RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Katalog Firm » Przychodnia Rejonowa nr 33 Łódź ul. Kasprzaka 27
  • rejestratorki do zwolnienia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Matka pacjenta (gość) 2009-11-16 08:17:57

ŹLE..ŹLE..ŹLE!!!! - Panie pracujące w rwjestracji zawsze maja czas na rozmowy i kawkę, nigdy zaś na odebranie tel.- mozna dzwonić godzinę ..lecz tel nie zostanie odebrany..nr jest wciaz zajęty z powodu odłozonej słuchawki.. jesli juz zdarzy sie wolny sygnał- trzeba mieć Duuuuuuuuuużżżżżzzo!!!!!!!! szczęścia, aby któraś z Pań ruszyła się!!!!!!!!!!!!!!Może należy zwolnić osoby pracujące w rejestracji - i zatrudnić w firmie prywatnej- oj z pewnością nauczyłyby sie na czym polega praca!!!!!!!!!!!!!!!
  • żalllllllllll !!! Pacjent (gość) 2010-01-27 16:15:50

Rzeczywiscie z dodzwonieniem jest problem, jednak gdy juz ktos raczy odebrać, to do usranej smierci mozna czekac aż udzielą ci informacjii ; /. Kąpletny brak zorganizaowania ze strony personelu, poprostu żenada! przez duze Ż....Po co podali ludziom ten telefon?, jednak na miejscu ju troche lepiej, chociaż i tak trzeba wystać swoje w okienku zanim łaskawie nas ktoś zauważy.Jesli nikt nie zgłasza skarg na to, lub jesli sa poprostu pobłażliwie traktowane, to niestety ale tak bedzie ..
  • rejestracja Gość (gość) 2010-05-31 20:33:35

jeżeli chcecie być szybko i sprawnie załatwieni należy powiedzieć że chcecie zamówić wizytę domową wtedy "dziarskie" panie w rejestracji bez mała przyjadą do domu i przywiozą pacjęta do przychodni żeby tylko lekarz nie musiał iść z wizytą. miałam taki przypadek, nie uległam musiała być wizyta ,a na nrzekania lekarza opowiedziałam mu całe zdarzenie
  • odp mg (gość) 2010-09-11 16:09:09

ciekawe czy wy w swojej pracy jesteście takimi asami.potraficie tylko przyjść do poradni i nawrzeszczeć ale oczywiście nigdy na lekarza tylko na pielęgniarki i rejestratorki a tak na marginesie czasy 'siedzenia na kawce'to się dawno skończyły bo jest za dużo biurokracji i nie wiadomo w co ręce włożyć ,więc się odczepcie i zajmijcie sobą.
  • rejestracja gosc 88 (gość) 2010-11-14 20:03:20

nie w kazdej reejstracji tak jest, popieram - mg - niech kazdy zajmie sie swoja praca a nie !!
    nie kazdy siedzi na kawce czy papierosku...!!
    biurokracji jest od cholery!!! jak nie wiecie na czym ta praca polega to sie nie wypowiadajcie.. narx
  • do niezadowolonych karolina (gość) 2011-04-12 12:38:07

witam,
    czesto korzystam z uslug tej przychodni i takie sytuacje jak opisuje kilka niezadowolonych osob nie zdarzyly mi sie. Proponuje przed wyjsciem do przychodni wziąc ze sobą usmiech, a zostawic roszczeniowość! a jesli ktoś chce sie wypowiadać to proponuje najpierw zajrzeć do slownika jezyka polskiego.... a dopiero potem pisać :) bo takie blędy to dopiero żenada!
  • opinia Marcin (gość) 2011-10-12 12:49:45

w pełni popieram p. Karolinę od 2 lat korzystam z usług tej placówki z czego raz nie udało mi się zapisać do lekarza w pozostałych przypadkach najdłużej w kolejce czekałem 40 min to chyba nie jest źle :)

KOD

POLECAMY