Fine Dining Week po raz kolejny w Łodzi. Zobacz restauracje oraz ich menu
Restauracja Pwidok
Plac wolności 8 Menu A - Pâté en Croûte / piklowana gorczyca / majonez grzybowy / sałatka z ziół - Agnolotti ze słodką cebulą / żółtko konfitowane / szyjki rakowe / bisque - Schab cielęcy / gratine selerowe / boczniak pieczony / brokuł szparagowy / cebulka perłowa / sos blanquette / kruszonka z karmelizowanej cebuli - Turbot / purée marchew z imbirem / fondant ziemniaczany / pak choi / beurre blanc pietruszkowy - Marakuja / jogurt / podgrzybek Menu B - Kozi ser / kiszona rzodkiewka / piłkowany burak / purée rodzynkowe - Agnolotti ze słodką cebulą / żółtko konfitowane / szyjki rakowe / bisque - Jajko poché / białe szparagi / beurre blanc szafranowy / chips parmezanowy - Turbot / purée marchew z imbirem / fondant ziemniaczany / pak choi / beurre blanc pietruszkowy - Marakuja / jogurt / podgrzybek