RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Katalog Firm » Manufaktura
  • max ice jest ok:)lllllllllllllllllllk kkkkkkkkkkkkkkkkkkke eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jeejejej j ejjejeejejr ejriejriejriejrjeijr ij iejierjiejrijeije ij ij ij ij ijri jij ri jiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ijjjjjjjjj max ice jest ok:)lllllllllllllllllllk kkkkkkkkkkkkkkkkkkke eeeeeeeeeeeeee (gość) 2010-02-24 12:59:25

Post usunięty przez moderatora
  • max ice jest ok:)lllllllllllllllllllk kkkkkkkkkkkkkkkkkkke eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jeejejej j ejjejeejejr ejriejriejriejrjeijr ij iejierjiejrijeije ij ij ij ij ijri jij ri jiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ijjjjjjjjj max ice jest ok:)lllllllllllllllllllk kkkkkkkkkkkkkkkkkkke eeeeeeeeeeeeee (gość) 2010-02-24 12:59:46

• max ice jest ok:)lllllllllllllllllllk kkkkkkkkkkkkkkkkkkke eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jeejejej j ejjejeejejr ejriejriejriejrjeijr ij iejierjiejrijeije ij ij ij ij ijri jij ri jiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ijjjjjjjjj max ice jest ok:)lllllllllllllllllllk kkkkkkkkkkkkkkkkkkke eeeeeeeeeeeeee (gość) 2010-02-24 13:00:14

• Hahaha Gościu (gość) 2010-03-23 16:58:57

Mam k.rwa pompę zaje.istą z tych wszystkich postów. Co jakiś czas wchodzę na stronkę i czytam co nowsze wieści. :D Ubaw po pachy. Na podstawie relacji między pracownikami można by nakręcić "Modę na MAXI" Serial miałby większe wzięcie niż Dr.House. :D Pozdrawiam ***employee*** (za konkrety) Piszcie i sprawiajcie mi ubaw dalej...
  • Apteka Juventa agrafa (gość) 2010-03-24 10:02:07

Może i ja dorzucę swoje trzy grosze. Z wartych odwiedzenia miejsc w manufakturze kojarzę przede wszystkim aptekę Juventa - znajduje się bodajże na parterze. Warto tam wpaść, ponieważ mają dobre ceny na leki oraz kosmetyki naturalne i to nie tylko jak na cenowe warunki w manufakturze, ale tak generalnie.
  • MANUFAKTURA a PORT ŁÓDŹ MyślcieWięcej (gość) 2010-04-01 14:17:05

nie rozumiem co to za pomysł na rywalizacje miedzy tymi obiektami? ludzie odpowiedzialni za manufakture powinni tak nie histeryzować. Port Łódź jest przeciętny. Nie ma tam nic nowego, nie można się tam zgubić (chyba, że jest się kompletnym idiotą). Faktem jest, że się nieźle reklamują. Ale generalnie to nic nowego. W dodatku obiekt jest położony na obrzeżach miasta praktycznie. Manufaktura to co innego. Dzisiaj czytałam, że pojawił się pomysł otynkowania budynków. To jeden z najgłupszych pomysłów o jakich czytałam. Pytam więc, po co? Żeby była w stylu Portu? Czyli nijaka? Właśnie te ceglaste ściany nadają jej wyjątkowy charakter starej fabryki, jest jakby wizytówką tego miasta. Po co to psuć? Te cegły wyglądają estetycznie i w jakiś sposób świeżo. Ciekawe czy któs to w ogóle czyta? JEśli tak, to zastanówcie się czy to dobry pomysł. Bo z portem rywalizować nie musicie, już wygraliście. Manufaktura to centrum miasta, a nie kolejny szary budynek handlowy.
  • Niezła bajka lol (gość) 2010-04-01 14:23:47

niezła bajka dzieciuchu...czy ty myślisz, że wszyscy siedzący na tym forum to kretyni? Historie o palcu w jedzeniu są tak stare, że czytanie ich to zwykła żenada. nic więcej
  • Manufaktura a port ... radek (gość) 2010-04-02 10:06:00

@Myślcie więcej: Fakt, że pomysł otynkowania Manufaktury został opisany w gazecie akurat pierwszego dnia kwietnia, powinien Cię uspokoić :D:D:D Pozdrawiam. Aaa... i masz rację - myślmy więcej :D
  • no no no Anonimek (gość) 2010-06-11 21:13:21

Pompa... bez Dwóch Zdań... musisz tu pracowac aby sie przekonać jaki tu jest hardcore :D:D Czasami idze lajtowo ale bywa ze jest zap...dol ale to juz bywa w pracy... sa mądrzejsze i ... głupsze :):) osoby :D:D ale ogólnie praca relaksacyjna :):) tylko wszytsko zalezy z jakimi osobami pracujesz ;)
  • Manufaktura Grecko (gość) 2010-06-12 11:14:56

Jeśli chodzi o Manufakturę to ja ją bardzo lubię. Nie wiem tylko czemu to miejsce na opinię drogiego, jest takie jak każde inne centrum handlowe generalnie. Poza tym trafiają się tam perełki takie jak np. dla Pań sklepik z eko-kosmetykami Juventa, w którym jest super wybór naturalnych kosmetyków oraz świetne ceny, znacznie niższe niż przeciętne na mieście. No i do tego samo centrum jest bardzo fajne, na spacery szczególnie.
  • Sklepy w Manufakturze Olenka (gość) 2010-06-15 12:03:16

Manufaktura jest naprawdę fajna, można zawsze ponarzekać, ale miło że jest takie miejsce w Łodzi, gdzie można spokojnie wybrać się na cały dzionek na zakupy, zjeść coś dobrego i fajnie spędzić czas. Ja mam tam parę swoich ulubionych punktów, podobnie jak poprzednik wspomniał jest tam Juventa (apteka i sklepik) gdzie warto zaglądać ze względu na najniższe ceny jakie w centrum miasta widziałam.
  • MAX ICE& coffe gość (gość) 2010-06-23 21:24:46

Wczoraj odwiedziłam lokal (kawiarnie przy rynku) po długiej nieobecności i bardzo niemile się rozczarowałam, kelnerka zamiast podać kartę siedziała na krzesełku i rozmawiała z koleżankami za baru, gdy zwróciłam jej uwagę potraktowała mnie fatalnie, była niemiła, opryskliwa. Gdy składałam zmówienie wydawało mi się, że w ogóle mnie nie słucha, co okazało się prawdą, gdyż deser, który podała był zupełnie inny niż zamówiony przeze mnie. W porównaniu z tym co było przed około rokiem i wcześniej jest dużo gorzej... szkoda.
  • max ice L (gość) 2010-09-23 21:38:15

Zgadzam się z Tobą. Kelnerki myślą tylko o makijażu i kolejnej imprezie. Kelnerka Monika mówi tylko o swoim chłopaku Jacku, a Iwona jest wredną zołzą! Kierowniczka Marzena czepia się o wszystko i nigdy nic nie robi. Za to często wychodzi na kilka godzin ( w godzinach pracy) na zakupy lub obiad z rodziną ( a pracownikom nie wolno przekroczyć 20 min przerwy). Jedyna pozytywna osoba w tym gronie to kelner Maciej i Marta. Tak na marginesie nie pracuje tam już długo, a o zwolnieniu poinformowała mnie koleżanka, przez telefon, bo pani Agnieszka zapomniała.
  • apteka w manufakturze gonzoss (gość) 2010-11-01 12:48:21

Pracuję nieopodal manufaktury i muszę powiedzieć, że sympatyczne miejsce, można zjeść jakiś obiad czy lunch i zrobić drobne zakupy, generalnie bardzo pozytywnie. Ostatnio odkryłem tam całkiem niezłą aptekę, chyba nazywa się za grosze. Przyznam, że najbardziej zaskoczyły mnie tam ceny, za apap na ból głowy ( a strasznie mnie tego dnia bolała ) zapłaciłem kilka złotych dosłownie. Nie przypuszczałem, że w tym centrum są takie tanie sklepy, ale widać manufaktura potrafi mnie jeszcze zaskoczyć choć bywam tam 2-3 razy w tygodniu :)
  • Re: apteka w manufakturze trajkotka (gość) 2010-11-04 11:02:35

Fakt, fajna jest ta apteka za grosze. Dla mnie wyznacznikiem tego czy jest tanio czy też nie są kolejki. Jeśli do danej apteki zawsze trzeba poczekać chwilkę w ogonku to znak, że ceny są dobre i można przeboleć te 5 min czekania. W za grosze fajna jest też obsługa, panie mają dużo roboty a i tak są miłe dla klientów, jeszcze mi się nie zdarzyło żebym wyszła stamtąd zażenowana poziomem obsługi klienta.
  • MAX ICE Chamstwo (gość) 2012-03-07 15:27:02

bydło w restauracji -nie warto i szkoda czasu tam aby pracować.Czym więcej się starasz tym bardziej cię nie szanują-dziadostwo!!!!!!!!!Wyżej s....ją niż d...mają a szczególnie P.Kasia która nic nie robi tylko chodzi i w kawe pije i zbija bąki.Kto ja wybrał????? ODRADZAM!!!

KOD

POLECAMY