia otworzyła własne studio Hard to Forget na Piotrkowskiej 44 Danuta (gość) 2009-03-20 22:46:45

hej, daw lata temu robiłam u tej dziewczyny tatuaz, super wszyscy są zaskoczeni jakością tej pracy, w zeszłym miesiącu znalazlam jej studio!! gratuluje!!
  • NIE POLECAM Mikes (gość) 2009-03-28 17:27:15

Nie polecam tego studia!Cięzko dojść z włascicielem do ładu,niesłowny i niekompetentny.Higiena-wolę nie wspominać.Podłogi upi*******e że aż się buty kleją,pełno kurzu na szafkach,czy sanepid tam nie bywa??NIE POLECAM
  • Niesamowici Monik (gość) 2009-05-09 22:55:44

Uważam że to studio jet naprawdę dobre. Ludzie są mili, miejsce fajnie urządzone. Osobiście jestem zadowolona z ich usług. Tatuaż mimo iż jest świeży to nawet nie jest zaczerwieniony. Nieprawdą jest że w tym salonie nie przestrzegane są zasady higieny. Po każdym \"nauciu\" miałam przemytą rankę. Całe studio było czyściutkie i aż \"pachniało\" środkiem do dezynfekcji.
  • POLECAM!!! Kudlata (gość) 2009-05-31 11:22:11

W maju 2009 zrobiłam sobie u nich tatuaż motyla. Mam na sobie małe dzieło sztuki (autor Olek)!!! Profesjonalna obsługa, higiena na wysokim poziomie, fenomenalna atmosfera. Na pewno do nich wrócę.
  • Polecam:) Łukasz (gość) 2009-07-08 14:02:23

Wczoraj zrobiłem sobie tam pierwszy tatuaż;) uważam że jest świetny. Wielkie dzięki dla Olka!;) a jeśli chodzi o brak higieny i o jakiekolwiek problemy z ludźmi którzy tam pracują to żal mi ludzi którzy piszą takie komentarze bo to po prostu nieprawda... polecam:)
  • Świetny salon! Nat (gość) 2009-07-08 14:07:15

\'wczoraj byłam w tym salonie:) jestem bardzo zadowolona z efektu:) z początku sie stresowałam i bałam się, że coś nie wyjdzie ale jak tylko spojrzałam w oczy Olka, który robił mi tatuaż od razu poczułam się lepiej^^ Jest świetnym kolesiem i do tego ma talent (mojemu przyjacielowi też zrobił super tatuaż^^) jak w przyszłości jeszcze bede planować zrobienie tatuażu to tylko u niego pozdrawiam Cię Olek:*
  • Sebastian partacz jakich mało no more Mr S (gość) 2009-07-12 09:35:52

Nie dość, że jest niesłowny przekłada terminy, odwołuje itp. to zero wyobraźni, upraszcza świetne wzory ma tez problem ze zrobieniem prostej kreski, beznadzieja!!! zrobił mi już dwa tatuaże ponieważ przyciągnęła mnie jego cena ale 2-gi naprawdę zrąbał....beznadzieja!!!
  • polecam karina (gość) 2009-07-31 16:52:41

ostatnio zrobiłam tam tatuaż,wygląda świetnie,autorem jest Olek,ma chłopak talent:)
  • o.k,chociaż... gabrysia (gość) 2009-12-30 19:48:48

Sebastian robił mi jakiś czas temu tatuaż i muszę przyznać że wszyscy są pod wrażeniem,wyszedł naprawdę bardzo dobrze.Higiena pracy też o.k,niestety jest też druga strona:(Mój chłopak chciał sobie u niego zrobić cover tatuażu który już ma,Sebastian go obejrzał powiedział że spoko i umówił się z nim na za m-c,po czym jak pojechaliśmy to najpierw czekaliśmy na niego 30 min. bo się spóźnił po czym jak przyszło co do czego to pow.że zapomniał o tym tatuażu i w chwili obecnej nie ma na niego koncepcji!Przełożył to na następny tydzień po czym zadzwonił 15 min. przed umówioną godz.i powiedział że nic się z tym nie da już zrobić.Paradoks polega ta tym że dzisiaj mój chłopak ma zrobiony naprawdę dobry cover tego tatoo a zrobił mu go facet z dragona,szybko sprawnie i bez miesięcznego terminu czekania,więc cóż może Sebastian jest tylko dla wybranych:),a może covery to wyższa szkoła jazdy i on ich nie potrafi....
  • sprzedam kupon na tatuaż adi (gość) 2010-03-17 13:22:16

siema. Mam do sprzedania kupon o wartosci 150 zł na tatuaz w Hard to forget w łodzi przy ul piotrkowskiej 44. Cena jaka za niego chce 130 zł. kupon ważny do 30 marca 2010. stronka sklepu to hardtoforget.pl. Zainteresowanych proszę o kontak na adrianw1989@tlen.pl w temacie pisac: TATUAZ! lub na gg 1502002 czy też tel 505918274.

KOD

POLECAMY