RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Wydarzenia » Łodzianka demaskuje antysemityzm "Lalki"

Zgłoś posta do moderacji

ta pani jets kompletną idiotka i kretynką...ta ksiażka to książka pokazująca ludzka mentalność najważniejsze hasła polskich pozytywistów...jestem dopiero II klasie liceum a rozumiem już to... ta panie nie zdjae sobei chyba sprawy z powagi tego dzieła i xchyba go nie czytała. według mnei jest beznadzijna.... i wydaje mi sie ze chche w3ejśc do rządu zostać posłanką ale wcześniej oczywiście musiała się postarać o rozgłos... bo kto by inny mógł o niej usłyszec, nic nie znacząca nauczycielka... bo co ona takiego znaczy, kiedy mówi takie brednie i głupoty... Niedość że dorośli \"zawiesili\" nam 4-letnie licea i z programem trzeba uwinąć się w nievcłae 2.5 roku to jeszce takie głupoty plotą, najpierw amnestia nowy wykaz lektur a teraz to... rada dla tej pani: zaszyj się gdzieś na haiti, bo nie bedziesz teraz miała spokoju pani profesor... skoro w tej książce doszukała sie antysemityzmu to niech poszuka w Binlii moze tez cos znajdzie... szkoda mi jest takich lkludzi i takich nienormalnych nauczycieli, zapewniam w oczach moich przyjacil i kolegów z mojej szkoły nie ma szacunku i poparcia, my stoimy murem za lalką... a antysemityzn to ona ma chyba w swojej główce...
Ps. w lalce jest mowa o antysemityźmie ale nie o taklim o jaki opani sądzi, była pani na studiach umie pani interprtowac takst?? no wydaje mi się że niee!!!!!!!!!!!!!! należy taką nauczycielkę zwolnic ze szkoły.....!!!!!!!!!!1i to od razu.!!!!!!!!!!!!!1

KOD

POLECAMY