RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Katalog Firm » VI LO - im. Joachima Lelewela Łódź ul. Podmiejska 21
  • VI LO kami22 (gość) 2007-01-14 20:43:00

VI LO Moja szkółka bardzo fajne miejsce więc zapraszam we wrześniu wszystkich chętnych aby przybyli do nas na Podmiejską :) :) :)
  • klasy B taka_jedna (gość) 2007-06-20 20:02:12

ja szczególnie zwracam uwagę na klasy teatralne (sama do takowej uczęszczam). Ci którzy kochają teatr, a nie siebie w teatrze roziwną tutaj swe skrzydła. Polecą wysoko...
  • Klasa z francuskim;) Paryżanka (gość) 2007-07-02 17:52:10

A ja dostałam się do klasy z rozszerzonym jęz. francuskim. Na to wypadło, chociaż cieszę się że jestem w \"szóstce\" od września:) Pozdrawiam!
  • Osoby z klasy teatralnej Monika (gość) 2007-07-06 22:00:15

ej a mam pytanko. O co chodzi z ta rozmowa wstepna? Prosze cie odpisz. bUzka
  • szkoła TasikDnB (gość) 2007-09-28 15:49:28

w zyciu nie spotkalam sie z tyloma leszczami na raz VI lo bije rekordy pod tym wzgledem
  • Super SQl Justa3a (gość) 2008-01-21 21:57:10

Zajefajna sql!!!! Pozdrawiam i polecam tą szkołe
  • Jestem zawiedziona. agnieszka1973 (gość) 2008-02-02 19:35:31

Uważam że wśród słynnych wychowanków bezapelacyjnie powinien znaleźć się Jacek Łuczak( jeden z najlepszych łódzkich aktorów, znany z takich sztuk jak Szalone Nożyczki lub Pół żartem pół sercem, wybitny talent łódzkiej sceny aktorskiej). Prosiłabym o uwzględnienie go w najbliższym czasie wśród absolwentów.
  • pytanie Kasia (gość) 2008-05-30 21:37:46

bardzo bym tam chciała iść tylko nie wiem ile punktów jest potrzebnych żeby sie dostać i czy mozna anglika od podstaw sie uczyc, bo niestety uczylam sie niemca ...prosze odpiszcie!krokwmrok@wp.pl
  • uuu..xD AAda (gość) 2009-01-02 14:00:13

tez wlasnie chcem isc do tej szkoly....chcialam jedynie zapytac czy poziom nauczania jest wysoki????
  • Chodzę do tej szkoły.. Jamajla (gość) 2009-01-20 17:03:28

Chodzę do tej szkoły i musze powiedzieć że jest bardzo ciekawie. W tamtym roku próg punktów to 100. W tym roku pewnie dużo się nie zmieni. Poziom nauczania jest w miare ok, czasem jest tak że nie robisz nic, a czasem tak że masz mnótwo roboty. :) Jednakże polecam szkołe. Fajny klimat tu mamy:)
  • klasa teatralna Edyta (gość) 2009-02-12 19:33:02

też bym bardzo chciała wybrać się do klasy teatralnej i mam pytanie o tą rozmowę wstępną...o co chodzi?...i tak w ogóle to jaki jest poziom bo nie wiem czy wytrzymam...błagam dajcie znać...
  • co w VI piszczy:) Mania (gość) 2009-03-08 16:20:27

cześć:) szukam wiadomości o VI, a dokładniej o profilu teatralnym:)co dokładnie trzeba zrobić na rozmowie wstępnej? jak wygląda rozkład zajęć teatralnych i impostacji? tzn. jak często w tygodniu te zajęcia się odbywają? Czy po tej klasie dostał się ktoś do jakieś szkoły teatralnej? z góry dziękuję za odpowiedź i do zobaczenia być może we wrześniu:)
  • pomocy... Edyta (gość) 2009-03-10 18:35:48

czy w VI LO są tylko jedna dni otwarte w marcu?...czy może jeszcze w kwietniu będą?
  • HELP SAMURAJ (gość) 2009-12-18 14:43:14

Witam chiałbym sie dowiedziec o próg punktowy do klasy prawnej jak i o poziom nauczania i ilość zajęc pozalekcyjnych Prosze o pomoc z góry dzięki
  • vi lo aa (gość) 2010-03-03 21:18:37

Próg punktowy.. 100-120... jeśli chodzi o poziom nauczania.. zależy od nauczyciela.. są różni. Zajęc pozalekcyjnych, do wyboru do koloru :)
  • ktoś z 6 ja (gość) 2010-03-08 00:09:02

Chętnie pogadałabym z kimś kto tam chodzi kto mógłby mi udzielić jakiś info o tej szkole, głównie chodzi mi o klasę teatralno-filmową. GG. 11976291. Pozdrawiam.
  • teatralno-filmowa pola (gość) 2010-03-11 15:00:51

Błagam!!!! Ile punktów mniej więcej trzeba miec do kl teatralno-filmowej??
    bo na stronie egzaminy.eu nie ma punktów z 6, jeśli ktoś wie to bardzo proszę o odp!
    a i czy punkty za ten test uzdolnien do tej klasy będą wliczane? Tzn chodzi mi o to, że np:mam 120 pkt i dolicza mi do nich te z testu? Na stronie egaminy.eu są progi z innych lat, czy to są te podane z tym testem czy bez?
  • serwilizm absolwentka (gość) 2010-03-20 21:54:41

Wł.Ziółek nie ukończył tej szkoły.Tak dla ścisłości.
  • WYKOP Nowic (gość) 2010-04-14 07:51:28

A cóż to znaczy - WYKOP -? To liceum uchodzi takie słownictwo ?
  • dni otwarte kevin (gość) 2011-01-11 13:30:31

cześć :) chciałbym sie dowiedzieć czy są w tym roku dni otwarte w waszej szkole i kiedy ? chciałbym sie dostac do waszej szkoły w tym roku do klasy teatralnej .
  • Dominika (gość) 2011-05-05 20:56:05

Witam wszystkich.
    Bardzo chciałabym dostać sie do VI LO w Łodzi do klasy dziennikarskiej. Mam do Was pytanko.
    Czy trzeba jakieś rozmowy odbywać czy po prostu bezpośrednio tylko punkty się liczą .
    Czekam z niecierpliwością na odpowiedź. Buźka.
  • mateo (gość) 2011-06-22 16:41:38

Jestem zrozpaczony.Jeżeli próg punktów wynosi 100 to ja się nie dostanę-mam 89.Szok.Napiszcie mi czy to prawda.
  • Drodzy rodzice Rodzicom (gość) 2012-05-07 14:58:20

Nie polecam nikomu tej szkoły, są w niej ludzie którzy życie traktują lekko. Tzn. dziewczyny żeby ulegały chłopakom, a chłopcy nie lada zawsze korzystają z tej okazji. Kiedy moja córka poszła do tej szkoły automatycznie rozpocząć się problem z papierosami, narkotykami i alkoholem. Na szczęście w porę to zauważyłam. Cieszę się tylko że nie skończyła z brzuchem jak to ponoć w tej szkole na ogół bywa. Bo dziewczyny które sypiają z chłopakami dla sportu to żadna nowość w tej szkole. Szkoła być może w porządku pod względem edukacyjnym ale pedagogicznie totalne zero... Nauczyciele wiele rzeczy udają że nie widzą. Jak chłopaki obracają dziewczyny na przerwach a potem umawiają się z nimi na nie z obowiązujący seks po szkole bądź idą w tym celu na wagary. Jestem z szokowana że taka szkoła może jeszcze istnieć. Fajna szkoła dla chłopców którym tylko dziewczyny do łóżka potrzebne. Szkołą po prostu rządzą używki i seks. Pozdrawiam

KOD

POLECAMY