RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Katalog Firm » Heaven Club Dance Łódź Piłsudskiego 14

Zgłoś posta do moderacji

Osobiście uważam, że Heaven jest miejscem gdzie można bardzo miło spędzić czas przy naprawdę dobrej muzyce. Jednak poziom jaki reprezentują \"ochroniarze\", chociaż ciężko ich w ogóle tak nazwać, jest po prostu skandaliczny. Ich praca bowiem nie polega na okładaniu pięściami, powalaniu na podłogę osób niestwarzających zagrożenia ani też żadnych problemów. Pytam więc jak to możliwe, że takie sytuacje zdarzają się w Heaven notorycznie??? Nawet funkcjonariusz policji może użyć siły tylko w określonych sytuacjach więc dlaczego \"pseudoochroniarze\" bezprawnie jej nadużywają? Byłam już świadkiem takich zajść kilka razy, \"na szczęście\" nigdy nie dotyczyły one moich znajomych ani mnie, gdyby tak było nie omieszkałabym wezwać natychmiast policję. Myślę, że pomogło by mi to bardzo szybko rozstrzygnąć czy ochroniarz miał prawo użyć wobec mnie siły (licencja) a jednocześnie definitywnie ustalić kiedy osoba zajmująca się ochroną lokalu ma prawo jej używać. Uważam, że Heaven NIE JEST miejscem gdzie można czuć się bezpiecznie. Poczucie dyskomfortu nie jest jednak wynikiem hipotetycznego zagrożenia ze strony innych uczestników imprezy a dotyczy agresywnego, niekompetentnego zachowania pracowników ochrony, którzy, o dziwo, zamiast zapewniać bezpieczeństwo i dbać o ład i porządek sami zachowują się, nie przebierając w słowach, jak chuligani. Z tego względu nie planuję już \"wizyt\" w Heaven. Sprzedaż alkoholu nieletnim jest przestępstwem - w heaven to normalka. ŻENADA

KOD

POLECAMY