RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Katalog Firm » Auto "Kowalski" Szkoła Łódź 1 Maja 77
  • www.driver.lodz.pl autoszkoła DRIVER Tomek (gość) 2009-11-17 03:54:21

poszedlem na kurs, szybko mnie nauczyli, poszedlem na egzamin, szybko zdalem. i chyba o to chodzi? najlepsza szkola w rankingu WORD
  • Autoszkoła Angelika (gość) 2009-12-09 11:36:06

A ja polecam szkołe F1! Cudowni instruktorzy, bezstresowa atmosfera!!!! Tylko nim zawdzieczam to, ze zdalam za pierwszym razem i nie jestem wyjatkiem, bo wiekszosc zdaje za pierwszym razem. Gorąco polecam! napewno sie nie zawiedziecie! :) Pozdrawiam
  • AUTO SZKOŁA PETRYKOWSKI WANDA (gość) 2009-12-09 16:57:05

POLECAM TA SZKOŁE W 100%%%
  • AUTO SZKOŁA DĄBRÓWKI artur (gość) 2009-12-09 16:59:25

Polecam tę szkołe zdałem za pierwszym razem super atmosfera szybko solidnie
  • sprostowanie o Petrykowskim iza (gość) 2009-12-09 17:13:15

Jedna wielka bzdura ja wyjezdziłam 30 godzin i bez problemu otrzymalam zaswiadczenie zdalam co prawda za drugim razem ale na wlasna prosbe polecam w szczegulności instruktora Anie lub Marcina
    Proste jak ktos jest beztalenciem to nie pomoze i 100godzin
    pozdrawiam papa IZA
  • TYLKO EXTREME Ewelinka (gość) 2009-12-09 21:46:49

NAJlepsza Najwspanialsza szkoła w Łodzi to oczywiście extreme!!!! Jestem nią zachwycona! Jako totalny głąb nauczyłam się doskonale jeździć i dziękuję Ci za to Mareczku!!! Instruktorzy są przesympatyczni i chciałabym się uczyć jeszcze przez kolejne niesiące, no ale już pora na egzamin;( aż żal się było z chłopakami rozstawać :(((( Profesjonalni, zabawni, punktualni i przesympatyczni! Nic tylko EXTREME! :*:*:*
  • nie polecam kostulskiego ala (gość) 2009-12-14 13:09:00

kostulski z teofilowa to oszust nie polecam wszystkie szkoły tylko nie on odradzam tą autoszkołę.
  • Polecam AGME !!! Sylwia (gość) 2009-12-14 15:25:54

Polecam AGME,tylko tą z Paderewskiego bo podobno jest jeszcze gdzieś inna.Poleciła mi ją koleżanka ze szkoły która robiła u nich kurs i zdała za pierwszym razem!!! ja u nich byłam na dodatkach po 3 niezdanych :-(( niestety kurs robiłam w Sukcesie a okazał się porażką.W AGMIE jeździłam z właścicielem Piotrkiem naprawdę bardzo fajny człowiek w 5 godz. nauczył mnie więcej niż w sukcesie przez 30.a poza tym jest u nich fajna atmosfera już jak wejdziesz do biura tylko trochę ciężko trafić bo na piętrze w takim niebieskim pawilonie. POLECAM POLECAM POLECAM dzięki Piotrek i do zobaczenia na drodze hihi Sylwia B.
  • Sztaba Anka (gość) 2009-12-17 09:20:59

Ja polecam Sztabe, stara szkola, jazdy mialam co drugi dzien nie ma problemu czy rano czy wieczorem. Wyklady super prowadzone przez Darie, praktyka z Arkiem cierpliwy facet i dobrze tlumaczy. Egzamin zdany za drugim razem.
  • Adam jest the best !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ANIA (gość) 2009-12-17 23:13:34

Polecam t szkołę każdemu, kto chce nauczyc się jeździć. Zdałam za drugim razem (...Adam naprawdę sie starałam za pierwszym, ale nie wyszło..:()Mam prawo jazdy od wczoraj i nie boję się jeżdzić. Tego mnie nauczyłeś . Wielkie podziękowania dla najfajnieszego instruktora pod słońcem -Adama (chyba sobie wezmę jakieś dodatkowe jazdy ...hihihihi)Mistrz parkowania to właśnie Adam. Zresztą cała reszta też . Pozdrawiam serdecznie wszystkich :)
  • AGMA the best Tomasz (gość) 2009-12-26 01:01:57

Ja tez ich polecam, chociaż masz rację trafić do nich na to piętro to niezły wyczyn, Bartek i Zbyszek świetni, wyrozumiali i niesamowicie tłumaczą z Piotrkiem nie jeździłem ale kolega z kursu tez go chwalił.w każdym bądź razię z czystym sumieniem polecam agme.
  • Kowalski Anita L. (gość) 2010-01-09 08:09:53

Oczywiście potwierdzam wszystkie pozytywy dotyczące tej szkoły. Poszłam na kurs zachęcona komentarzami na tym forum i choć dojeżdżałam z Olechowa, nigdy nie żałowałam swojej decyzji. Na temat tej szkoły można by napisać esej, ale przecież nie o to chodzi. Wspomnę więc tylko o panu Zbyszku, którego nie da się nie lubić i o Karolinie, która była zawsze pomocna i uśmiechnięta. Kamil jest naprawdę niesamowity, świetny w tym, co robi i czyni cuda, bo właśnie przedwczoraj zdałam egzamin praktyczny za pierwszym razem. Choć pan Zbyszek mówił nam, że egzaminator nie jest potworem, który tylko czyha, żeby nas pożreć, to mój właśnie tak się zachowywał. Mimo to, dzięki Kamilowi zachowałam zimną krew, byłam pewna swego i (cytując egzaminatora) "wymęczyłam pozytywny". Pamiętam jak na pierwszej godzinie, po 30 minutach powiedziałam mojemu instruktorowi: TO CHYBA NIE DLA MNIE, a on stwierdził, że chyba żartuje i wypuścił mnie w miasto. Dziękuję za wysiłek i serce włożone w mój sukces. Dziękuję, dziękuję i jeszcze raz dziękuję. Jedyne, czego żałuję, to, że moja przygoda z auto-szkołą "Kowalski" dobiegła już końca. Pozdrawiam serdecznie.
  • AGMA niezdecydowana (gość) 2010-02-09 14:19:50

Czy ktoś może się podzielić informacjami na temat auto-szkoły AGMA ???
  • Auto Szkoła Kowalski iza (gość) 2010-02-09 15:23:42

Szkołę poleciła mi koleżanka, bo sympatyczni instruktorzy i jazda bezstresowa... I to prawda!!! Polecam każdemu! Dzięki nim zdałam za pierwszym razem!!!
  • jeśli autoszkoła to tylko MAGMA Ania (gość) 2010-02-10 17:20:43

jeśli ktoś zastanawia się nad wyborem autoszkoły to polecam "MAGMĘ" z ul. Pomorskij. ja równiez trafiłam tam z polecenia i nie żałują. Polecam instruktora Tomka :) :)
  • SZTABA!!!!!!!!!!!! Mała (gość) 2010-02-14 21:48:22

Polecam SZTABE!! to jest szkola na ulicy Snycerskiej...super instruktorzy, swietna atmosfera...Egzamin zdany za PIERWSZYM podejsciem!!!
  • AUTOSZKOŁA JUSZCZAK NAJLEPSZA madzia (gość) 2010-03-15 12:52:52

Jestem bardzo zadowolona bo zdałam egzamin na kat .b za pierwszym razem .Do auto szkoły juszczak trafiłam z polecenia wszystcy znajomi ukończyli kurs w tej szkole i zdali za pierwszym razem ja również. Bardzo sie ciesze i jeszcze nie moge w to uwierzyć gorąco polecam AUTO SZKOŁĘ JUSZCZAK (jeździłam z właścicielemp.Jackiem zrobił na mnie ogromne wrażenie... perfekcjonista)
  • POLECAM AUTO SZKOŁĘ JUSZCZAK MONIKA.F (gość) 2010-03-15 20:45:18

Polecam auto-szkołę Juszczak.Świetna organizacja i bardzo dobrzy instruktorzy .Zdałam za pierwszym razem, polecam tą szkołę i bardzo miło wspominam kurs .Pozdrawiam
  • POLECAM AUTO SZKOŁĘ AGMA gość (gość) 2010-03-17 18:29:03

Cześć niezdecydowana. Jeśli jeszcze nie wybrałaś auto szkoły to w odpowiedzi na twoje zapytanie dotyczące Agmy zgadzam się z moimi poprzednikami trafisz na naprawdę fajnych ludzi. Cierpliwych i naprawdę potrafiących uczyć jeździć. Najlepiej przekonaj się sama.
  • NIE POLECAM KOWALSKIE. MARTA (gość) 2010-04-14 20:55:13

Nie polecam kowalskiego zajecia teoretyczne były nie pełne a praktyczne przecietne od strony dydaktycznej ,jazdy skracane o 15 min.TERAZ WIEM ,ŻE MYŻE BYŁO MIŁO ALE ZOSTAŁAM SŁABO PRZYGOTOWANA I NIE MOGEĘ ZDAĆ EGZAMINY PAŃSTWOWEGO JUŻ,KILKA RAZY .....CHCE MI SIĘ PŁAKAĆ
  • KORNACKI - NIE POLECAM!!! Gosia (gość) 2010-05-05 21:17:44

Nie polecam nauki jazdy u KORNACKIEGO, który ma auto szkołę na Limanowskiego w Łodzi. Niby kurs tani, ale nie warto. Odwołuje jazdy, spóźnia się, przekłada godziny, gada przez telefon podczas jazdy. Nie czułam się bezpiecznie, po prostu odwala robotę i bierze kasę!!!!
  • :OO genia (gość) 2010-05-06 14:07:14

potwierdzam, jeśli masz wybrać auto- szkołę to tylko nie Górecki..
  • Górecki NIE POLECAM!!!! gość (gość) 2010-05-06 14:12:46

nie polecam szkoły Górecki, właściciel nie jest zainteresowany jazda, albo załatwia swoje prywatne sprawy albo rozmawia przez telefon w trakcie jazd, do tego zależy mu tylko na kasie!!!
  • Zaproszenie bengun (gość) 2010-05-10 08:46:24

http://bengun.like.pl zapraszam na moja stronę
  • AUTO SZKOŁA PETRYKOWSKI iza (gość) 2010-05-18 14:46:03

Właśnie zdałam egzamin za pierwszym razem polecam wam tą szkołe miło i zero stresu miałam super instruktora !!!!!!!!!!!!
  • BZDURA ANIA (gość) 2010-05-21 12:39:41

JA NIE MIAŁAM ŻADNYCH KŁOPOTÓW Z ZAŚWIADCZENIEM BO SIE NAUCZYŁAM JEŻDZIC. JAK CI NIE WYSTARCZYŁO 30 GODZIN TO MASZ PROBLEM I NIE JEDŻ PO SZKOLE BO JA WSPOMINAM JĄ BARDZO DOBRZE
  • Wpis zgłoszony do moderacji
  • Co ty gadasz ocw (gość) 2010-06-02 21:07:29

pól Olechowa ci potwierdzi ze szkoła jest do kitu widać ze jesteś podstawiona u Petrykowskiego za 1razem buhaha
  • zalezy u kogo jezdzisz Łódz (gość) 2010-06-09 06:58:50

Moja zona jeździ u pani Agnieszki i jest i na placu i na mieście mila fajna babeczka polecam jazdy z nią a co do wykupywania godzin trzeba było nie pyskować i nerwów nie pokazywać to by nie trzeba było godzin wykupywać a co do smutnej nie ważne czy dobrze się jeździ czy źle trzeba trafić na dobry dzień egzaminatora bo inaczej lipa niestety ale mieszkamy w Polsce
  • juszczak najlepszy gośc (gość) 2010-06-22 22:57:13

polecam autoszkołe juszczak debeściaki ....oczywiście zdałem za pierwszym...

KOD

POLECAMY