RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Turystyka » Stacja Nowa Gdynia NIE WARTO
  • Stacja Nowa Gdynia NIE WARTO
  • Stacja Nowa Gdynia NIE WARTO M. (gość) 2006-08-21 12:08:14

Nie warto odwiedzać w/w ośrodka, zdecydowany brak ochrony rzeczy osobistych. Jak za ceny, które życzą sobie, człowiek zupełnie nie może liczyć na jakąkolwiek ochronę i bezpieczeństwo. Zostałem tam okradziony a kierownictwo jedynie skwitowało to jednoznacznie, że nie może brać odpowiedzialności za poczynania innych. Kompromitacja, NIE polecam.
  • okradziona Ania (gość) 2006-08-22 14:48:01

Widze, że nie jestem jedyna, która straciła coś w Nowej Gdyni. Ukradziono mi tam ręcznik Lacost'y - a obsługa się wykpiła. Teraz to już nie wiadomo kto tam przychodzi i z czym wychodzi.
  • co za naród:( trochę rozumu (gość) 2008-03-12 23:41:35

ludzie wy sie opanujcie!!!!! co obsługa miała wam ręcznika szukać ( Lacost\'y)??? to trzeba brac tańszy ręcznik a nie szpanować na basenie! a kolejna rzecz....tam kradną klienci....nie obsługa!!! i tak jest wszędzie!!!! na jakim wy świecie żyjecie!to może trzeba pilnować swoich rzeczy a nie zwalać odpowiedzialność na obsługę!!! mnie ktos ukradł klapki...i trudno...stało się. Kierownik recepcji zrobił wszystko,żeby wyjasnić sprawę...ale przecież nie będzie obszukiwać każdego wychodzącego gościa. nie róbcie wiochy z siebie....bo żal patrzeć
  • nowa gdynia heatoflive (gość) 2010-11-10 19:23:18

Nowa Gdynia - tragedia, ceny chore regulamin chory, zero elastyczności i zero dbania o stałego klienta, nigdy więcej kasy tam nie zostawię> widać nie zależy im na dobrej opinii. A może jeszcze za mała konkurencja ?
  • nowa gdynia joanna (gość) 2011-07-28 01:09:18

Niestety także muszę przyznać, że na Nowej Gdyni kradna.. Widomo, ze nie obsluga a klienci ale to przeciez w kwestii klubu powinno byc zagwarantowanie klientom bezpieczenstwa.Mnie ukradziono tam telefon i kilka razy slyszalam o kradziezy butow... Pracownicy skwitowali to jedynie w ten sposob, ze buty nalezy chowac do szafek... Szkoda tylko, ze szafki sa tak malenkie, ze ledwo co mieszcza ubrania.
    Poza tym, duzym minusem Nowej Gdyni jest to, ze ubylo kilku dobrych instruktorw, plan zajec niestety czesto ulega zmianom... Mam nadzieje, ze kierownictwo wreszcie sie opamieta. W przeciwnym razie potraca jeszcze wiecej klientow, ktorzy przez wiele lat byli stalymi bywalcami klubu, jednak coraz wiecej z nich ucieka do innych konkurencji z powodu niepowaznego traktowania.
  • CENY Z KOSMOSU sasza (gość) 2011-08-02 14:09:08

Byłem na badmintonie, za godzinę gry zapłaciłem ponad 90 zł.Prawie 50 za kort, ponad 30 za wypożyczenie sprzętu i 20 zł za jakieś głupie karty członkowskie (ważne TYDZIEŃ!) Nie polecam
  • Super Polecam Wszystkim Alexis (gość) 2011-09-01 21:16:47

28 września byliśmy gośćmi w Stacji Nowa Gdynia. Hotel SUPER, basen jak basen ok, wszystko jest tylko zjeżdżalnia..., korty tenisowe, siłownia, boisko do badmintona robi wrażenie! Restauracja mała ale konkretne menu, jedzenie przepyszne, kelnerzy z prawdziwego zdarzenia. Wszytkim polecam.
  • Jestem zadowolony. Miki (gość) 2011-11-04 16:51:52

Chodzę od kilku lat na basen, nigdy mi nic nie zginęło. Uważam, że ceny za basen nie są z kosmosu, raczej są rozsądne,
    Czasem można trafić promocje i jest trochę taniej.
  • okradziony okradziony (gość) 2012-02-20 18:53:55

Nie wiem jak jest teraz. Mnie kilka lat temu włamali się do szafki i ukradli pieniądze. Wezwałem policje, sprawa umorzona. Pani kierownik powiedziała mi jedną rzecz. "Może Pan te pieniądze sam sobie ukradł ?"
  • NIE WARTO gosc (gość) 2012-03-12 11:40:22

NIE DBAJĄ O DOBRY WIZERUNEK - dzieci na olimpiadzie(organizowała SNG ) z przedszkoli wygraly kupony na wejscie na basen ,na kuponie ważny do 13 marca ,na kopercie do 29 lutego pani mówi ze kupony są z zeszłego roku ....i nieważne (data na kuponie .... 13 marca ale 2011 roku) DALI DZIECIĄ NAGRODĘ ,KTÓRA NIE MOZNA BYLO WYKORZYSTAĆ ..........BEZNADZIEJA,
  • PROŚBA Kasia (gość) 2012-03-14 19:52:23

Witam, piszę pracę magisterską na temat Atrakcyjności Turystycznej Skierniewic wśród turystów i zwracam się z uprzejmą prośbą o wypełnienie ankiety stanowiącej część moich badań! oto link do mojej ankiety: http://www.ankietka.pl/ankieta/80866/atrakcyjnosc-turystyczna-skierniewic.html serdecznie dziękuję wszystkim za poświęcony czas i udział w badaniu !
  • chlor tom (gość) 2012-04-01 17:39:27

Witam. przez misiesia uczeszczam na SNG i zauwazyłem ze po piatku strasznie smierdzi chlorem ale to nie tylko na basanie (woda) ale juz przy wejsciu na recepcje.
  • Chore ceny genek (gość) 2012-05-02 10:11:09

Ja też za godzinę badmintona, razem z wypożyczeniem rakiet zapłaciłem ponad 90 zł.TRAGEDIA

KOD

POLECAMY