Nigdy nie pracujcie w MAX ICE!!! Pracowałam tam i definitywnie to odradzam. Praca generalnie nie jest ciężka, ale za to atmosfera jest fatalna. Większość stałych pracownic (oczywiście nie wszystkie) traktują nowych pracowników jak konkurencję do zniszczenia (choć z pozorów to tak nie wygląda). Kierowniczki (nie wszystkie, ale ze wskazaniem na pewne osoby) czepiają się o coś, czego wcale się nie robi (możliwe że w celu wyżycia się, bo zapewne są \"niespełnione\":P). Zostałam zwolniona z pracy pod pretekstem, że \"nie słucham poleceń i nie umiem sobie zorganizować pracy\". Nie słuchałam bo próbowałam sprzeciwić się, gdy byłam niesprawiedliwie osądzana, a jeżeli chodzi o drugą kwestię próbowałam bez przerwy coś robić, podczas gdy dziewczyny z dłuższym stażem pracy tam rozmawiały sobie z kierowniczkami, z którymi były już zakumplowane. Dodam jescze, że na początku zgadzają się, np. że możesz pracować tylko rano, a później w rezultacie przychodzisz do pracy raz w tygodniu bo rano nie możesz pracować ze względu na dużą liczbę zatrudnionych osób. Jednym słowem oszustwo. Zwracam honor osobom, których moja opinia nie dotyczy. Ale podkreślam, dobrze zastanówcie się zanim pójdziecie tam zapytać o pracę, ODRADZAM!!! P.S. Opinia dotycząca kelnera Adama jest nieprawdziwa. Jest jedną z tych fajniejszych osób tam pracujących. K.P.