RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Katalog Firm » Auto "Kowalski" Szkoła Łódź 1 Maja 77
  • super nauka!!! iwa (gość) 2007-01-25 22:47:17

polecam wszystkim co chca spokojnie,szybko i skutecznie nauczyc sie jeżdzić . Jest to auto-szkoła która zdobyła w ostatnim rankingu łódzkich auto-szkół 13 miejsce na ponad 130 wszyskich ogólnie w Łodzi . Mozna tu naprawde bezstresowo \"przejeżdzić\" cały kurs, jest TANIO , mozna wpłacać na raty i skutecznosc za 1-szym razem wynosi ponad 30% - z całego serca POLECAM !!!
  • polecam!!! Rafi (gość) 2007-01-27 23:34:38

szkoła jest ok.! Uczyłem sie jezdzic z fajnym instruktorem-jest spoko!!!!! Moge polecic ta szkołę wszystkim . Acha ta szkoła posiada strone: www.autokowalski.pl
  • www.autokowalski.pl Andrzej (gość) 2007-01-27 23:40:40

jest ok. własciciel jest przesympatycznym gosciem autko Opel Corsa !!! Instruktor duzo pomaga,mozna isc z nim na egzamin- zdałem za 1-szym RAZEM
  • superfajna szkoła! karusia (gość) 2007-03-21 21:13:53

bardzo dobra szkoła, miła i bezstresowa atmosfera w czasie jazdy, profesjonalni i przesympatyczni instruktorzy, jednym słowem najlepsza szkoła w Łodzi!!! POLECAM!!!!!! satysfakcja gwarantowana!!! egzamin zdałam za pierwszym razem!!!!
  • www.autokowalski.pl Grzesiu (gość) 2007-04-11 22:03:08

Gorąco polecam tą szkołę. Przesympatyczni instruktorzy, miła atmosfera w czasie jazdy jak i na sali. Fajne autka. !!! P.O.L.E.C.A.M.
  • nowe !!! Yaris oraz Corsa !!! Zbigniew Kowalski (gość) 2007-05-16 22:41:34

posiadamy również nowe Toyoty oraz Corsę
  • !!!SUPER FAJNA SZKOŁA!!! Caro (gość) 2007-05-31 09:52:59

Tu można szybko, spokojnie a przede wszystkim za rozsądną cenę nauczyć się jeździć- nowe, czyste auta a w upały klimatyzowana sala wykładowa. Serdecznie z całego serca P.O.L.E.C.A.M
  • Podzielam entuzjastyczne opinie Wdzieczna Kursantka S. (gość) 2007-06-15 15:39:55

Mam porownanie z inna szkola i dzieki temu moja opinia jest obiektywna.Instruktor wykazal 100% zaangazowania i konsekwentnie poprowadzil mnie do celu. Jest fachowcem w swej dziedzinie i jednoczesnie doskonalym pedagogiem. Egzamin zdalam w Piotrkowie przy jego obecnosci i jestem pewna, ze bardzo mi to pomoglo, o ile nie zdecydowalo calkowicie o moim sukcesie. Jesli masz problemy ze zdaniem egzaminu i nie wierzysz w swoje mozliwosci ta szkola jest dla Ciebie!! Goraco polecam!!!
  • NIestety nie mogę polecić tej autoszkoły Kasia (gość) 2007-06-19 13:13:35

Niektórzy instruktorzy się starają się czegoś nauczyć, jednak z marnym skutkiem, inni olewają pracę... Uciekłam do innej autoszkoły i radzę skorzystać z mojego doświadczenia i do autoszkoły \"Kowalski\" nie iść.
  • Szkoła Godna Polecenia Ciepły (gość) 2007-07-07 23:18:03

Pełen profesjonalizm, przyjemna, bezstresowa nauka w świetnej atmosferze. Duża skuteczność nauczania. Jest to szkoła którą z powodzeniem można polecić każdemu.
  • Ja polecam tę szkołę! Agnieszka (gość) 2007-07-16 12:12:09

Nie skorzystam z rady Kasi i nie ucieknę do innej szkoły.Część teoretyczna kursu była prowadzona profesjonalnie,w miłej atmosferze ale nie były to nudne wykłady.Teraz zaczęłam jazdy i muszę powiedzieć, że tak cierpliwego instruktora jak mój nie znajdziecie nigdzie.Mowa o właścicielu tej szkoły, który według mnie ma prawdziwy talent pedagogiczny. Wiem co mówię bo sama jestem nauczycielką.
    Gorąco polecam naukę tutaj!
  • oszuści!! Anula (gość) 2007-08-01 11:21:10

Szkoła ,,GÓRECKI\"mało profesjonalna wyzyskiwacze i oszuści!! kręcą jak mogą, skracają godziny jazd,czyli jak jeździsz do 15 to wysadzają Cie 14.40 na egzaminy wew. każą dokupywać jazdy...szkoda gadac..nigdy więcej
  • GÓRECKI NA PIOTRKOWSIKEJ Iza (gość) 2007-08-01 11:23:52

okropna auto szkoła, robią same probblemy nie polecam!!!łamią kodeksy i nie stosują się do prawa!!
  • Duże autoszkoły idą na ilość a nie na jakość!! gość (gość) 2007-08-16 12:02:29

Bo duże autoszkoły np. Exreme, Górecki, AB itp. idą na ilość. Czy mogą się profesjonalnie i indywidualnie zająć kursantem jak mają ich kilkudziesięciu? Pplecam Autoszkołę 16 L. W tej autoszkole nie musich czekać miesiąca czy dwóch aż zwolnią się się terminy i ktoś cię łaskawie umówi na jazdy. Przychodzisz i jeździsz. I jeszcze ceny mają niskie. Chyba, że jesteś desperado i wolisz zapłacić kupę kasy i czekać miesiąc aż ktoś łaskawie znajdzie dla ciebie czas. Dla niecierpliwych i rozsądnych podaję namiary na 16 L: tel 600-970-588 lub 602-716-997; ul. Sienkiewicza 13 (koło gmachu TV).
  • Dobra auto-szkoła w Łodzi mysia (gość) 2007-08-23 22:23:44

Chciałabym polecic nową auto-szkołe w Łodzi-podaje strone WEJDZ-www.autoszkola.nazwa.pl naprawde super i godne polecenia.Szkoła działa od niedawna ale uczą tam rewelacyjnie.Wspaniała, miła i fachowa kadra.Wiem coś na ten temat.Jeżdziałam w wielu auto-szkołach i nie mogłam zdać.Miałam sie przenieść do Sieradza ale trafiłam na tą auto-szkołe i zdałam-za tydzień odbieram prawko :) naprawde polecam!!!
  • The best akol (gość) 2007-08-24 22:37:20

Miałam kontakt z różnymi auto szkołami i jednoznacznie moge stwierdzić, że Auto \"Kowalski\" Szkoła jest wyjątkowa z wielu względów - od profesjonalnej obsługi po indywidualne traktowanie. Na prawde biorą na serio klienta i traktują go indywidualnie!!! Polecam niezdecydowanym z całego regionu jeśli chcecie szybko zdac i milo wspominac swoj kurs :-)
  • pytanie Kamila (gość) 2007-08-28 11:08:31

A możesz konkretniej? Jakie kodeksy i prawa łamią?
  • nie wiesz co piszesz Konrad (gość) 2007-08-28 11:12:47

Co Ty za głupoty piszesz? Kończyłem tam kurs i nie zauważyłem takich sytuacji... Jesteś Cieńka to godziny musisz dokupić tak jest wszędzie...
  • skąd jesteś ? eses (gość) 2007-08-28 11:15:34

jakiej autoszkoły włacicielem jestes (lub z rodziny) że takie brednie wypisujesz ? zdawałem u nich na A i w tym samym czasie co ja zdawało 5 innych osób wszyscy zdali za pierwszym razem. Polecam \"Góreckiego\".
  • Łamią kodeksy ??!! Zbig (gość) 2007-08-28 11:19:23

Ty chyba jesteś z SLD.. jakie kodeksy łamią ?
  • Czyżby nowa szkoła... Marta (gość) 2007-08-28 11:28:49

na Piotrkowskiej miała się otworzyć że niby konkurencja dla Auto-Szkoły Górecki hehe?? Reklama dzwignią handlu... padniesz tak jak Easy... :)
  • inteligencja a co to jest w ogóle?? kotka (gość) 2007-08-28 11:31:37

heheh sie nie dziwie że nie mogłaś zdać... http://www.autoszkola.nazwa./ gdzieś Ty sie chowała w kuble na węgiel??
  • Opinia innych auto szkół na temat Góreckich!!! gość (gość) 2007-08-28 20:30:00

Mówią niby tyle lat: A w rankingu łódzkich szkół są 2 najlepsze szkoły ,,Sztaba\" oraz ,,,safe driving\" nie znam ich Góreccyy :/, u nas inaczej się pracuje!
  • Góreccy niestety nie można polecić. gość (gość) 2007-08-28 20:41:28

dziwne zasady, nie można dogadać się z instruktorami,liczba godzin, którą można jeździć to 1 raz w tyg. max.2 razy, kurs można robić wieki
  • a kim jesteś? Sławek (gość) 2007-08-29 09:57:20

nawet nie masz odwagi się podpisać.. żałosne zero z Ciebie !
  • śmieszne Marta (gość) 2007-08-29 09:58:02

To proszę zajrzeć http://www.word.lodz.pl/informacja_o_auto_szkolach.pdf
    Ta cała SZTABA ma zdawalności 24,40 %
    Auto szkoła Górecka 35,7% za pierwsyzm razem a Safedriving czy jak mu tam się wcale nie łapie na ranking...
    Gratuluje poczucia humoru...
  • cienizna z Ciebie Sławek (gość) 2007-08-29 09:59:20

nie zaszkodzisz takimi marnymi wpisami Góreckim, mają swoją wyrobioną markę w Łodzi i takie żałosne wpisy tego nie zmienią.
  • hahah xxx (gość) 2007-08-29 10:01:44

To znów Anula vel... Kamila vel... Laska sie lecz... masz rozdwojenie jaźni?
    Idz pohandluj w Żabce...
  • hahaha 10 (gość) 2007-08-29 10:05:50

Opinia innych auto-szkół? Chyba tych co nie mają pracy i siedzą i piszą na forum... dobre...
  • Auto-szkoła Góreccy jak najbardziej godna polecenia. Monika (gość) 2007-08-29 14:29:48

sama kończyłam tam szkolenie na kat C :)
    Zdałam za pierwszym razem i właśnie robię kategorię C+E też u nich :)

KOD

POLECAMY