Ja nie wytrzymałem napięcia już przepisałem się do Pure. Wygląda to nieźle, a od 14 można już oglądać co zrobili. Gymnasion... ??? hmmm??? no cóż, panie i panowie wyglada na to że to jedna wiekla ściema. Naprawa systemu grzewczego?? położenie nowego systemu grzewczego w średniej wielkości domu trwa 2 tygodnie. Sprowadzanie części?? jakich to części nie można dostać w terminie 1 miesiąca??
Kasa jak kasa, ale niektórzy z nas narzucili sobie jakiś tam rygor treningowy którego nie mogą realizować. do tego umowa na rok co prawda można rozwiązać ale wielu wydaje się ze to może za wcześnie lub że to nie potrzebne bo przecież otworzą. Nie wiem jakie wy podejmiecie decyzje, Ja z Gymnasionu uciekam. Jestem im bardzo wdzięczny schudłem u nich 50 kg i fajnie. Obiektywnie poziom klubu przez ostatni rok pada na twarz. od wiosny do jesieni zepsuta maszyna na klatkę piersiową, orbitrek jeden z dwóch nie dziala 1 rwer uszkodzony już dosyć długo, to chyba lekka przesada, do tego dochodzą prysznice w męskiej szatni, nikt ich nie mył chyba od poprzedniej wiosny, podłogi mokre i z regóły brudne. Obsługa miła.Zatem mój drogi GYMNASIONIE, skoro srasz na mnie to ja właśnie zesrałem się na ciebie. Bo widzisz to Ja decyduję na to gdzie wydaje swoją kaskę. Wam drodzy koledzy i koleżanki polecam takie samo podejście, Pozdro