Kuchenne Rewolucje w Łodzi. Magda Gessler w Trattoria Bandiera Italiana
Trattoria Bandiera Italiana: menu i ceny
Magda Gessler poleca:
Bruschetta z pasztetem z wątróbki drobiowej, świeże oregano w cenie 13,90 zł
Bruschetta z pomidorami i bazylią w cenie 9,9 zł
Bruschetta z serem talegio i zielonymi szparagami w cenie 14, 90 zł
Krem z pomidorów i grzanką z mozzarelą w cenie 14, 90 zł
polędwica wołowa, pesto, focaccia, mieszkanka sałat w cenie 49,90 zł
tiramisu w cenie 11,9 zł
Przystawki:
Szynka Prosciutto Cruda w cenie 16,90 zł
Caprese (pomidor, mozarella, oliwki, pieczywo) w cenie 16,9 zł
Deska wędlin, focaccia w cenie 29,90 zł