Szybka przystawka do mięs .
Czas : 5 minut
Składniki :
4 połówki brzoskwiń z syropu
4 łyżeczki konfitury z żurawiny
Pieprz czarny mielony
Brzoskwinie odsączyć z syropu. W miejsca po pestkach włożyć po łyżeczce konfitury z żurawiny .Oprószyć mielonym pieprzem czarnym .
Podawać do pieczonych mięs i drobiu .
Przepis: Babciagramolka-Bunia
Więcej przepisów jest na stronie: Dania świąteczne
Więcej przepisów jest na stronie: Potrawy wigilijne
Kotlety mielone z piekarnika z fetą
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?