RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Katalog Firm » Auto "Kowalski" Szkoła Łódź 1 Maja 77
  • AUTOSZKOŁA KOWALSKI Monika (gość) 2009-07-20 21:57:35

W porządku szkoła POLECAM z czystym sumieniem. Co mnie urzekło jak wybierałem szkołę? nie potraktowano mnie jak osobe która ma kasę zostawić i finito... Lecz starano sie od poczatku do konca zrobić ze mnie kierowcę-nicę POZDRAWIAM całą ekipę z P. Zbyszkiem na czele i będę was polecała innym
  • KowaLski ok Gosia (gość) 2009-07-21 21:16:27

Plecam i dziękuje instruktorom a w szczególności Kamilowi egzamin zdany za 1 razem. Pozdrawiam cały zespół.DZIĘKI!
  • Juszczak najlepszy :) Gosia (gość) 2009-07-29 08:57:49

Według mnie najlepsza szkoła to szkoła Juszczak...Raty nie są oprocentowane i można sobie wpłacać powoli a nie odrazu całość...Cena kursu nie jest za wysoka bo to 1 100 zł...Na jazdy nie czeka się miesiącami...No i kadra młoda a doświadczona...Ludzie jeżdżący po kilka lat jako instruktorzy :) No i zdawalność na 2 miejscu :)
  • OSK KOŁODZEJCZAK bz (gość) 2009-08-01 17:11:18

Ja chodziłam do auto szkoły Kołodziejczak i jestem bardzo
    niezadowolona. Nikomu nie polecam tej szkoły!!! Pierwszy instruktor,
    z którym \"uczyłam\" się jeździć juz tam nie pracuje i całe szczęście!
    Na drugiej godzinie jazdy kazał mi wyjechać za miasto i jechac z
    prędkością 90km/h, załatwiał prywatne sprawy, uczył schematów na
    placu manewrowym (rękaw i parkowanie równoległe tyłem na pamięć!).
    Oprócz tego rozwiązywał krzyżówki na placu manewrowym, a na mieście
    ciągle coś wypisywał i nie zwracał uwagi na to co robię. Zmarnowałam
    20 h jazd i najadłam się strachu. Okazało się, że pan instruktor
    został zwolniony z przyczyn, o których lepiej nie pisać. Dopiero po
    tym trafiłam do instruktora z prawdziwego zdarzenia w tej samej
    szkole. Poza tym szkoła nie ma na placu manewrowym górki, nie mozna
    wjechać na plac własnym samochodem. Musiałam wykupić dodatkowe jazdy
    i mam nadzieję, że 16 h jazd wystarczy by zdać egzamin- bo tyle tak
    naprawdę trwał mój kurs praktyczny. Zmarnowałam pięniądze, zdrowie i
    nerwy. !!! OSK K.KOŁODZEJCZAK- NIE POLECAM !!!
  • Autoszkoła EXPERT Madzia (gość) 2009-08-05 21:25:55

Nowa szkoła ale bardzo przyjazdna dla kursanta. Dobrze uczą . Ja jestem zadowolona.
  • Madziu kursant Maciek (gość) 2009-08-10 15:25:18

KOWALSKI - DOBRA SZKOŁA JAK NAJBARDZIEJ!!!Jak jesteś absolwentką Experta to po co sie wpisujesz do nas wszystkich od Kowalskich???
  • odradzam szkołę autojuszczak gość (gość) 2009-08-13 11:39:52

Odradzam szkołę Juszczak!!! Totalnie niezorganizowany właściciel przez co kilka razy zapomnieał instrukrotowi przekazać, że jestem umówiona na jazdy, przez co traciłam czas. jeśli pracujecie w tygodniu nie liczcie na to, ze bedziecie jezdzic czesciej niz 2 razy w tygodniu.
  • sympatycznie Jabol (gość) 2009-08-22 19:03:00

Auto Szkoła Kowalski to naprawdę profesjonalni wykładowcy,wiedzą jak tłumaczyc i są megacierpliwi! :P
    PS.Pozdrawiam Mariusza :D
  • Polecam auto szkołę \"Kowalski\" Kasia B. (gość) 2009-08-30 18:28:45

W 100% polecam tą auto szkołę.
    Zdałam za 1 razem dzięki najlepszemu instruktorowi pod Słońcem - Adamowi :)
  • polecam k (gość) 2009-09-17 18:11:52

jesli ktos juz zwatpil w swoje sily i jest zrezygnowany polecam auto szkole Kowalski - tam przekonasz sie ze naprawde umiesz jezdzic i staniesz sie krolem szos;)
  • SUPER SZKOŁA SUPER KAMIL !!!! Robert. P (gość) 2009-09-19 14:44:48

Polecam serdecznie Wam tą auto szkołe, bardzo sympatyczni instruktorzy! Nauka z nimi to czysta przyjemnosc! Szczegolnie polecam Kamila. K !! Mozna go traktowac jak kumpla i gadac o wszystkim! Poza tym tlumaczy wszystko jasno i klarownie! DZIEKI TEJ SZKOLE ZDAŁEM PRAWKO ZA 1 RAZEM!! POLECAM SERDECZNIE

ROBERT :D
  • Bez wątpienie Juszczak Autoszkoła najlepsza !! pawel7 (gość) 2009-10-01 15:23:23

Nie zgadzam się ze zdaniem gościa powyżej. Auto szkoła Juszczak jest dobrze zorganizowana a taka sytuacja owszem mogła się zdarzyć ale nie jest to normą. Instruktorzy są bardzo sympatczni i mają doskonałe podejście do kursantów. II miejsce w rankingu zdawalności mówi samo za siebie :)
  • POLECAM \" KOWALSKIEGO\" Asia (gość) 2009-10-04 22:12:41

Ciekawie prowadzona teoria przez fantastycznego pana Zbyszka, możliwość jazdy z wybranym instruktorem (polecam i pozdrawiam przesympatycznego Adama).
  • Kowalski Emilia (gość) 2009-10-10 17:33:51

Jako szkole polecam... W prosty i przystepny sposob przeprowadzona teoria. p. Zbyszek jest WIELKI!! Co do jazd mam troche watpliwosci. Instruktor w prawdzie dosc jasno tlumaczyl manewry, ale sympatyczny byl tylko, gdy wszystko dobrze szlo. W razie jakis bledow dzialal dosc nieprzyjemnie na psychike... Nie wspomne juz o ostatniej godz jazd. Ale zdalam i to sie liczy!! Pozdrawiam wszystkich, ktorzy maja zamiar podzielic moje losy ;)
  • Oszust PETRYKOWSKI Auto Pseudoszkoła NIE POLECAM!!!!!! Zawiedziony kursant (gość) 2009-10-14 16:06:13

Jeśli masz za dużo pieniędzy,i nie chcesz mieć prawa jazdy to ta szkoła jest dla ciebie.Po samodzielnym wkuciu z płyty iwysłuchaniu 14godzin okrojonej teorii oraz wyjeżdżeniu regulaminowych 30 godzin dowiesz się że jesteś nieprzygotowany i nie dostaniesz żadnego zaświadczenia dopóki nie wykupisz przynajmniej kolejnych 10-ciu.Po tych 10-ciu usłyszysz to samo itd.W końcu gdy po wielkich trudach otrzymasz upragnione zaświadczenie na egzaminie praktycznym w mieście dowiesz się,że egzaminator nie zgadza się wogóle z instrukcjami instruktora.A po kilku minutach jazdy dowiadujesz się,że twoje umiejętności są odpowiednie na 15-tą godzinę jazd.Nadmieniam,że wyjeżdziłem 50 godzin.Po wykupieniu dodatkowych 4-ech godzin w innej szkole zdałem egzamin.Auto szkoła Petrykowski (Olechów)to strata czasu i pieniędzy.P.S. Na Olechowie polecam szkołę BRUM.
  • Auto \"Kowalski\" Szkoła G. :) (gość) 2009-10-21 15:20:01

Ja dziś po raz 1 podchodziłam do egz praktycznego, zakończyłam go po blisko 40 min wynikiem pozytywnym, więc pomyślałam, że podzielę się z Wami swoją opinią :) Swój kurs prawa jazdy rozpoczęłam ok 15 sierpnia i nie była to auto szkoła Kowalski. Wybrałam ją bo anajdowała się najbliżej mojego miejsca zamieszkania, później dowiedziałam się że nie cieszy się za dobrą opinią. Na szczęście trafiłam tam na wspaniałego instruktora (jedynego z tej szkoły, o którym ludzie mówili że jest ok), który nauczył mnie bardzo wiele. Dodatkowe godz wyjeździłam właśnie u p. Kowalskiego z Kamilem i muszę przyznać, że miałam ogromne szczęście, że trafiłam wlaśnie na tę auto szkołę i na Kamila, bo jest po prostu niesamowity :) Jazdy fajnie prowadzone, super tłumaczy, super atmosfera podczas jazdy. Na dzisiejszym egz powtórzyła się akurat ta trasa, po której z Nim jeżdziłam na ost moich godz :) Egzaminator taki trochę gburowaty, pokrzykiwał na mnie, nawet polecenia wydawał dość dobitnym tonem, ale ogólnie widać było że nie stara się na siłę oblać :) Auto szkołę \"Kowalski\" naprawdę polecam, myślę że w dużej mierze nasz późniejszy sukces na egz zależy właśnie od instruktorów, na których na swojej drodze trafimy, ja miałam to szczęście trafić na naprawdę dobrych i tylko Im zawdzięczam ten dzisiejszy pozytywny wynik :) Pozdr :)
  • W Łodzi tylko AGRA!!! Zadowolona (gość) 2009-10-23 11:26:27

Ja też skończyłam kurs w Agrze i jestem bardzo zadowolona!! szczególnie polecam Pana Jacka Kwiatkowskiego :) Zdałam za pierwszym razem :D
  • rewelacja! kierowca Ania:) (gość) 2009-10-25 19:35:45

to najlepsza autoszkola w miescie. fantastyczna obsluga, profesjonalna kadra i swietna atmosfera. instruktorzy z ANIELSKĄ cierpliwością:-) naucza jeździć kazdego!!
  • to bzdury ania (gość) 2009-11-07 12:28:57

kowalski to lipa jeżdziłam z radkiem i straciłam czas i pieniądze jezdziłam z kowalskim to samo pozdrawiam
  • NIE POLECA LUCYNA.K (gość) 2009-11-07 12:46:11

nie polecam miło tak ale nic więcej ...pozdrawiam
  • NIE IDZCIE TAM NIE POLECAM (gość) 2009-11-07 12:58:44

ZDAWAŁAM 14 RAZY ZMIENIŁAM SZKOŁAE I NARESZCIE ZDAŁAM I WIDZIAŁAM RÓZNICĘ....
  • A JA POLECAM TĄ SZKOŁĘ !!! ania (gość) 2009-11-07 19:29:08

KOWALSKI-SZKOŁA !!! OK!!! ,SAME 5 !!!może ktoś zdawał 14 razy? ale ja odniosłam pozytywne wrażenie z całej nauki u KOWALSKIEGO i słuchajcie nie znałam żadnego instruktora, który by za mnie coś robił, ja sama w miłej atmosferze zrobiłam cały kurs i zdałąm za 3 razem ale przynajmniej wiem, ze nie boję się jeżdzić. POZDRAWIAM cała kadre i jeszcze raz dziekuje!!!
  • tylko nie tu gość (gość) 2009-11-09 00:09:50

nie polecam tej szkołay już piąty raz nie zdałam żle mnie uczono
  • sam sobie opinnie była kursantka (gość) 2009-11-09 00:13:32

panie kowalski przestań pan sobie wpisywać opinie ...to śmieszne
  • erotoman... kursantka (gość) 2009-11-09 00:17:01

nie polecam instr,radka stracona kasa i czas
  • gość kursantka (gość) 2009-11-09 23:07:01

zgadzam się z przedmówczynią też jeżdziłam z inst.Radkiem i wysyłał mi listy miłosne i nic nie uczył ....
  • ???? no cięzki przypadek (gość) 2009-11-12 23:07:08

bez przesady to przeciętna szkoła srednia zależy z kim jeździcie jeździłem tam i jedni mogą być inni instr.tragedia zdałem za ..nie powiem szkoda gadać ...są gorsze szkoły przecietna szkoła pozdrawiam pana zbycha teoriia średnia ale coś pamietam powodzenia
  • autoszkoła \"KOWALSKI\" jest ok!!! kursant Krzysztof (gość) 2009-11-13 23:42:34

ja wybrałem tą szkołę z polecenia i nie żałuję, uczyła sie tu moja siostra, mama a teraz ja jeżdże w zasadzie już kończę i jestem zadowolony !!! czego tu oczekiwać ???
  • Autoszkoła Kowalski Marta (gość) 2009-11-14 22:57:10

Autoszkoła jest świetna, cierpliwi i kompetentni instruktorzy, bardzo miła atmosfera, na jazdy można zapisać się z bardzo krótkim wyprzedzeniem. Dziękuję zwłaszcza Michałowi za wszystkie rady, przydały się na egzaminie,no i super się z Tobą jeździło!
  • www.driver.lodz.pl - autoszkoła DRIVER Tomek (gość) 2009-11-17 03:51:47

polecam szczerze ta szkole, najlepsza w rankingu WORD, sam sprawdzilem, zdalem za pierwszym razem. Polecam instruktora Pana Artura, wg mnie najlepszy instruktor nauki jazdy

KOD

POLECAMY