RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Katalog Firm » XXXIV LO im. Krzysztofa Kieślowskiego Łódź ul. Żeromskiego 26
  • cool CHWDP (gość) 2007-01-09 17:35:53

• Uczen 34LO XX (gość) 2007-01-17 15:39:04

Chodze w tej chwili do pierwszej klasy w 34LO. Jetsm bardzo zadowolony!Szkola jest bardzo fajna, tak jak i nauczyciele w niej uczacy!Serdecznie polecam!!!NAprawde!!!
    P.S.Pozdroweinia dla prof.Szymona Pawlaka-najlepszego nauczyciela w tej skzole!:P
  • list?? klaudusia515 (gość) 2007-01-17 18:46:37

mam zamiar isc do tej szkoly po gim ale czy wrto?? czy szkola jest fajna??
  • list?? klaudusia515 (gość) 2007-01-17 18:46:41

mam zamiar isc do tej szkoly po gim ale czy wrto?? czy szkola jest fajna??
  • super szkoła Joanna (gość) 2007-01-31 11:21:45

Ja ukonczyłam te szkołe 11 lat temu ,i do tej pory wspominam fantastycznych nauczycieli( prof. historii oraz prof. geografii), a przyjaznie zawarte wtedy utrzymuje do dnia dzisiejszego.naprawde fantastyczna szkoła!
  • odp ja :) (gość) 2007-02-04 01:26:26

ja chodzę do ! klasy i uważam jest fajnie.
  • Stek... Sebastian (gość) 2007-02-17 01:49:03

Aż trudno uwierzyć mi, że o tej samej szkole ktoś ma tak odmienną opinię. Uczęszczałem do niej 12 lat temu (na szczęście odszedlłem po dwóch latach) i raczej kojarzy mi się z obozem koncentracyjnym niż uczelnią. Przez dwa lata nie zabrano nas na żadną wycieczkę i traktowano jak więźniów (zamykano szkołę na przerwy, a by z niej wyjść trzeba było mieć specjalne zezwolenia od nauczycieli).

Horror
  • Hehe :) Uczeń 34 LO :) (gość) 2007-02-19 22:56:23

W tej chwili jestem uczniem 34 LO. Mniejsza o to, której klasy. Pytanie było; czy warto iść do naszej szkoły? Moja odpowiedź jest taka: Uczniowie tej szkoły są poprostu zaje****i! Naprawdę można wyczuć dość fajną atmosferę. A co do nauczycieli... hmm... no cóż... O szanownym panie mgr.P. to może i ja się nie będę wypowiadał, bo to mojego języka szkoda :). Radze się od razu poprostu zapisać na boks :). Ale jest multum nauczycieli, którzy są naprawde the best! I tu pozdrowienia dla Pana dr. Generała G. :)
  • pol na pol gal anonim (gość) 2007-02-25 19:13:19

heh opis szkoly nieco wyimagowany a moze celowo napisany na okretke:Dszkola nie jest pierwszej jakosci jako budynek szkola jak szkola mila oblsluga,administracja,nauczyciele,mlda kadra....chociaz pini od vchemii nie da sie jej lubic po glebszym poznaniu,super dyrekcja,jezzeli chodzi o wyjscia poza szkole to radze byc dobra klasa nei podpadac i udzielac sie artystycznie ....kto powiedzial ze matematyczno informatyczne klasy maja tu wazna role BZDURA!!!!!!!!to szkola humanistyczna o czym w tym wypadku swiadczy nawet imie patrona,jest jezyk wloski ,francuski,podstawy laciny...no szczerze to w tej szkole czuje sie lepiej niz w gimnazjum tutaj czuej sie wolna mimo ze nie wypuszczaja podczas przwrw ale serio mona sie zrealizwoac
  • DuPA kat (gość) 2007-03-03 12:53:10

jestem w maturalnej kLasie szkola jest poprostu super... wysmienita kadra nauczycielska poprostu bomba a no i nie mozna zapomniec ze ciagle spotkania z aktorami ostatnio byl MROCZEK :)
  • Warto.... denim (gość) 2007-03-09 15:45:29

Warto, swietni ludzie i atmosfera.
    http://lo34.szkoly.lodz.pl
    strona in.
  • pytanie o przerwy sylwia (gość) 2007-03-12 00:32:47

jak to nie wypuszczaja podczas przerw?? chciałam isc do tej szkoly ale to mnie lekko zniecheca
  • Każdy ma swoje zdanie:) Laura (gość) 2007-03-25 19:18:01

Ja też uczęszczałam do tej szkoły (całe 4 lata) 12 lat temu ukończyłam ją i byłam bardzo szczęśliwa, że to już nareszcie. Wspominam ją najgorzej ze wszystkich trzech szkół (podstawówka, LO i uczelnia wyższa). Przytłaczająca w środku i na zewnątrz. A z wychodzeniem na przerwy nie było najmniejszego problemu. Na dużej przerwie prawie wszyscy gromadą szliśmy na pobliski rynek (Pl. Barlickiego)pooglądać co też nowego naprzywozili nasi wschodni sąsiedzi.To najprzyjemniejsze wspomnienia z tej szkoły:)(: Nauczyciele w miarę w porządku poza moją wychowawczynią, która kochała lizusostwo. Takie puste babsko. Nie wiem czy jeszcze tam uczy, ale podejrzewam, że tak, bo gdzie by ją chcieli???
  • szkoła do bani..!! karola (gość) 2007-04-06 11:20:57

wogóle mi sie nie podoba ..!!
    nauczyciele tylko od niektorych przedmiotów zwracaja uwage na uczniów! a reszta poprostu totalna olewka !
    myslałam ze bedzie lepiej !! caly czas tylko hjakiej wyjscia a nie ma pozadnej nauki !!:(
  • dno absolwent (gość) 2007-04-26 16:23:23

Jeśli lubi ktoś szkołe w której rządzi niesprawiedliwośc to polecam, skończyłam ją w tamtym roku i był to najszczęśliwszy dzień w moim życiu. Jednego się tam nauczyłam, uczciwośc nie popłaca! Chociaż jest jeden nauczyciel którego naprawde będę dobrze wspominać, uczy angielskiego:)
  • beznadziejna z (gość) 2007-04-29 21:13:41

szkoła jest iscie beznadziejna. nikomu nie polecam! chyba ze chcecie wstawac rano i mowic; ja pierdo.le znowu do tej zj.eb.anej szkoly,poj.ebanych ludzi i nauczycieli. ZDECYDOWANIE ODRADZAM
  • SZKOŁA OK kogut (gość) 2007-04-30 08:25:13

SZKOŁA FAJNA, NAUCZYCIELE TEZ OK, ZWŁASZCZA MŁODA KADRA JEST SUPER, SERDECZNIE POLECAM
  • Fajna szkoła Sobi (gość) 2007-05-03 11:20:19

Ja skończyłem 34LO w 2001 roku i bardzo milo wspominam tam czas.
    Super ludzie, fajni nauczyciele - oczywiście nie wszyscy tak jak w każdej szkole.
    Naprawde warto tam iść.
  • Naprawde fajna szkoła!!! Ania (gość) 2007-06-11 19:32:38

Własnie kończe 2 klase w tej szkole i jestem bardzo zadowolona z niej!! Nauczyciele są naprawde fajni.. no może nie wszyscy, a większość.... ale czy istnieje taka szkoła że wszyscy są spoko?? ludźmi, którzy narzekają na ta szkołe sa osoby, które nie uczęszczaja na zajęcia i dziwią się, że nauczyciele mają wąty ;/;/;/;/ ....... A ludzie jacy..hmmm mieszanka ;D i mroczni i blondynki :) Polecam jak najbardziej!
  • Hej Ja (gość) 2007-06-28 15:02:17

Byłam i jest fajna
  • świetna szkoła absolwentka 34lo (gość) 2007-07-01 21:20:40

W tym roku ują skończyłam.Nie było mnie tam 2 miesiące,a już tęsknię...Ma swoisty klimat,którego wielu szkołom brakuje.Co do nauczycieli,to tak jak wszędzie-bywa różnie,choć uważam osobiście,że nie ma na co narzekać.Sczególne pozdrowienia dla Prof.Gremplewskiego,Szmigla i Gintera;) Naprawdę gorąco polecam tę szkołę wszystkim gimnazjalistom.Może jescze wspomnę,że szkoła dąży do tego,aby uczniowie się rozwijali w poszczególnych kierunkach:są warsztaty operatorskie,dziennikarskie,zajęcia z historii sztuki i wiele innych.Ponadto często przyjeżdżają znani aktorzy,reżyserzyitp.Za mojej kadencji był m.in Maciej i Mateusz Damięccy,Krzysztof Zanussi czy Manuela Gretkowska.
  • Nie polecam! absolwent(na szczęście) (gość) 2007-07-02 12:15:42

Szkoła schodzi na psy z roku na rok. Coraz mniej dobrych nauczycieli, nieciekawe zajęcia. Słabe zainteresowanie uczniem, a jedynie dążenie do \"zrealizowania programu\". Pani Dyrketor jest miła jak czegoś potrzebuje. Nie wspominając o nieuprzejmych i niesympatycznych pracownicach sekretariatu, które już dawno temu wypaliły się w zawodzie. Ma się wrażenie, że ta praca sprawia im mnóstwo problemów. Nigdy nie mają czasu, nawet w jednej godzinie tygodniu gdzie przyjmują uczniów robią to z ogromną łaską zachowująć się przy tym nieprzyjmnie. To naprawdę ogromny minus tej szkoły bo buduje opinie całości.
  • Dobre liceum Piotrek (gość) 2007-07-05 11:46:36

Uczyłem sie tam w latach 1995-1999. Bardzo dobrze wspominam to liceum, atmosfera świetna. Nie wiem jak jest teraz, wtedy było super. Polecam szczególnie dla osób z zacięciem humanistycznym bo stamtąd podobno łatwo do Łodzkiej Filmówki. POzdrawiam moją wychowawczynię obecna panią dyrektor.
  • nie!! nie!! (gość) 2007-08-06 12:31:53

szkołe skończyłam rok temu i naprwde najgorsze mój wybór w życiu to isc do tej szkoły!!nauczyciele to dno!!zajecia teatralne czy jak to sie tam nazywało to nieporozumienie!!tylko rokosz był wporządku i robił fajne ciekawe rzeczy...reszta nauczycieli ma wszystkich głęboko w d...!!pani dyrektor jest stronnicza i w wypadku konfliktu uczen-nauczyciel...zawsze stoi po stronie nauczyciela!!szkoła robi wszystko pod publiczke!!opis szkoły jest bardzo upiększony nie polecam....no chyba ze ktos lubi jak sie go m gleboko w powarzaniu!!pozatym chodzi do niej duzo brudasów grających na przerwach na gitarach!!masakra!!nie polecam
  • XXXIV lo monka (gość) 2007-08-19 16:52:10

hej ... idziesz do tej szkoly czy zrezygnowalas?? bo ja tez i nikogo nie znam a musze sie dowiedziec paru rzeczy ;) odezwij sie do mnie na gg 3715391
  • Kto wierzy w bajki.. Paulinka (gość) 2007-09-17 15:08:31

jestem w 3klasie koncze ta bude na szczescie bo niczego nie zaluje tak bardzo jak wyboru tej szkoly.. Tu na pewno nie licza sie z uczniami-uczen to pol-czlowiek (lekko mowiac)obiecuja zlote gory..a nic z tego nie ma w realu-chyba ze za kase.. to szkola ewidentnie dla bogatych-ze wzg. na liczne wygurowane i bezwzg.narzucone oplaty (oprocz tych normalnych)
    masa lekcji przepada...
    ODRADZAM!!!
  • Byle dalej od 34LO Uczennica tej budy;/;/ (gość) 2007-09-17 15:26:31

Cały ten opis szkoly to BZDURA!!!! sciema jak nie wiem!!! szkola jest do bani,a uczniem po prostu gardza...z malo ktorej lekcji cos wynosisz..wikeszosc nauczycieli ma cie gdzies..
    nie mielismy prawie calutki rok ang.-pani (p.Nimir)ktora zatrudnili olala nas i nie przychodzila na lekcje albo byla na zwolnieniu albo sie spozniala albo po prostu nei prowadzila lekcji a stawiala laski jedynie...
    cala klasa same 2je na koniec roku... efekt jest taki ze mam rok w plecy z ang. i jak zdam mature to bede sie cieszyc..klasa rok mlodsza jest dalej z materialem niz my-no to do maja...MATURA...OBLANA! dziekujemy p.Dyrektor bardzo o nas zadbala!!!
  • warto misia (gość) 2007-09-23 10:39:42

ja tez w tym roku skonczylam 34 lo i uwazam ze to wspaniala szkola a nauczuciele tj prof.Pawlak czy prof.Sliwinska albo prof.Greplewski sa najlepszymi nauczycielami z jakimi sie kiedykolwiek spotkalam
  • Gremplu zmiata;] Absolwent (gość) 2007-10-06 17:06:04

Gremplu zmiata;] Poziom nauczania zlaeży w niej od nauczyciela więc bywa z tym róznie, przede wszystkim super ludzi się poznało;]
  • ha! mile wspomnienia smillle (gość) 2007-10-07 22:16:41

polecam szkólke lekko wykręcona co prawda ale jako absolwentka mam mile wspomnienia. poza tym dostałam sie tam gdzie chciałam i nie miałam jakis większych utarczek z kadra nauczycielską. Pozdro na pierwszym miejscu dla generała G of kors oraz Duffies bo sie należy, najlepsze sniadania w sklepiku u pani E oraz specjalna dedykacja dla anakina, dancer\'a i justina timberlake\'a. a przede wszystkim dla reszty squadu naszej pamietnej klasy
    3mta sie wszyscy
    lov ya all

KOD

POLECAMY