Festiwal Fine Dining Week po raz pierwszy w Łodzi. Sprawdź listę restauracji i menu!
Cztery Ściany
- DORADA / ALGI / DASHI Balotyna z dorady z algami, majonez dashi, kalarepa marynowana i panierowana w sezamie - WOŁOWINA / KOPER WŁOSKI / POMARAŃCZA Terina z ogonów wołowych szpondra koprem włoskim , chutney z palonej pomarańczy, espuma z Ricarda - KREWETKA / SELER / JABŁKO GRANNY SMITH Krewetki marynowane w skórce z limonki i tabasco, żel z cytryny, puder ze szpinaku, surówka z jabłka, selera naciowego i kolendry - GĘŚ / ŚLIWKA / RUMIANEK Pierś z gęsi gotowana w niskiej temperaturze marynowana w rumianku, śliwka marynowana w piment d'espelette, stek z ziemniaka, sos z wędzoną śliwką - CZERWONA KAPUSTA / CZARNY CZOSNEK / ŚLIWKA Kopytka z czerwonej kapusty, puree z czarnego czosnku, śliwka marynowana w piment d'espelette, jus z palonych warzyw z syropem klonowym - HERBATA Z CYTRYNĄ