RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Katalog Firm » Riff Raff Łódź Roosevelta 10
  • A A (gość) 2007-02-23 19:20:24

• uwaga na pseudo ochrone TOMASUS MAGNUS (gość) 2007-08-25 17:29:57

Trzeba uważać na pseudo ochronę tego lokalu.Panowie napakowani sterydami o bardzo małym rozumku
    Potrafią zachować sie bardzo agresywnie, co do klienta (grzecznego klienta)
  • ochrona mrówka (gość) 2007-09-20 12:36:25

ochrona... straszna ,chłopcy agresywni strasznie
  • dziwne Monika (gość) 2007-11-19 15:26:09

Ja nie wiem o co chodzi z ochrona, chlopaki sa naprawde super i dzieki nim jest tam bezpiecznie.
  • kiedyś A (gość) 2008-04-19 19:35:43

to był Raff...zupelnie co innego niż teraz...Dobry rock i metal...A teraz trudno nazwac to co sie tam wyprawia!
  • Szajse Ja (gość) 2008-04-21 08:20:42

Lipa nie klub, obsługa do bani a co do ochrony to tragedia :/
  • lipa Andre (gość) 2008-07-06 02:28:24

nie ciekawy club.
    ochrona do kitu, patrza tylko kiedy i komu przywalic... barmanki zle jakby tam za kare musialy pracowac. no i muza do kitu, non stop rabanka i rabanka.
  • do moniki Andre (gość) 2008-07-06 02:32:47

monika jestes kobieta , to pewnie ze dla ciebie ochrona jest tam mila i wogule ...
    ciebie by ochraniali nawet w wc w czasie \"sesji\"
  • ochrona zbyszek (gość) 2009-04-20 10:53:18

Nie jest to bezpieczne miejsce-w kazdej chwili mozna dostac od ochroniarza.bylem tam z 20 razy i sam widzialem.Nie wiem po co jeszcze tych debili tam trzymaja.wylac na zbity pysk!
  • ochrona do jone (gość) 2009-08-16 23:10:29

Fajna muza, zróżnicowana, można poskakać i powygłupiać. Jest jedno ale, ochrona. Balerony z siłowni, napakowani sterydami i trzeba z nimi uważać. Bez konkretnych powodów wywalą z lokalu. Nie ważne jakiej jesteś płci, jak mają ochotę to każdemu dokopią. Jak ktoś pamięta ochronę ze Studio na kilińskiego (stare czasy), to ci są tacy sami. Napakowani sterydami mięśniaki, próbujący udowodnić że ptaszki im sie nie skurczyły. Dziewczyny powinny tamm chodzić z ochroną, bo inaczej grubasy dadzą im w kość.
  • ochrona monia313 (gość) 2009-08-17 22:47:22

podzielam zdanie poprzedników, ochrona do kitu. Właściciel powinien zainwestować w kogoś sensownego, bo obecni szukają jedynie zaczepki bez względu na to czy jesteś kobietą czy mężczyzną. Nie polecam nikomu właśnie z powodu ochrony!!
  • OCHRONA Blondi (gość) 2009-09-04 10:02:13

Wybrałam się pierwszy i ostatni raz do tego klubu... Nawet nie weszłam do środka, miałam wrażenie, że ochroniarz zaraz mnie uderzy! Nie mówiąc o ton i sposób w jaki odnosił się do mnie... Tylko dlatego, że spytałam, czy szatnia jest obowiązkowa...
  • Manager kasia (gość) 2009-09-27 12:46:46

ochroniarze moze do bani ale manager jest Swietny!!!
  • ochrona konri (gość) 2009-12-09 16:05:16

Ochrona klubu jest fatalna zero kultury, na słowo "dzieńdobry" nie odpowiadają. Nie wpuscili do klubu kolegi, ktory przyszedł w polarze bo to niby eksluzywna dyskoteka teraz, śmiechu warte. Sami stoją na bramce w jakichś dresikach z odpustu i bluźnią co drugie słowo. Wspaniała kutura pogratulować włascicielowi wyboru personelu.Ogólnie niski poziom i okropne dicho. Kiedyś to było fajne miejsce mozna smiało było wpasc na piwo. Dzisiaj jedynie sympatycznie czas mozna spędzić na dole gdzie obsługa jest naprawdę miła.
  • uwaga bandyci z ochrony!!!!! filip (gość) 2010-02-04 15:23:13

klub porażka, a zwłaszcz ochrona, w sobote ochroniarz wpadł w furie i pobil przy wyjsciu dwie dziewczyny a trzecia zrzucil ze schodów (ma zlamana reke) po czym uderzyl dwoch chlopakow ktorzy staneli w obronie. porazka. uwazajcie na siebie chodzac tam. a ja zadbam zeby klub zostal zamkniety
  • :) obrońca (gość) 2010-03-20 20:44:11

huja si e znacie ochrona mnie pobiła ale zasłużyłem ...
  • baznadzieja mieszkam obok (gość) 2010-08-24 21:55:33

pomijam wszystko bo szkoda słów, ale ci pseudo ochroniarze zasługują na kilka słów! co za idioci! pewnie dlatego że koksu za dużo!
  • :/ paula (gość) 2010-11-19 09:07:28

Ochrona tragiczna!! Dwaj bezmozgowi kretyni, ktorzy tylko szukaja zaczepki i czepiaja sie porzadnych ludzi :/ To nie do przyjecia, ze oni jeszcze tam pracuja!! Bylam tam pierwszy raz i nigdy moja noga juz tam nie postanie!! NIE POLECAM NIKOMU!!!!
  • :/ paula (gość) 2010-11-19 09:09:28

Klub wyglada niezbyt ciekawie! Poza tym 2 tepych ochroniarzy, ktorzy chyba nie wiedza jak powinno sie traktowac klientow! Zapominaja sie i mysla, ze sa niewiadomo kim... Nie wiem czy menedzer zdaje sobie sprawe z tego, ze psuja oni renome klubu odstraszajac normalnych ludzi! Niestety nie moge powiedziec ani jednego dobrego slowa o tym lokalu! Nie polecam nikomu, kto chce sie dobrze bawic!!
  • kasia (gość) 2011-04-01 17:16:49

klub jest tragiczny patologia tam chodzi.Zero kultury i w toaletach burdel.Ochrona to swinie i pedały.Wpuszczaja tam wszystkich niedługo ten burdel zamieni sie w gimnazjium wiec zadnej selekcji tam nie ma.Podłoga jest dziurawa nawet nie da sie tanczyc jednym słowem jest to najgorszy klub w łodzi
  • kasia (gość) 2011-04-01 17:19:30

dla mnie jestes frajerem jak ci ochroniarze,skoro ci sie podobało obicie mordy
  • ! v (gość) 2011-04-17 12:03:36

A ja tam jestem stałym bywalcem, znam wiekszosc osob i te Wasze opinie na temat ochrony sa wyssane z palca. Pisza je pewnie osoby ktore zostaly wyproszone z klubu wlasnie za robienie bydla przez ochrone. A skoro bydlo nie umie sie zachowac trzeba je traktowac jak bydlo.. Ale jak zawsze ktos musi byc winny. dla mnie lokal jest super. Muzyka do wyszalenia sie, obsluga przyjemna a ochrona - jesli sami nie szukacie zaczepki to napewno nic Wam nie grozi
  • ;] bender (gość) 2011-11-01 22:51:53

Prawda jest , ze ochrona to kpina... Ochrona ma pilnowac porzadku a nie zachowywac sie jak wlasciciele lokalu...Panie... Wyrzuc pan tych bezmozgich karkow bo bedziesz pan mial pustke w lokalu!!!
  • Lokal jest mega ! Bywalec (gość) 2011-12-18 20:05:19

Dla mnie to jeden z lepszych lokali w Łodzi. Przychodzą tu normalni ludzie, nie żadna Warszafffka jak to teraz jest w modzie. Bardzo miłe kelnerki i profesjonalni barmani. Nigdy nie miałam zatargu z ochroną, moi znajomi płci męskiej też nie, jeżeli umiecie się zachować i nie robicie żadnych burd to nic Wam nie grozi, przecież to normalne że ochrona musi interweniować żeby zaprowadzić porządek. Dj fantastyczny, świetnie miesza najnowsze hity ze starymi klasykami. Ceny jak najbardziej przystępne. Nie wyobrażam sobie na tą chwilę imprezować w innym miejscu !
  • Hm. Chuda (gość) 2012-02-20 00:36:55

Klub jak klub, owszem, co do ochrony może być sporo 'ale' jednak wszędzie ochrona jest taka sama, a zachowując się tak jak zachowują nabywają respektu ze strony gości, bo nie mogą dać sobie nakupkać na głowę, ale owszem adhd można im przybić. Tego jacy są są plusy i minusy, bo jak np jakaś dziewczyna czuje się napastowana przez jakiegoś nachalnego kolesia to przynajmniej wyjdzie z klubu raczej bezpieczna. A co do klubu, może to nie jest jakiś tam super hiper mega lokal, ale jest to jak dla mnie pub z bonusem dyskoteki, dla mnie jak najbardziej. :)
  • Minęli się z założeniem arrgh (gość) 2012-03-16 21:08:29

Klub reklamuje się jako lokal z muzyką z lat 80'. W przeciwieństwie do wielu oceniających, nie mieliśmy problemów z ochroną (swoją drogą kogo oczekujecie w ochronie, 50-cio kilogramowego nastolatka czy karka, który w razie problemu wyniesie gościa za fraki?). Muzyka - totalna porażka. Przyszliśmy na karaoke z zamysłem, że będzie można pośpiewać piosenki z lat 80'. Niestety impreza okazała się zwykłą potańcówką dla studentów, a jeśli te piosenki miały po 30 lat, to ja jestem z lat 60' a nie 90'. Jedyny plus to brak hipchłopów i dresów oraz zero discopolo w repertuarze. Ale idąc na KARAOKE oczekuje KARAOKE, a nie potańcówki do przebojów z radia eska, granych przez dja. Śpiewania było może 20-30%, reszta to piosenki puszczane obecnie w popularnych radiach, więc nic ciekawego. Sala tylko dla palących, dla niepalących tylko mała kawiarnia na dole.

KOD

POLECAMY