Można w niej kupić pomidorówkę za 2,99 zł, mirunę z dzikim ryżem za 9,99 zł albo Thai Green Chicken Curry w cenie 16,99 zł
Aldona Khurana, współwłaścicielka restauracji mówi, że serwowane są dania kuchni polskiej, włoskiej i indyjskiej. Twórcą menu i szefem kuchni jest Marcin Stańczyk, doświadczony i wielokrotnie nagradzany mistrz gastronomiczny. Natomiast indyjskie przysmaki przyrządzają hinduscy kucharze, używając oryginalnych produktów i przypraw sprowadzanych z Azji.
W restauracji bufetowej klienci biorą ze stojaka tacę i kładą ją na ladzie prosząc obsługę o nałożenie wybranego dania, napoju lub deseru. Po skompletowaniu zamówienia płacą w kasie i zajmują jedno ze 150 miejsc na sali.
Aldona Khurana mówi, że dla rodzin z dziećmi jest wydzielona część sali, gdzie na placu zabaw maluchami zajmują się hostessy: malują im buzie, wymyślają konkursy. Khurana ma nadzieję, że łodzianie polubią to miejsce. Za kilka dni zostanie otwarta filia lokalu przy ul. Tuwima. Później kto wie, może będą kolejne?
Strefa Biznesu: Co dalej z limitami płatności gotówką?
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?