RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Katalog Firm » Auto "Kowalski" Szkoła Łódź 1 Maja 77
  • Górecki//bania Piotrek (gość) 2011-12-06 00:12:38

Auto-szkoła do bani nastawiona jedynie na branie kasy//instruktorka od siedmiu boleści Agata zwana totalnie pusta i nie miejąca taktu panienka.zero predyspozycji do tego co robi nie polecam bo tam tylko liczy się kasa odkąd nie mogą brać łapówki tak jak to robili kiedyś prawo jazdy można tam robić wieki dno i 1000metrów mułu..
  • mobil, łąkowa POLECAM Ania (gość) 2012-01-09 23:12:49

co prawda zdałam za drugim razem ale z mojej winy. Mały stresik mnie dopadł. Instruktorzy mają baaaaaaaaaaaaardzo dużą cierpliwosć, nawet to takich osób jak ja :) Miła i przyjazna atmosfera. Naprawdę godna polecenia.
  • autoszkoła kowalski Aśka M (gość) 2012-01-13 18:09:45

Super atmosfera. Polecam szczególnie Pana Marka M.Pozdrawiam także Pana Zbyszka i Panią Karolinkę. zadałam za 2-im razem. Wszystko co umiem zawdzięczam Panu Markowi i jego cierpliwości. Wdzięczna kursantka.
  • NAJGORSZY EXPERT OLEK (gość) 2012-02-24 11:42:17

NIE POLECAM AUTO SZKOŁY EXPERT STRACONE PIENIĄDZE I NERWY SĄ LEPSZI POZDR
  • Petrykowski OLECHÓW- Omijać z daleka!! Buziak (gość) 2012-05-06 21:00:03

Arek napisał:

Petrykowski to ham jakich mało ta szkoła nie powinna istniec to jakas pomyłkanie uczy wogóle tylko ma we łbie dodatkowe godziny aby wykupywac pieniądze u niego zapłacone to wyżucone inaczej w błoto pozdrawiam omijajcie

Odradzam każdemu zapisywania nie do tej szkoły. Niska zdawalnosć! Instruktorzy zamiast uczyć jeżdzić to załatwiaja swoje prywatne sprawy.Np: siedziałam w L-ce 30 min bo instruktorka załatwiała sprawe w urzędzie A jeśli juz jezdzą uczyć to po osiedlowych uliczkach typu janów, olechw czy widzew a nie po mieście . Np: Instruktorka uparła się szukać piejsca parkingowego na widzewie i zajeło mi to tylko godzine .Każą wykupywać dodatkowe godziny bo inaczej nie dostaniesz zaświadczenia ukończenia kursu. No żal! A jak juz nie mają wyboru i muszą ci go dać to robią to z wielką łaską!! A najlepsze było jak instruktporka chciała pomóc mi zdać egzamin i doradziła zebym przed egzaminem może wzieła sobie piguły uspokajające . No naprawde to była rada prosto od serca!! Oczywiście jesli chcecie wiedzieć to nic nie wziełam. Wystarczyło zmienić auto szkołe na inną!! LEPSZĄ i egzamin zdany!! Więc powodzenia w szukaniu lepszej szkoły !!
  • Petrykowski olechów lol (gość) 2012-05-06 21:10:42

kami napisał:

polecam auto szkołę Petrykowski a w szczególności Agnieszkę i Marcina prawdziwi profesjanoliści kursant jest najważniejszy nie było problemów z odebraniem dokumentów a P.Mariola w biurze super sympatyczna kobitka ps. na placu nie zostawiają kursanta jak w innych auto szkołach aby iść do tesco

Co ty gadasz za bzdury!!!
    Z tej agnieszki to żaden instruktor!! Szkoła petrykowski to dno!!! odradzam !!! Zamiast jezdzić i uczyć to załatwiała swoje sprawy!! A jak juz jezdziła to po osiedlach (janów,olechów i widzew bo tam mieszka).
  • Petrykowski olechów Ewa (gość) 2012-05-06 21:38:43

gość napisał:

Polecam bezstresowo szczególnie instruktorkę pani Agnieszko jest pani cudowna!

Jaka cudowna? dobrze się czujesz? Nie umie uczyć jeżdzić, kaze jezdzic tylko po osiedlach typu janów, olechów i widzew. Oszukuje z godzinami. A jak juz kaze jezdzic po miescie to tylko po to by załatwiać swoje prywatne sprawy .Odnosi się chamsko !!! Zero kultury!! Jeśli ktoś chce sie uczyć w odpowiednich warunkach , z kultura i rzeczywiście wyjezdzic 30h i bez problemu dostać zaswiadczenie o ukończeniu to niech tą szkołe omija !! a nie bedzie mi babsko robić łaske ze zaswiadczenie wyda!! ja bym się z nia policzyła jak bym ja spotkała !!

KOD

POLECAMY